Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztynka wrote:ja pije winko <mniam> jeszcze z zapasów z prezentów ślubnych
muszę się jakoś rozładować, bo co jakiś czas włącza mi się myślenie wtf z moją tempką?! i szukam po necie czemu taka wysoka. Już mi wyszło że to przez podwyższona prolaktynę (a trochę mam ale ginka mówiła że nie na tyle żeby brać bromka - może nie ma racji i my tu się staramy a tu prolaktyna za wysoka), może być tez torbielka, stan zapalny. Matko co ja się naczytałam. Potem szukałam czemu miałam taką skąpą @. I też nawynajdywałam, że cykl był bezowulacyjny, że mam hormony skopane. No kurcze
a z ta tempka to ja nie wiem ja teraz w tym cyklu zmienilam miejsce mierzenia i tez jakas wysoka w porownaniu do tamtych cykli...czy z hormonami jest ok u mnie dowiem sie po badankach ale poczekam ktore zleci mi zrobic lekarz
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Ale nie martwmy sie na zapas no i ja nie szukam na necie bo naprawde mozna sie niezle nakrecic...strasznie sie nakrecalam w ostatnim pamietnym cyklu juz widzialam u siebie torbiele raki nie raki a sie okazalo ze wszytko ok
zpbaczymy co z hormonkami ale bede sie martwila pozniej jakby co
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
No ja teraz tez a z tego co wiem to tam zawsze jest troche wyzsza hehe wiec moze jak lekarz mowi ze u ciebie ok to moze sie tego trzymaj co? a jak nie jeses pewna to moze zaciagnij opini u innego lekarza? bedziesz spokojniejsza:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Pa Ewelinko i witaj Macierzanko
Kochana dzisiaj 20 stron ale niestety tym razem nie bedzie to przyjemna lektora mysle ale tylko sie nie denerwujtakze spokojnie
Ewelina23 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Pa Ewelinko i witaj Macierzanko
Kochana dzisiaj 20 stron ale niestety tym razem nie bedzie to przyjemna lektora mysle ale tylko sie nie denerwujtakze spokojnie
-
leżę i odpoczywam kochanieńka - starałam się przeczytać co naprodukowały ale ni dałam rady
właśnie TŻ wywyaliłam z sypialni z talerzem gołąbków - no myślałam, że umrę...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny