Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:lece sie ogarniac . Bede pozniej .Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
olka30 wrote:To proszę o wróżbę
jak będę miała przeczucie to będę mówić ale nie traktujcie tego jak wyrocznię
sama chadzam czasami do wróżki na kartyMisty87 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Monia nie denerwuj się może jeszcze za wczesnie na test, jak @ nie ma to sie nie stresuj głowa do góry
Ewelinka nie stresuj sie wizyta bedzie wszystko dobrze usłyszysz serduszko na pewno
Co do przyjaciółek to u mnie tez nie zaciekawie z jedną kontakt się urwał pomimo ze ja pisałam sporo ale nigdy odzewu nie było wiec sie nie narzucałam a dwie wyjechały do innego miasta i czasem tylko na fb napiszą ale bardzo żadkoEwelina23, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Ja byłam u wróżki raz, jeden raz za dużo.. Powiedziała mi że będę mieć problemy z dziećmi.. Mojej kuzynce też tak powiedziała i 6 razy poroniła.. Ale teraz oczekuje drugiego dziecka, po prawdzie po długim leczeniu ale z sukcesem
Ja dzięki temu zaczynałam starania z myślą, że będzie coś nie tak i się nie pomyliłam
Czasem lepiej niektórych rzeczy nie wiedzieć..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wpadlam tylko na chwile,dopije kawe i spadam. Mam dzien wolnego to musze ogarnac troche,na pewno bede po 16 ,dam znac co gin mi powiedzial. Moze pojade w rodzinne str do rodzinnego bo chce skierowanie na tsh i moze inne jeszcze mi da,a powiedzcie czemu gin nie daje skierowan na nic? Skoro lecze sie u niego i wie,ze sie staramy,zawsze na kartce pise tylko jakie badania zrobic. Mozna to gdzies zglosic? Ja mam dosc,zeby za wszystko placic. Przeciez jak ktos idzie do gina i mowi,ze od tylu lat nie moze zajsc to powinien skierowac na podstawowe badaniaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Landryneczka wrote:Hej Macierzanka :* Mam nadzieję że nie o mnie mowa ? Ja nic o nikim nie pisałam ...
Hej Rudasek u mnie w miarę , ale tempka mnie rano dobiłaa jak u Cb?
Hej Alka
u mnie ok, ovulka jest wiec działamyheheheh mam nadzieje, ze w końcu sie uda
choć staram sie nie panikować bo to nie do końca dobre
czym sie bardziej chce tym mniej wychodzi niesttey
No ale cóż, póki co w pracy,zarabiam na pampersy
-
Macierzanka:) wrote:Jeszcze coś dojrzałam na forum i chcę coś powiedzieć ważnego. Ja gdy założyłam tu profil, to się trzymałam z dala od forum, chciałam robić tylko wykres i tyle. Interesowały mnie tylko czyste fakty.
Jest wiele innych wątków, w których siedzą jakieś inne osoby,które się już "poznały" i mnie to nie dziwi, no bo cięzko byłoby skakać przez cały dzień po dwudziestu wątkach.
W wątkach medycznych każda z chęcią mi pomogła i doradziła, za co jestem OGROMNIE wdzięczna, bo są tu dziewczyny sto razy bardziej doświadczone ode mnie i chylę czoła i dziękuję!
ALE NIE ROZUMIEM JEDNEGO! No lecą tu posty szybko - no i co?????? Po co chodzić po wątkach i obrabiać tyłek komuś? Nie czytało sie REGULAMINU chyba? Ja szanuję każdą dziewczynę, która jest na of, jeśli nawet nie miałam styczności. NO BO WIADOMO DLACZEGO SIĘ TU ZNALAZŁYŚMY.Czasem podczytuję inne wątki i cieszę sie z każdą zieloną kropą, albo dzielę sobie w duchu smutki...
Ale nie wchodzę spowrotem tu i nikomu tyłka nie obrabiam! Mnie to osobiście obraża! Ja nikomu krzywdy nie zrobiłam, a już tym bardziej nie olałam. Trzeba pamiętać zanim się coś powie, że po drugiej stronie przy komputerze też siedzi człowiek!
Hej,o co chodzi? Nie przejmuj sie jesli ktos cos gada,to swiadczy o tej osobie...Ty masz nasTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.