Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję
Troszkę inny ten cykl od poprzednich, więc może, może.. Ale nie nastawiam się, bo już nie mam siły na kolejne rozczarowania, leki mam już zakupione na następny cykl, więc co ma być to będzie
Dziś zaczynam Metoformax, pół godz. temu zeżarłam i już mnie mdli, super -
Little Frog wrote:Nadrobiłam!! Aż sama nie wierzę
Wczoraj mój mąż mi mówił, żebym dziś zrobiła test. Normalnie zamiast mi zabraniać, to mnie namawiał ;] Powiedziałam mu, że mi później może zabraknąć, a nie będę wydawała 35 zł na test...
Jeżeli chodzi o moje przyjaciółki, to też się popieprzyło. Mamy o wiele słabszy kontakt, a zazwyczaj wygląda to tak, że ja pierwsza piszę...czasami po kilka razy zanim dostanę jakąkolwiek odpowiedź. Ja wiem, że każdy ma swoje życie, rodzinę, pracę, problemy....ale to chyba nie taki wielki wysiłek, żeby chociaż raz w miesiącu się odezwać...? A może to ja zbyt wiele wymagam...?
Kasiu, to teściowa dobra
a tesciowa tak udala mi sie ale tfu tfu nie bede jej chwalic bo sie jeszcze popsujeLittle Frog lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
U mnie to samo Żabko, przez wiele lat na siłę podtrzymywałam kontakt z moją najlepszą swego czasu psiapsiułą, ale w końcu się poddałam, bo doszłam do wniosku że jej w ogóle nie zależy i kontakt się urwał rok przed moim ślubem.. Na szczęście mam też znajomych, na których można liczyć w razie W, tak że nie jest źle.
Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Weszłam teraz na klinikię niepłodności w moim mieście i jak zobaczyłam ceny tych wsystkich róznych zabiegów, punkji, przechowywań to, az mnie zamurowało .. masakra. Badanie nasienia 140 zl, ale co sie dziwic chodze do lekarza, który jest wspolzalozycielem i za wizyte płacę 170.. to jest k*** przytłaczające
-
Ewelina23 wrote:z tego stresu dostalam biegunki
Ewelina23 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Żabcia Jest postęp
no to może zrób ?!
Co do tych przyjaźni u mnie jest bardzo podobnie, zresztą pisałam o tym, ale trochę na odwrót. Przestała się do mnie odzywać "przyjaciółka", która wyjechała za granicę. Zawsze też odzywałam się pierwsza.Za ludźmi nie nadążysz. Na szczęście inne koleżanki okazały się być tymi prawdziwymi i dzownimy do siebie na zmianę, a nie tylko jednostronnieKaśka28, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Nati89 wrote:Weszłam teraz na klinikię niepłodności w moim mieście i jak zobaczyłam ceny tych wsystkich róznych zabiegów, punkji, przechowywań to, az mnie zamurowało .. masakra. Badanie nasienia 140 zl, ale co sie dziwic chodze do lekarza, który jest wspolzalozycielem i za wizyte płacę 170.. to jest k*** przytłaczająceDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyNati89 wrote:Weszłam teraz na klinikię niepłodności w moim mieście i jak zobaczyłam ceny tych wsystkich róznych zabiegów, punkji, przechowywań to, az mnie zamurowało .. masakra. Badanie nasienia 140 zl, ale co sie dziwic chodze do lekarza, który jest wspolzalozycielem i za wizyte płacę 170.. to jest k*** przytłaczające
Ja place za gina 100euro najmiej 60euro
-
nick nieaktualny