Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDo lekarza przychodzi facet i mówi że ma dziwnie granatowe jądro.
Lekarz po obejrzeniu i zbadaniu jądra stwierdził że trzeba owe jądro amputować bo to nowotwór.
Więc amputowano jemu jądro i za miesiąc kazał lekarz przyjść do kontroli.
Po miesiącu facet przyszedł z drugim jądrem granatowym. Lekarz po zbadaniu stwierdził że są przerzuty i trzeba szybko amputować. Fcet się załamał. Amputowano mu drugie jądro i kazał lekarz przyjść za miesiąc do kontroli.
Po miesiącu facet już u kresu załamania przychodzi do lekara z całym podbrzuszem granatowym. Lekarz wstępnie ocenił że są przerzuty ale zlecił dodatkowe badania w celu potwierdzenia opini. Po zapoznaniu się z wynikami lekarz wykrzyknął do pacjenta:
- mam dla pana cudowną wiadomość!
- co się stało?
- panie to nie rak, dżinsy panu farbują.
hihihihiMisty87, Maniuś, sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Próbuję wymyślić jakiś konkretny temat, ale mam zaćmienie...co chciałybyście dostać na walentynki?
Chcialam dac piotrkowi plyte z bijacym serduszkiem ale zapomialam ze idzie ze mna .
chyba ze nie pojdzie bo do pracy bedzie szedl to wtedy taki bedzie mial prezent -
nick nieaktualny
-
Ja bym chciala raczej jakies mile romantyczne zaskoczenie, nie chodzi o zadend prezent. Chcialabym zeby moj maz przyszedl i powiedzial 'Kochanie zabieram Cie gdzies'. Pojechalibysmy w jakies piekne miejsce z cudnym krajobrazem, najlepiej rzeka lub jezioro, zeby podal mi reke przy wyjsciu z samochodu i powiedzial patrzac gleboko w oczy, ze mnie kocha najmocniej na swiecie
Ooo tak to bylby piekny walentynkowo-imieninowy prezent.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 19:52
Ewelina23, Little Frog, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Ja bym chciala raczej jakies mile romantyczne zaskoczenie, nie chodzi o zadend prezent. Chcialabym zeby moj maz przyszedl i powiedzial 'Kochanie zabieram Cie gdzies'. Pojechalibysmy w jakies piekne miejsce z cudnym krajobrazem, najlepiej rzeka lub jezioro, zeby podal mi reke przy wyjsciu z samochodu i powiedzial patrzac gleboko w oczy, ze mnie kocha najmocniej na swiecie
Ooo tak to bylby piekny walentynkowo-imieninowy prezent. -
kasia_czarna wrote:mam juz 2 pryszcze na twarzy brzuch napecznialy i jakims cudem zniklo mi pol opakowania ptasie mleczka
Anutka lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Mnie tez cos powyskakiwalo, a ja nie mam z tym problemow. Ja ta milke wczoraj cala wsunelam! Ale spokojnie, zachcianki pojawiaja sie pozniej, niz w pierwszym tyg
ja miałam zachcianki zanim test zrobiłam - pół dzielnicy w poszukiwaniu winogron zeszłamAnutka, Misty87 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150