Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim! Ja też wcześnie wstałam, ale zaczęłam dzień od robienia śniadań
Chciałam nadmienić, że wczoraj nie powiedziałam dobranoc bo zwyczjanie zasnęłam w trakcie konwersacjiwięc się nie gniewajcie, że się tak nagle wyłączyłam
U mnie dziś humor lepszy, mimo że za oknem deszcz. Zaraz się zabieram za prasowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 08:06
Misty87 lubi tę wiadomość
-
karmela85 wrote:Prasowanie o 8 rano- jestem pod wielkim wrażeniem:)
Kawa już wypita, więc i "pałer" jestWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 08:11
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Macierzanko ja czekam aż napiszesz, że się nudziłaś!!
Ale jest takie powiedzenie: "Kiedy ogarnie cię chęć do pracy, usiądź i poczekaj aż ci przejdzie"
I czasem tak właśnie robięLittle Frog, olka30, Kaśka28, Kasiula09, Laura lubią tę wiadomość
-
Nati89 wrote:Macierzanka u mnie średnio, niby temp na poziomie co wczoraj, ale i tak wiem, ze @ przyjdzie
dzisiaj będę dzwonic. Ciekawe ile czeka się na wyniki
-
Macierzanka:) wrote:Żabciu ja się raczej nie nudzę, bo zawsze coś sobie znajdę do roboty
Ale jest takie powiedzenie: "Kiedy ogarnie cię chęć do pracy, usiądź i poczekaj aż ci przejdzie"
I czasem tak właśnie robię
Właśnie czytam jak to z Driady wyszła DziadaFidelissa chyba pisze ze słownikiem, bo o ile się nie mylę to często pisze w rodzaju męskim, a mi właśnie też zazwyczaj na rodzaj męski słownik poprawia
Fidelissa, Macierzanka:), Driada0102 lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:To jest bardzo dobre powiedzenie inne z tej serii to np jeżeli widzisz, że ktoś odpoczywa - pomóż mu
Właśnie czytam jak to z Driady wyszła DziadaFidelissa chyba pisze ze słownikiem, bo o ile się nie mylę to często pisze w rodzaju męskim, a mi właśnie też zazwyczaj na rodzaj męski słownik poprawia
Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Część Kobitki:)) pije kawę pomykam kromki i do prac:)) jakieś wieści?
)
"pomykam kromki"
ja zwykle pomykam do pracyalbo na zakupy
Little Frog, Driada0102, dżona lubią tę wiadomość