Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sara_nar wrote:U mnie w maju już 2 rocznica, czas szybko leci.M. dziecko już przed ślubem chciał. Teraz też, jak powiedziałam, że @ przylazła. To on na to, że on mi tam zawsze fasolkę wkłada, a tu nic z tego nie wychodzi. Powiedziałam mu o badaniach dla niego.... to powiedział, że nie wyobraża sobie jak on sam ma to zrobić do pojemniczka
coś czuję, że ciężko będzie.
Haha slodko, wklada Ci fasolinke
Musisz mu spokojnie wytlumaczyc, ze jesli chce dzidziusia z Toba to tez musi sie poswiecic i zrobic badania.
My wieczorem lezelismy i ogladalismy seriale, a moj maz nagle sie usmiechnal i mowi 'hm kochanie bedziemy mieli dziecko'chociaz chyba jeszcze nie dotarlo do nas...
sara_nar, Laura, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Miałobyć "na chwilę" a wyszło jak zwykle. Zmykam do mężulka. Rano do brata na komputer na testy. Więc zaglądnę, bo trochę tam posiedzę. W pracy dziewczyny mają internet z biura szefa. Więc będę mogła i w pracyposiedzieć od 19
Kolorowych snów.Misty87, Laura lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Misty sądzę że mama zapomni o tym "klamstewku" jak tylko dowie sie prawdy.
Będzie to piekny prezent dla rodzicow.Driada0102, sara_nar, Maniuś, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:jeszcze raz GRATULUJE kochana
Ja bede zmykac, boli mnie glowa, trzeba isc spac.
Zycze dobrej i spokojnej nocy i pieknych snow :*
Masz wiruska jeszcze na nocLaura lubi tę wiadomość
-
Oj "kochanie będziemy mieli dziecko" rozwala mnie na łopatki. Kiedy mój M. tak mi powie? Chociaż,czasami jak @ się spóźnia, to mówię, że może w ciąży jestem, a M. puka delikatnie w brzuch i mówi " halo tu tata, jest tam ktoś?" wtedy to płakać mi się chcę, bo wiem, że @ znając życie zaraz przylezie.
Misty87, Driada0102, Laura, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja bede pierwsza z samego rana
I mowie Wam Dzien Dobryi zeby taki wlasnie byl ten dzisiejszy dzien:-) zeby slonko usmiechnelo sie do nas i zebysmy my same byly usmiechniete i optymizmem zarazaly innych. Mimo trudu, a czasem bolu bo kobieta ma w sobie tyyyle sily....Nie jestescie same! Nie jestesmy same! Razem damy rade, pokonamy wszelkie trudy
wpadne tu gdzies popoludniu bo trzeba odespac pracujaca noc.....
Naprawde tutaj szalejecie, ciezko nadazyc :-p oczoplasu mozna dostac
kilka godzin wyciete i tyle naskrobalyscie
Ktoras z dziewczyn pisala o torbieli, nie martw sie tym... Slyszalam ze czasem niepekniety pecherzyk jajnikowy jest omylnie za nia brany, czesto znikaja tez samoistnie w ciagu kilku cykl. Takze nie stresuj siepoza tym bez usg ciezko stwierdzic torbiel... Wiec jak ten lekarz to uczynil?
Buziolki sle, zyczac milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 05:41
Driada0102, Macierzanka:), Little Frog, sara_nar lubią tę wiadomość