Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Wam z rana!
Jak samopoczucie? U mnie troszkę lepiej. Chyba jednak mnie przybiła ta pierwsza porażka, zaczęłam się zastanawiać czy może coś jest nie tak, czy nie będę kolejną która stara się xx cykli...? Boję się trochę. Naiwnie myślałam, że pójdzie gładko, za pierwszym podejściem, tak jak u Misty. A tu zonk.
Powoli zbieram siły na kolejne staranka.
Na razie szykuje mi się sporo pracy w pracy, jak zdołam to nadrobię później tych kilkanaście stron od nocy.
A czarna się odezwała?
Trzymajcie się ciepło, dobrego dnia!
Do później :*Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Dokladnie dziewczyny tak juz w tym naszym "kochanym"panstwie jest...jak chcesz isc do specjalisty to czekasz na wizyte kilka miesiecy a i tak nie zawsze trafisz na normalnego goscia...po co placic skladki skoro i tak wiekszosc badan i lekarzy zalatwiamy prywatnie?? no ale nerwy nam nie pomoga niestety i nic nie zmieia...
pocieszę Cię, że moja mamam pracuje w szpitalu pond 35 lat i leczy się prywatniewkłada całe serce w swoich pacjentów, pomaga im... właśnie zapłaciła 1600 zł za leczenie stawu skokowego...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 10:14
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Kaśka28 wrote:Kochana chyba czas najwyzszy zmienic gina skoro takie rzeczy gada...
Nie chce wlasnie rezygnowac z niego ,pracuje w klinice prywatnej tam gdzie dodatkowo chodze i wydaje mi sie,ze sie zna skoro tam pracuje bo to naprawde bardzo dobra klinika,to moze mi pomoze...za kase tam pomaga to czemu na nfz nie chceTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
santoocha wrote:Hej Wam z rana!
Jak samopoczucie? U mnie troszkę lepiej. Chyba jednak mnie przybiła ta pierwsza porażka, zaczęłam się zastanawiać czy może coś jest nie tak, czy nie będę kolejną która stara się xx cykli...? Boję się trochę. Naiwnie myślałam, że pójdzie gładko, za pierwszym podejściem, tak jak u Misty. A tu zonk.
Na razie szykuje mi się sporo pracy w pracy, jak zdołam to nadrobię później tych kilkanaście stron od nocy.
A czarna się odezwała?
Do później :*
Ja tez myslalam, ze pojdzie gładko, tym bardziej jak sie słyszy ze ktos za pierwszym razem, drugi ktos nie planował a udało sie:)
ehhhh..no ale nie ma co, walczymytrzeba w koncu brzuszek pokazać
santoocha lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Dobrze gadasz! Tylko ja nigdy nie moge sie dostać na NFZ wtedy jak potrzebujeDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
musze spadac,wpadne wieczorkiem i opowiem wszystko,bede chodzic od drzwi do drzwi az w koncu mi pomoga. Dosc placenia im,na to sa skladki. Bede udawac ,ze tak mnie boli w piersi i musi mi dac skierowanie///biada nieTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Magdas wrote:hej:) ale mam dziś dobry humor :)chociaż pogoda okropna;) zamówiłam sobie żel coneceive plus czy jakos tak
i testy owu i działamy dalej:) a teraz zbieram sie do gin:)
Ewelina czekam na wrażenia po słuchaniu serduszka:)
Pozdrawiam i życzę miłego dnia:Dale jestem pewna ze to dzieki wam
Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
olka30 wrote:Ja pierdziu, czuję się jakby mi ktoś grzmotną w łeb patelnią, a ten smak w ustach.. Malina
a kiedy masz mieć @?
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Hej wszystkim!
Ewelinko 3mam kciuki, zeby bylo dobrze!
Macierzanko, rozni ludzie nas otaczaja...trzeba to jakos przelknac.
Kaska! Ciesze sie,ze dzis lepszy humor! Jutro bedzie jeszcze lepiej!
Magdas, zarazaj optymizmem!
Monia! Nie panikuj, termin @ masz na 14, wiec moze za wczesnie! Ja robilam 3 dni po terminie, wiec patrzac na to, masz jeszcze 5 dni :*
Lena zniknela...oby wrocila dzis z energia!
Ogolnie wszystkim Wam przesylam gorace buziaki i porcje slonka, ktore tu zaglada do oknaEwelina23 lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:Hej Wam z rana!
A czarna się odezwała?
Do później :*ja wierze ze sie uda musi
A czarna sie jeszcze nie odezwala tez czekam i na Lenke tez
santoocha lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Misty87 wrote:Hej wszystkim!
Ewelinko 3mam kciuki, zeby bylo dobrze!
Macierzanko, rozni ludzie nas otaczaja...trzeba to jakos przelknac.
Kaska! Ciesze sie,ze dzis lepszy humor! Jutro bedzie jeszcze lepiej!
Magdas, zarazaj optymizmem!
Monia! Nie panikuj, termin @ masz na 14, wiec moze za wczesnie! Ja robilam 3 dni po terminie, wiec patrzac na to, masz jeszcze 5 dni :*
Lena zniknela...oby wrocila dzis z energia!
Ogolnie wszystkim Wam przesylam gorace buziaki i porcje slonka, ktore tu zaglada do okna
podeślij duzo słoneczka, bo u mnie deszcz..aż sie płakać chce...wszystko przeciwko mnie -
alka89 wrote:No dzisiaj pocisne gin jak cos nie tak mi powie. Pytam sie cos,a on na to,ze to sa za grube ksiegi na to zeby mi opowiadac o tym
Faktycznie zmień, jak mu się książki za grube wydają. I pomyśleć, że on je musiał przeczytać
-
Malinowa Panienka wrote:pocieszę Cię, że moja mamam pracuje w szpitalu pond 35 lat i leczy się prywatnie
wkłada całe serce w swoich pacjentów, pomaga im... właśnie zapłaciła 1600 zł za leczenie stawu skokowego...
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
alka89 wrote:Nie chce wlasnie rezygnowac z niego ,pracuje w klinice prywatnej tam gdzie dodatkowo chodze i wydaje mi sie,ze sie zna skoro tam pracuje bo to naprawde bardzo dobra klinika,to moze mi pomoze...za kase tam pomaga to czemu na nfz nie chceDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny