Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam Was.
Kochane to ze tempka spada to nie koniec swiata i powód do smutnych min. Jutro pojdzie w gore ona nie ma isc caly czas do gory . Spokojnie.
@ nie ma wiec na luzik dajcie . Wiem ciezko ale warto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 07:52
-
Nati89 wrote:Hej dziewczyny u mnie też w dół
nie mam na co liczyc, zadzwonie umoowic meza na badanie nasienia. Miałam cichą nadzieje, ze nie ebdzie musial robic tego badania, ale coz, tym bardziej ze w 15 dniu cyklu musze isc do gin z wynikami od meza ..
-
Ewelina23 wrote:Witam Was.
Kochane to ze tempka spada to nie koniec swiata i powód do smutnych min. Jutro pojdzie w gore ona nie ma isc caly czas do gory . Spokojnie.
@ nie ma wiec na luzik dajcie . Wiem ciezko ale warto
i miała racje bo na drugi dzień poszła w góre..Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa, piękny avatarek, od razu zauważyłam i już zakodowałam Cię pod nim.
Misty kciukam mocno!
U mnie z rana na dworze mokro, śnieg się rozpuszcza, deszcz pada. Brązowo tak brzydko, beeee.
Moje jajniki cicho siedzą, chyba jednak śpią. Może trzeba im jakąś głośną muzę zapodać?
Śluz też zahibernowany i wciąż taki sam badziewny. Biedne plemniczki nie mają w czym pływać
Tempka spadła trochę ale nie rośnie.
Suuuper poniedziałek. Zaraz 8.00 to się rzucę w wir pracy. Może się nie wyżyję na kliencie.
Moja gin też mówiła że jak po kilku cs nie zaskoczę, to może laparo.Misty87 lubi tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Fidelissa, piękny avatarek, od razu zauważyłam i już zakodowałam Cię pod nim.
Misty kciukam mocno!
U mnie z rana na dworze mokro, śnieg się rozpuszcza, deszcz pada. Brązowo tak brzydko, beeee.
Moje jajniki cicho siedzą, chyba jednak śpią. Może trzeba im jakąś głośną muzę zapodać?
Śluz też zahibernowany i wciąż taki sam badziewny. Biedne plemniczki nie mają w czym pływać
Tempka spadła trochę ale nie rośnie.
Suuuper poniedziałek. Zaraz 8.00 to się rzucę w wir pracy. Może się nie wyżyję na kliencie.
Moja gin też mówiła że jak po kilku cs nie zaskoczę, to może laparo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny