Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:Ale sie jednym slowem wkurwilam .
Pojechal piotrek do pracy dzwoni do szefa a szef mowi ze dzis wolne. A pytal sie o wolne na dzis pow ze nie da rady bo duzo pracy . No kurcze. A ja juz jade[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
uff udało mi się zalogować z tel:D zarażam wszystkich pozytywną energią
chociaż im bliżej wizyty tym mój humor gdzieś ucieka
ale dam rade:) nie udało nam sie tym razem uda nastepnym:)
chociaż Wam powiem,że lekko zazdroszczę tym co zaplanowali sobie,że chcą dziecko i bach za pierwszym razem jest:) no ale może my za mało się przyłożyliśy w tym cyklu:D już zapowiedziałam mojemu B. ze w tym miesiąacu ostro działamy i jakoś mam wiarę w ten żel:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 10:33
Rudasek, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Hej, znowu prawie 20 stron z wczorajszej nocy, ale odkładam na później, żeby być na bieżąco. Jestem po monitoringu i ku mojemu oraz Pani Gin zdziwieniu w 17dc na prawym jajniku drobne pęcherzyki, lewy jajnik czysty (a był pęcherzyk 12-15mm), endometrium grube, dwuwarstwowe wskazujące na II fazę cyklu. Płyn w zatoce, ale nie widziała ciałka żółtego... Powiedziała, że to dziwne, że coś musiałyśmy przegabić w przerwie 5-dniowej i od nowego cyklu zaczniemy monitoring codzienny, a najpóźniej z dwudniową przerwą...
Ech, zapytała tylko czy działaliśmy... bo "kto wie, kto wie?"... -
Ewelina23 wrote:Ale sie jednym slowem wkurwilam .
Pojechal piotrek do pracy dzwoni do szefa a szef mowi ze dzis wolne. A pytal sie o wolne na dzis pow ze nie da rady bo duzo pracy . No kurcze. A ja juz jadeDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ho ho ho....tu to dziś atmosfera niczym burza hormonów... Część w bardzo dobrym nastroju, część zła, część smutna...mam nadzieję, że do tej pierwszej grupy przejdą osoby z pozostałych dwóch
Dobrze, że jest takie miejsce w tym wielkim internecie, że udało nam się spotkać i możemy porozmawiać na wszystkie tematy i dzielić się emocjami
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
Melula wrote:Hej, znowu prawie 20 stron z wczorajszej nocy, ale odkładam na później, żeby być na bieżąco. Jestem po monitoringu i ku mojemu oraz Pani Gin zdziwieniu w 17dc na prawym jajniku drobne pęcherzyki, lewy jajnik czysty (a był pęcherzyk 12-15mm), endometrium grube, dwuwarstwowe wskazujące na II fazę cyklu. Płyn w zatoce, ale nie widziała ciałka żółtego... Powiedziała, że to dziwne, że coś musiałyśmy przegabić w przerwie 5-dniowej i od nowego cyklu zaczniemy monitoring codzienny, a najpóźniej z dwudniową przerwą...
Ech, zapytała tylko czy działaliśmy... bo "kto wie, kto wie?"...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Magdas wrote:uff udało mi się zalogować z tel:D zarażam wszystkich pozytywną energią
chociaż im bliżej wizyty tym mój humor gdzieś ucieka
ale dam rade:) nie udało nam sie tym razem uda nastepnym:)
-
Hej Misty nasza goralko kochana poweidz jak sie czujesz ?
Nie zdazylam sie jeszcze z toba przywitac bo zanim napisze jakis post w miedzy czasie pojawia sie kolejny normalnie ruch jak w Rzymie i wiecie co bardzo dobrze!!!Misty87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Misty87 wrote:Halo... jestem tu...
Halo halo mamuśka :* jak się czujecie z Fasolą?Misty87 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Dobra dziewczyna przede mną weszła to trza się nastawiać psychicznie,że zaraz ja
matko tyle mam pytań do niej,że pewnie zabawię trochę tam
Dziewczyny proszę mi się tu nie smutaćLittle Frog, Macierzanka:), santoocha lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.