Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Ja na moment. Jutro nocka w nowym radiu, ale się cieszę
korporacja zajduje się na przeciko domu handlowego, gdzie mój M. pracuje,tak więc będzie przychodził do mnie na kawkę w wolnej chwili
Aż mi płakać się chce Misty moje gratulacje!
Tak sobie myślę, teraz 15go będę miała renę, a wypłatę w radiu 25-go. tak myślę zrobić badania i na 1go marca przełożyć wizytę u gina. To będzie 20 d.c. ovu ostatnio miałam ok 21 d.c więc przy okazji może coś będzie widać, bo 27d.c nie wiem czy nie za późno.
Moje oko na zdjęciu wszystko nadzoruje i Misty "Wielki brat patrzy"Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 00:13
Misty87, Driada0102 lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:A nie myślałaś że Ty jesteś za granicą i masz kuuuupe kasiory a ona może troszeczke zazdroscić tego?
Coz, dzis ludzie sa potwornymi egoistami skupionymi na wlasnym koncu nosa -
Laura wrote:Oliwka ale Julcia też pięknie
Boze takie cudo tylko calowacsara_nar, Laura lubią tę wiadomość
-
Oliwka to także mój faworyt na imię dla córeczki
Misty o tak ludzie są strasznymi egoistami. Chociażby jak pomyślę o moich dwóch kuzynkach, jedna w anglii druga w banku pracuje, mąż leśniczym, kuzynka dostała mieszkanie po rodzicach, 100tys na remont,ślub rodzice na pół też zorganizowali i się mądrzy, byliśmy z M. u nich na parapetówce i była druga kuzynka z mężem, jak powiedziały, że "nas teraz na wszystko stać" to nóż w kieszeni się otworzył. Od tamtego czasu nasz kontakt prawie się urwał. Oni mają towrzystwo takie co to kasę ma, a że my nie mamy, to bez sensu jest zadawanie się z namiPrzykro, ale co zrobić.
Misty87, Laura lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Też mialam to napisac.
Kochana, rodzine nie obchodzą Twoje problemy tylko ich sa najwazniejsze i tylko oni sie licza. Obcy czlowiek potrafi sie zatrzymac wysluchac, przytulic i doradzic. I to jest Mega w 100 % prawda.
Dawniej bywaly piekne przyjaznie, bezinteresowne.
Dzis sklamalam mojej mamie...spytala czy dostalam juz @ a ja z racji, ze chcemy powiedziec im za 3 tyg w Polsce, napisalam, ze dostalam. Mam wyrzuty sumienia!sara_nar lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:He he jak bylismy na Świetach w Polsce to mojemu Małżowi cieżko było wyrwać małą z rąk a w drodze powrotnej tutaj dużo rozmawialiśmy o dzidzi i to on zdecydowal o staraniach. Cieszy mnie to bo myslalam ze po 13 latach malzenstwa przyzwyczail sie do stanu faktycznego a tu tacierzynstwo sie obudzilo.
Mysle ze samo przebywanie z Oliwka dobrze wplynelo na mojego malza i pobudzilo go do podjecia wyzwania.Laura lubi tę wiadomość
-
Sara, tak wlasnie jest, nie masz kasy, nie pasujesz do towarzystwa. Masz kase, jestes idealnym znajomym. Dzis w czasach kiedy kasa rzadzi swiatem nie ma miejsca dla ludzi takich, jak my, czulych i wrazliwych!
sara_nar, Little Frog, LadyDi lubią tę wiadomość
-
U mnie w maju już 2 rocznica, czas szybko leci.M. dziecko już przed ślubem chciał. Teraz też, jak powiedziałam, że @ przylazła. To on na to, że on mi tam zawsze fasolkę wkłada, a tu nic z tego nie wychodzi. Powiedziałam mu o badaniach dla niego.... to powiedział, że nie wyobraża sobie jak on sam ma to zrobić do pojemniczka
coś czuję, że ciężko będzie.
Dobrze widzę na wykresach, że temp. mierzy się także podczas @ ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 00:31
Misty87 lubi tę wiadomość