Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:hej dziewczynki ja chora z pracy wyszlam z dreszczami dojechlam do domu i 39 stopni ...nie wytrzymalam musialam wziac leki...mam nadzieje ze nic sie przez to nie poprzesowa itp...i tez sie dowiedzialam ze moj bedzie musial brac silne antybiotyki...niestety wplywajacy na nasienie...takze nie wiem co robic...takze chyba odkladamy staranka...niestety...nsjpierw wyleczymy meza a potem zaczniemy staranka od nowa...
Oczywiście Zdrówko Męża jest ważniejsze oraz Twoje
Kuruj się kochana :*
@ Mnie Goni , Santoche dopadła ... -
Macierzanka:) wrote:Mi też... ale trzeba by mi było palce poucinać żebym się słodkiego nie chwytała
I to jest moja zmora! Ale tylko cykliczna
Kiedyś też tak miałam, teraz potrafię jeść ptasie mleczko miesiąc, a kostka czekolady stała się teraz tabliczkąjak mam ochotę na słodkie to organizm pozwala na rodzynki
Lena87 lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Hej Kaska! Od dzis tu panuje nowy obowiazek, chcesz wiedziec, kto zazielenil,musisz nasrobic zaleglosci
Ale z racji,ze bidula chora to Cie oszczedzimy!Fidelissa, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
Kasiu, no to jak antybiotyk, to pewnie trzeba będzie chwilke poczekać. Ale pamietaj, że to dla dobra sprawy. Jak mój dostał antybiotyk, to ja się nawet cieszyłam, bo był dobry na niektóre bakterie, które źle wpływają na plemniczki.
Dokładnie zdrówko przede wszystkim!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 21:52
Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:i tak sa:))
Fidelissa, Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Driada0102 wrote:Witam dziewczyny i przepraszam za brak obecności.
Gratuluję kropeczek zielonych i witam nowe osóbki
Mam pytanie co do testów owu. Wyszły mi dwie kreseczki, ale jedna jest bladsza i nie wiem czy jest to wynik pozytywny czy negatywny
Wszystko jest nie tak w tym cyklu -
Kaśka28 wrote:to juz nadrabiam tylko powoli mi idzie bo jeszcze mnie lekka goraczka goni ale nie umialm sobie odmowic sprawdzenia co u was
Słodkich snów Fidelissa!!Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:no uciekam do jutra z moze nowym kolorem na glowie:)) dobrej nocki:))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 21:55
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:hej dziewczynki ja chora z pracy wyszlam z dreszczami dojechlam do domu i 39 stopni ...nie wytrzymalam musialam wziac leki...mam nadzieje ze nic sie przez to nie poprzesowa itp...i tez sie dowiedzialam ze moj bedzie musial brac silne antybiotyki...niestety wplywajacy na nasienie...takze nie wiem co robic...takze chyba odkladamy staranka...niestety...nsjpierw wyleczymy meza a potem zaczniemy staranka od nowa...
Kasiu zdrowia dla Wasszybkiego powrotu do formy
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny
-
Kochane, ja też już zwijam manatki.
Jutro rano się melduję i czekam na wysyp zielonych kropeczek.
Proszę nie świntuszyć zbyt wiele na forum, jak coś, to przenieść to świntuszenie do sypialni!!!
Jutro sprawdzam wykresy i mają być!!
Macie czas do jutra do 10, więc jak któraś woli, to może rano!
Dobranoc!!!!Misty87, dżona, Macierzanka:), Laura, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Kochane, ja też już zwijam manatki.
Jutro rano się melduję i czekam na wysyp zielonych kropeczek.
Proszę nie świntuszyć zbyt wiele na forum, jak coś, to przenieść to świntuszenie do sypialni!!!
Jutro sprawdzam wykresy i mają być!!
Macie czas do jutra do 10, więc jak któraś woli, to może rano!
Dobranoc!!!!
Dobranoc :*Little Frog lubi tę wiadomość