Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinowa Panienka wrote:ja miałam zachcianki zanim test zrobiłam - pół dzielnicy w poszukiwaniu winogron zeszłam
kurcze to jest dobrze
Kasia ja tez barwy jednym okiem, ponziej na dobre i na zle
Monia 3mam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 20:17
-
Anutka wrote:HEH CZUJĘ SIĘ ZIGNOROWNA
Ja na @ mam moze 2 pryszcze to wszystko! A teraz jest ich 5 razy wiecej...
Hormonki szalejcie ale nie w ten sposobAnutka lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Co tam Anutka?? Tylko prosze nie pisz, ze Cie olewamy :*
Ja na @ mam moze 2 pryszcze to wszystko! A teraz jest ich 5 razy wiecej...
Hormonki szalejcie ale nie w ten sposob
HEWHEH JA W 21 DC A PRYSZCZ NA NOSIE OD 5 DNI... CO TO ZNACZY ?? -
Jestem i ja. Byłam w pracy na spotkaniu z szefem, było o.k. Jutro zacynam i to 6dni nocek od 22-6:00. Jakoś humor lepszy bo wiem, że będę miała kasę na badania i ginekologa
Brzuch dalej bolizapomniałam się i szklankę tigera wypiłam. A wczoraj po tych rybach, które tak uwielbiam niedorze strasznie mi było i dzisiaj na nie patrzeć nie mogłam. Wypiłam inkę w ramach kolacji. Jakoś apetytu brak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 20:34
Misty87, Little Frog, Ida lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Jestem i ja. Byłam w pracy na spotkaniu z szefem, było o.k. Jutro zacynam i to 6dni nocek od 22-6:00. Jakoś humor lepszy bo wiem, że będę miała kasę na badania i ginekologa
Brzuc dalej bolizapomniałam się i szklankę tigera wypiłam. A wczoraj po tych rybach, które tak uwielbiam niedorze strasznie mi było i dzisiaj na nie patrzeć nie mogłam. Wypiłam inkę w ramach kolacji. Jakoś apetytu brak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 20:27
-
Hej dziewczynki
co ja bym chciala dostac na walentynki? hmmm romantyczny wieczor jakas kolacyjke przy swiecach i muzyce no i mase czulosci hehe ale mysle ze jak sama nie zorganizuje wieczorku to nic z tego nie bedzie ale licze na kwiatki chociaz zamiast tego wolalabym caly okoj w swiecach..marzenie...
Misty87, Anutka lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Hej dziewczynki
co ja bym chciala dostac na walentynki? hmmm romantyczny wieczor jakas kolacyjke przy swiecach i muzyce no i mase czulosci hehe ale mysle ze jak sama nie zorganizuje wieczorku to nic z tego nie bedzie ale licze na kwiatki chociaz zamiast tego wolalabym caly okoj w swiecach..marzenie...
HEHE STANDARD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 20:31
santoocha lubi tę wiadomość