Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Spokojnie Landryneczka!
To jest postulat ogólny na opamiętanie.Chcę położyć kres negatywnym emocjom i ciągłej szarpaninie! Mam może i dobry humor, ale jestem osobą konkretną i lojalną, ale wypieki na twarzy powstały
Wiem, ze wszystkim nie dogodzi, ale tak mi troche skoczyło ciśnionko, bo sobie czytałam to i tamto
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
alka89 wrote:Wpadlam tylko na chwile,dopije kawe i spadam. Mam dzien wolnego to musze ogarnac troche,na pewno bede po 16 ,dam znac co gin mi powiedzial. Moze pojade w rodzinne str do rodzinnego bo chce skierowanie na tsh i moze inne jeszcze mi da,a powiedzcie czemu gin nie daje skierowan na nic? Skoro lecze sie u niego i wie,ze sie staramy,zawsze na kartce pise tylko jakie badania zrobic. Mozna to gdzies zglosic? Ja mam dosc,zeby za wszystko placic. Przeciez jak ktos idzie do gina i mowi,ze od tylu lat nie moze zajsc to powinien skierowac na podstawowe badania
kochana wiem co czujesz, bo i lekarz kazał co miesiąc powtarzać wyniki badań. A to jest ok. 170zł. Byłam już u lekarza pierwszego kontaktu pościemniać troszkę, ale "ona" nie moźe wypisać skierowania na badania tylko gin. -
Hej Macierzanka, przyznam się że siedzę na paru wątkach, stale w sumie na dwóch, ale czasem zerkam na inne i w sumie nie spotkałam się z taką sytuacją jak piszesz
Przykre to okropnie..
Wkurzają mnie jedynie osoby, które ledwo co się dołączą, a już uważają że wszystkie rozumy pozjadały i do każdego startują z krzywymi tekstami. No ale różni są ludzie, trzeba to olać, na głupotę nie ma rady.. -
aniulkab86 wrote:kochana wiem co czujesz, bo i lekarz kazał co miesiąc powtarzać wyniki badań. A to jest ok. 170zł. Byłam już u lekarza pierwszego kontaktu pościemniać troszkę, ale "ona" nie moźe wypisać skierowania na badania tylko gin.
Ale czy gin w ogole tak moze??? Skoro mowi jakie badania sa koneczne to czemu do cholery nie daje skierowania??? mam nerwy,opier...go dzisiaj rowno. Boli mnie w dodatku w piersi,jakies kulki czuje,a ten gnoj na to,ze usg robia u gory. No ja pier...i jak tu byc spokojnymTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:Ale czy gin w ogole tak moze??? Skoro mowi jakie badania sa koneczne to czemu do cholery nie daje skierowania??? mam nerwy,opier...go dzisiaj rowno. Boli mnie w dodatku w piersi,jakies kulki czuje,a ten gnoj na to,ze usg robia u gory. No ja pier...i jak tu byc spokojnym
Maci racje, z badaniami i ich kosztami to masakra, pasuje z 5 tysi zarabiać zeby to wszystko na spokojnie ogarnać..a jeszcze dentysta a jeszcze cos tam i non stop po 150zł..i tak leci..dramat!!!Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
powiem Wam,ze bylam u dentysty na ksiazeczke,wyrwala mi zeba,a po pol roku okazalo sie ,ze zostawila duuuuzy korzen. Teraz zalozylam aparat i przez ta ...musze dac 700 zl wiecej bo korzen sie przesuwa...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:Sorki ,ale mam nerwy. Zarabiam okolo tys i nie bede placic za kazde badanie,przeciez po to place co miesiac skladki
Nie dziwie Ci sie Alka89 bo u mnie jest to samo
nie zarabiamy kokosów, a jakby tak policzyc te wszystkie badania itd to jedna wypłata na to by poszła...nie wspominam nawet o kasie chorych bo to smiech na sali..dramat!!! -
alka89 wrote:Sorki ,ale mam nerwy. Zarabiam okolo tys i nie bede placic za kazde badanie,przeciez po to place co miesiac skladki
Rudasek lubi tę wiadomość
-
dżona lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
alka89 wrote:Ale czy gin w ogole tak moze??? Skoro mowi jakie badania sa koneczne to czemu do cholery nie daje skierowania??? mam nerwy,opier...go dzisiaj rowno. Boli mnie w dodatku w piersi,jakies kulki czuje,a ten gnoj na to,ze usg robia u gory. No ja pier...i jak tu byc spokojnym
do ginekologa chodzę prywatnie, bo obcykałam już sporo ginekologów na NFZ ale szału nie było, tylko hormony, cytologia. Moim zdaniem powinna byc inna taktyka leczenia ludzi starających się o dzidzie. Wiadomo, że kobieta nie dość że sama musi borykać się ze swoimi problemami, to w dodatku są ogromne koszta leczenia i badań. -
hej:) ale mam dziś dobry humor :)chociaż pogoda okropna;) zamówiłam sobie żel coneceive plus czy jakos tak
i testy owu i działamy dalej:) a teraz zbieram sie do gin:)
Ewelina czekam na wrażenia po słuchaniu serduszka:)
Pozdrawiam i życzę miłego dnia:DW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Rudasek wrote:Maci racje, z badaniami i ich kosztami to masakra, pasuje z 5 tysi zarabiać zeby to wszystko na spokojnie ogarnać..a jeszcze dentysta a jeszcze cos tam i non stop po 150zł..i tak leci..dramat!!!
Szczerze? to 5 tys to się wydaje tak dużo... jak zaczniesz liczyć opłaty, odkładanie kasy na dom, leasingi itd to wychodzi, że trzeba zarabiać po min. 10 tys miesięcznie żeby ogarnąć to[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
alka89 wrote:No dzisiaj pocisne gin jak cos nie tak mi powie. Pytam sie cos,a on na to,ze to sa za grube ksiegi na to zeby mi opowiadac o tym
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Magdas wrote:hej:) ale mam dziś dobry humor :)chociaż pogoda okropna;) zamówiłam sobie żel coneceive plus czy jakos tak
i testy owu i działamy dalej:) a teraz zbieram sie do gin:)
Ewelina czekam na wrażenia po słuchaniu serduszka:)
Pozdrawiam i życzę miłego dnia:D
u nas pogoda piekna,normalnie wiosnaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.