Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fidelissa, miłego dnia!
Żaba, ja też lubię zmieniać kolory jak rękawiczki.
Jeszcze tylko nie byłam blond, ale tu raczej nic się nie zmieni w tej kwestii, bo mam ciemną karnacjęFidelissa lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Fidelissa, miłego dnia!
Żaba, ja też lubię zmieniać kolory jak rękawiczki.
Jeszcze tylko nie byłam blond, ale tu raczej nic się nie zmieni w tej kwestii, bo mam ciemną karnacjęMam ciemny blond, dwa razy w życiu zafarbowałam spód włosów na czarno, 3 razy robiłam pasemka i dopiero ten rudy to było takie moje małe szaleństwo
A później czerwień i z tej czerwieni pozostał mój lisek ;] Co do karnacji, to jestem blada jak ściana
Macierzanka:), Lena87, Driada0102 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki co tam z rana słychac? U mnie humor zdecydowanie lepszy niz wczoraj mam nadzieje ze u was juz tez dobrze
Mialam sie pytac co u Sary i Macierzanki ake widze ze w miedzyczasie jak nadrabialam obie sie odezwaly bardzo sie ciesze ze jest juz lepiej oby z kazda chwilka bylo lepiej
Martwie sie o Lene wczoraj tak uciekla...
Nasza Ewelina tez uciekla a dzisiaj ma miec USG mam nadzieje ze wszytko u niej bedzie okbede czekala na wiaomosci hehe
Misty87 wrote:Dzis sobie uswiadomilam, ze tak jak kiedys pisalyscie, w realu 'przyjaciele' nie wespra tak, jak Wy tutaj.
Moja niby przyjaciolka...(mowimy sobie o wszystkim, albo tak mi sie wydaje) obrazona jest wielce jak ja nie spytam jej 'czemu jestes smutna' itp, bo wg niej nie interesuje sie tym. A ja za kazdym razem wypytuje,ciagne za jezyk, jak widze, ze nie chce mowic to po co potem pretensje z dupy! Ja jej napisalam ostatnio,ze pierwszy cykl sie staramy, ale wydaje mi sie, ze sie nie uda. To rzucila na odczep, ze nie ma latwo... ona ma problemy z zajsciem, bedzie miala zabieg, ale ja pytam, martwie sie. Juz mam czasem dosc...
Czemu teraz ludzie sa takimi egoistami? Swiete slowa, ze na obcych mozna polegac bardziej niz na rodzinie czy bliskich.
Driada0102 wrote:Witam i również życzę wam miłego dnia :*
Miałam dziś staszny sen. śniło mi się, że nie mogłam zajść w ciąże, że na wszytskich krzyczałam, rzucałam termometrem idt. Straszne emocje w nim byly i taki realistyczny był ten sen
Monia bedzie dobrze musi byc trzymam mocno kciuki
A jak tam Czarna miala testowac dzisiaj...
Takze caly dzien dzisiaj pelen emocji sie zapowiada mam nadzieje ze wszystko bedzie u kazdej dobrze
Malinowa jak sie czujesz?Macierzanka:), Driada0102 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dzień dobry Ewelina! Powodzenia u lekarza i czekamy na wieści
Ja doczytuję niektóre strony
Ja zdałam prawko za pierwszym razem i uwielbiam jeździć, zresztą Misty ma racje, zawsze jak chcę jechać płynnie na trasie, to mi "baba" wyskoczy i jadę 20/h
A co do zielonego piwka - jeżeli pomogło to mogę jeszcze parę wypić w tej intencji
Hej Kasiu, dziękuję już dzisiaj lepiej u mnie i humor prawie dopisuje
A jak zdrówko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 08:50
Ewelina23, Little Frog, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Właśnie nadrobiłam wasze nocne posty. |
Macierzank też tak myślę, że szybko wyniki badania nasienia powinny być, a mam przyjsc do gina w 15 dc z badaniami męża, więc miałąm zamiar czekać aż dostane @ i go zapiszę, a że zwiastuny już są, to pewnie bedę dzisiaj dzwonic.Witam kobietki, które przyszłyMacierzanka:) lubi tę wiadomość