Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:Dzień dobry Ewelina! Powodzenia u lekarza i czekamy na wieści
Ja doczytuję niektóre strony
Ja zdałam prawko za pierwszym razem i uwielbiam jeździć, zresztą Misty ma racje, zawsze jak chcę jechać płynnie na trasie, to mi "baba" wyskoczy i jadę 20/h
A co do zielonego piwka - jeżeli pomogło to mogę jeszcze parę wypić w tej intencji
Hej Kasiu, dziękuję już dzisiaj lepiej u mnie i humor prawie dopisuje
A jak zdrówko?
To za mnie wypij dwaa u mnie zdrowko juz lepiej noc spokojna dzieki
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
a u mnie wiosna w pełni
jestem głodna i nie głodna - ale chyba muszę coś zjeśćMacierzanka:) lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Bursztynka! Prawidłowo!
Ja dziś jak się zobaczę z mężem to będzie big heart!
Jak czasami piszecie o pogodzie, to mam wrażenie jakby każda z nas żyła w innej strefie czasowejNati89, Kaśka28, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Malinowa Panienka wrote:a u mnie wiosna w pełni
jestem głodna i nie głodna - ale chyba muszę coś zjeść
To smacznego kochana ja juz po sniadaniu i herbatce z malinkami hehe od tesciowejjak uslyszala ze jestem chora zaraz z malinkami domowej roboty byla pod drzwiami
Macierzanka:), Little Frog, Misty87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
olka30 wrote:To pijemy Macierzanka
Coś mnie kłuje w podbrzuszu, przed chwilą zaczęło.. W zasadzie bardziej w pachwinie..
A Ty masz który dzień cyklu?
Malinowa, ja nie głoda, a chwyciłam się rano za chipsy jak głupekWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 09:03
olka30, Driada0102 lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:nie robiłam
Królowo nie daj się prosić
Macierzanka:), Ewelina23, Ania07 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Nadrobiłam!! Aż sama nie wierzę
Wczoraj mój mąż mi mówił, żebym dziś zrobiła test. Normalnie zamiast mi zabraniać, to mnie namawiał ;] Powiedziałam mu, że mi później może zabraknąć, a nie będę wydawała 35 zł na test...
Jeżeli chodzi o moje przyjaciółki, to też się popieprzyło. Mamy o wiele słabszy kontakt, a zazwyczaj wygląda to tak, że ja pierwsza piszę...czasami po kilka razy zanim dostanę jakąkolwiek odpowiedź. Ja wiem, że każdy ma swoje życie, rodzinę, pracę, problemy....ale to chyba nie taki wielki wysiłek, żeby chociaż raz w miesiącu się odezwać...? A może to ja zbyt wiele wymagam...?
Kasiu, to teściowa dobraMisty87 lubi tę wiadomość