Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierwsza dziś
wstawać, ja już rzęsy pomalowałam.
Nie wiem o co kaman z moją temp. była wysoka teraz mocno spada, oby po to żeby skoczyć. Ale jak oglądam wykresy to raczej w pierwszej fazie sa stale niskie temp i potem skok i wyższe.Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTesty owulacyjne najlepiej robić około południa. Poziom hormonu LH wykrywanego przez testy często zaczyna rosnąć nad ranem i osiąga swój szczyt w godzinach porannych. Jeśli zbyt wcześnie rano wykonasz test może się zdarzyć, że ominiesz jego najwyższą wartość.
-
nick nieaktualnyWitam z rana
Ja już ogarnięta do wyjścia. Kończę herbatkę i mykam na kurs. Jak wrócę chcę tu widzieć same dobre wieści, a przede wszystkim o pozytywnym teście Misty
Ale będę mieć nadrabiania po południu, boję się nawet myśleć
Miłego dnia Kochane!Macierzanka:), Laura lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!!!
Sara, ważne że mąż niezastąpiony!Sama widzisz ile osób nie zdaje....a do tego to 13 stanowisko!! Wszystko jasne! Trzymam kciuki za kolejne podejście no i skoro @ przylazła, to trzymam również kciuki za kolejny cykl!
Monia, ładną masz tę temperaturkę
Misty, Ty sobie spokojnie śpisz, a ja umieram z ciekawości!!Ewelina23, dżona, Fidelissa, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Testy owulacyjne najlepiej robić około południa. Poziom hormonu LH wykrywanego przez testy często zaczyna rosnąć nad ranem i osiąga swój szczyt w godzinach porannych. Jeśli zbyt wcześnie rano wykonasz test może się zdarzyć, że ominiesz jego najwyższą wartość.