Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Ale zaraz rezygnuje bo godz mi sie skrócą wiec wole w domu siedziec
Tylko jak pracodawca zareaguje że rezygnujesz
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewuszki! Wpadłam wprowadzić tempke i się przywitać
Tak więc dzień dobry!
Ewelina ma rację! Tepka nie zawsze musi rosnąć... różne rzeczy ją zaburzają, poza tym, rozpczamy dopiero jak jest @ !
Karmela, rozumiem Cię doskonale, ale siły musisz mieć na przetrwanie! Trzymam kciuki!
Pati, Tobie gratuluje dobrych wyników męża! To naprawdę powód do radości. Z tej okazji i jeden cykl może przepaść. Czynnik męsi jest ważny. Po wielu nieudanych próbach, właśnie tu się zaczyna diagnostykę, a potem zajmuje się leczeniem i stymulacją kobiety.
Monia, laparoskopia to taka operacja za pomocą wzierników. RObi się 3-4 diurki w jamie brzesznej i załatwia się problem. Robi sie ją z różnych powodów. Ja będę mieć z powodu niedrożności.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 08:15
Ewelina23, Lena87, Ania07, pati2704 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBede musiala pow wczesniej z tydy lub dwa dopóki nie znajdzie opiekunki na moje miejsce. Pewnie nie bd zadowolona bo pow mi ze cieszy sie ze znalazla taka opiekunke do syna. I wie juz ze w ciazy jestem. To zapytala mnie gdzie znajdzie taka opikunke druga jak ja . Ale tez síe ucieszyla jak pow ze w cíazy jestem
-
Macierzanka:) wrote:Hej dziewuszki! Wpadłam wprowadzić tempke i się przywitać
Tak więc dzień dobry!
Ewelina ma rację! Tepka nie zawsze musi rosnąć... różne rzeczy ją zaburzają, poza tym, rozpczamy dopiero jak jest @ !
Karmela, rozumiem Cię doskonale, ale siły musisz mieć na przetrwanie! Trzymam kciuki!
Pati, Tobie gratuluje dobrych wyników męża! To naprawdę powód do radości. Z tej okazji i jeden cykl może przepaść. Czynnik męsi jest ważny. Po wielu nieudanych próbach, właśnie tu się zaczyna diagnostykę, a potem zajmuje się leczeniem i stymulacją kobiety.
Monia, laparoskopia to taka operacja za pomocą wzierników. RObi się 3-4 diurki w jamie brzesznej i załatwia się problem. Robi sie ją z różnych powodów. Ja będę mieć z powodu niedrożności.Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Bede musiala pow wczesniej z tydy lub dwa dopóki nie znajdzie opiekunki na moje miejsce. Pewnie nie bd zadowolona bo pow mi ze cieszy sie ze znalazla taka opiekunke do syna. I wie juz ze w ciazy jestem. To zapytala mnie gdzie znajdzie taka opikunke druga jak ja . Ale tez síe ucieszyla jak pow ze w cíazy jestem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zaruzaz wrote:Hej Dziewczyny!!!
Ja rowniez sie dopisuje( moze troszke pozno bo nie czesto wchodze na forum )
z OvuFriend to juz moj 8 miesiac staran.
Ogolnie staram sie juz 11 miesiecy. Mam 21 lat. Moj maz ma 29.
Uwazam ze to juz dosc dlugo i w zwiazku z tym boje sie ze cos jest nie tak.
Juz niedlugo rok staran i wowczas wybierzemy sie do lekarza.
Kazdy cykl jest dla mnie niewiadoma... Oczekuje ale sie nie doczekuje.
Ktos mi kiedys doradzil zebym tak bardzo sie tym nie przejmowala bo stres zwiazany z tym moze szkodzic.
Moje marzenie to juz nosic w sobie moje malenstwo))
Zobaczymy czy w najblizszym czasie sie powiedzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień Dobry Wszystkim !! ..
Mity czekam na wiadmość ..
Fidellisko oczywiście, że widziałam avatarpięknie letnie się robi
Bursztynko Wy to tam macie pogodę .. u Mnie oczywiście wiosenniemoże słoneczko mocno nie świeci ale próbuje się przebić przez chmurki
Dziewczyny nie zadowolone temp. na pocieszenie popatrzcie na Mój wcale lepiej nie jest testy - - - , @ nie ma ..
ale przede wszystkim staram się myśleć pozytywnie ..
Będzie nowy cykl i nowe starania- czasem mam wahania nastroju ale szybko dziewczyny Mnie tu stawiają do pionu
Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Lena wyjdz z ukrycia
Cześć Kochana :*
produkowałam sięjak się czujesz ?
Little Frog wrote:Dzień dobry!!!
Widzę, że tu od rana się dzieje i rozmowa żywaCzekamy na wyniki testowań
Cześć ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 08:28
-
Lena87 wrote:Dzień Dobry Wszystkim !! ..
Mity czekam na wiadmość ..
Fidellisko oczywiście, że widziałam avatarpięknie letnie się robi
Bursztynko Wy to tam macie pogodę .. u Mnie oczywiście wiosenniemoże słoneczko mocno nie świeci ale próbuje się przebić przez chmurki
Dziewczyny nie zadowolone temp. na pocieszenie popatrzcie na Mój wcale lepiej nie jest testy - - - , @ nie ma ..
ale przede wszystkim staram się myśleć pozytywnie ..
Będzie nowy cykl i nowe starania- czasem mam wahania nastroju ale szybko dziewczyny Mnie tu stawiają do pionu