Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:No ceny z kosmosu ale badanie nasienia w tych granicach sie waha z tego co wiem ja 21 lutego tez ide prywatnie do lekarza i on 100zl za kazda wizyte bierze mam nadzieje ze chociaz wart tych pieniedzy bedzie...
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:jedna kreska
wiedziałam
Misty87, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ewelina23 wrote:Piotrek mial za badanie zaplacic 100euro chyba ich pogrzalo na dodatku dostal skierowanie . Nawet nie poszedl bo kazalam mu najpierw zadzwonic i dobrze ze dzien przed badaniem zadzwonil no 100euro za badanie
Ja place za gina 100euro najmiej 60euroA dzisiaj w końcu usłyszych serduszko
Trzymam kciuki
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
Macierzanko, o dziwo wolę poczekać
Wstępnie do poniedziałku
Ewelinko, spokojnie...Stres w niczym nie pomoże. Nastaw się pozytywnie
Monia, jak sama pisałaś, test nie z porannego moczu, do tego tego przed @...może jeszcze wynik będzie innyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 09:19
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie mgła, wilgotno, mokro i ciemno. Mała kawka już za mną. Wczoraj złapałam dołka bo mi śluz nie przychodzi ten co powinien, tempka jakaś dziwna chociaż dziś rano skoczyła. A powinnam mieć teraz ovulke. I mąż do tego jakiś zmęczony ostatnio i nie miał chęci. No za to dziś z ranka dorwał mnie, to mu powiedziałam że moglibyśmy jakieś uszy dorobić bo statystyki w tym miesiącu kiepskie mamy w sercach.
Tekst z uszami przyznaję się od którejś tu zapozyczylam.
I przy śniadanku powiedział że na początku marca jedziemy jednak w góry żeby trochę na desce poszaleć i się odprężyć. Kasa kasą ale odpoczynek też ważny. Może jakoś luty przyoszczedzimy, marzec też i nie będzie takiej bidy. Najwyżej będziemy się u rodziców stołować.Kaśka28, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztynka wrote:U mnie mgła, wilgotno, mokro i ciemno. Mała kawka już za mną. Wczoraj złapałam dołka bo mi śluz nie przychodzi ten co powinien, tempka jakaś dziwna chociaż dziś rano skoczyła. A powinnam mieć teraz ovulke. I mąż do tego jakiś zmęczony ostatnio i nie miał chęci. No za to dziś z ranka dorwał mnie, to mu powiedziałam że moglibyśmy jakieś uszy dorobić bo statystyki w tym miesiącu kiepskie mamy w sercach.
Tekst z uszami przyznaję się od którejś tu zapozyczylam.
I przy śniadanku powiedział że na początku marca jedziemy jednak w góry żeby trochę na desce poszaleć i się odprężyć. Kasa kasą ale odpoczynek też ważny. Może jakoś luty przyoszczedzimy, marzec też i nie będzie takiej bidy. Najwyżej będziemy się u rodziców stołować.
Jasne, tzreba się odstresować, ja miałam zamiar w ten weekend gdzieś w góry wyskoczyć, ale @przyjdzie, więc raczej bedę obolała i tak nei dożycia, to tylko zepsułabym wyjazd. Zamierzam w marcu gdzieś wyskoczyć -
Bursztynko i o to chodzi czasami trzeba sie odstresowac...tez chetnie bym pojechala gzdies odpoczac...ale nie damy rady...nie wiem czy na wakacje gdzies wyskoczymy...no ale jakos to bedzieDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:Dziekuje za ciepłe słowa.
Kochana czekaj na @ i rób wówczas kolejnyczarownica Malinowa mówi, że ma nosa, jak z Misty, więc czekam na kolejne wieści
Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Dziewczyny wyjazd to świetny pomysł na odstresowanie. Ja się może tez e końcu gdzieś wybiorę z małżulem na weekend któryś.
Co do badań. W laboratorium niezależnym od kliniki płaci się za seminogram ok. 100zł. I ja póki co właśnie w takich robię. Ale ja mam trochę uraz..
Niby w klinice jest ponoć dokładniej, ale ja jestem sceptykiem... -
Macierzanka:) wrote:Dziewczyny wyjazd to świetny pomysł na odstresowanie. Ja się może tez e końcu gdzieś wybiorę z małżulem na weekend któryś.
Co do badań. W laboratorium niezależnym od kliniki płaci się za seminogram ok. 100zł. I ja póki co właśnie w takich robię. Ale ja mam trochę uraz..
Niby w klinice jest ponoć dokładniej, ale ja jestem sceptykiem... -
olka30 wrote:Malinka wszystkim wróżysz?
jakoś intuicyjnie mi wychodzi - ze mnie znajomi się śmieją, że ja czarownica[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny