Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:uuuuu to musisz go rozpalic do czerwonosci
powiedzialam mu ze kupie sobie wibrator i jak bedzie mi odmawial to bedziemy mieli myszy a on do mnie tak tak pogadaj sobie hehehe . No i wydal sie ze go jaja bola juz hehheEwelina23 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Witam kobietki
Też oglądam tvp 2, własnie moj małzonek zaproponował mi zebysmy tez tak sprobowali
a wracając do tych tarczycowych i wogole, moj ginekolog zlecil mi zrobienie tsh i niby norma jest od 0,2 czy 0,4 do ponad 4 ale najlepiej mieć w polowie ja mam 2,4 to powiedział że jeszcze ok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Widze ze jakos tu zrobilo sie spokojnie...chyba taki dzien gorszy dzisiaj ale mam nadzieje ze bedzie lepiej i znowu bedzie tutaj tak wspaniala atmosfera jaka byla do niedawna
prawda dziewczynki? obiecuje nie miec zadnych fochow do nikogoa tak na marginesie wiecie co to jest FOCH?
Ewelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Widze ze jakos tu zrobilo sie spokojnie...chyba taki dzien gorszy dzisiaj ale mam nadzieje ze bedzie lepiej i znowu bedzie tutaj tak wspaniala atmosfera jaka byla do niedawna
prawda dziewczynki? obiecuje nie miec zadnych fochow do nikogoa tak na marginesie wiecie co to jest FOCH?
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:ja myślałam o tym samym
faktycznie cicho tu dziś
może dziewczyny się przeniosły do wariatkowa? ale miałyśmy chyba tu zostać?
Atmosfera dzis nie byla ciekawa .
Ale nie ma tu tez po co walic focha hehehe -
Ja tez tu zostaje i z tego co wiem to Misty zakazala nam opuszcac te forum hehe takze musimy sie jej sluchac:D
Ewelina23, Misty87 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:No troche moze nie wypada ale chcialam jakos rozladowac moze troszeczke atmosfere:D hehe
Bursztynka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:ja myślałam o tym samym
faktycznie cicho tu dziś
może dziewczyny się przeniosły do wariatkowa? ale miałyśmy chyba tu zostać?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja pije winko <mniam> jeszcze z zapasów z prezentów ślubnych
muszę się jakoś rozładować, bo co jakiś czas włącza mi się myślenie wtf z moją tempką?! i szukam po necie czemu taka wysoka. Już mi wyszło że to przez podwyższona prolaktynę (a trochę mam ale ginka mówiła że nie na tyle żeby brać bromka - może nie ma racji i my tu się staramy a tu prolaktyna za wysoka), może być tez torbielka, stan zapalny. Matko co ja się naczytałam. Potem szukałam czemu miałam taką skąpą @. I też nawynajdywałam, że cykl był bezowulacyjny, że mam hormony skopane. No kurcze