Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelinko super! Juz sie doczekac nie moge, az ja takie male zobacze!
Ja murzynka tez poprosze
Uff dzwonilam do mamy i przez 2h mocno sie gryzlam po jezorze, zeby nie wygadac! Najlepsze, moja mama mowi, ze cos slabo robilismy, ze nie zrobilismy dzidziusia (wiedziala,ze zaczynamy sie starac)
Aneta, bedziemy sie wspierac nawzajem! Wymieniac spostrzezeniami i objawami
Pieknie powiedziane, serduszko w serduszko!
Monia nakrecasz sie kochana! To nic nie daje! Uwierz, lepiej sobie myslec, ze nie wyszlo to nast razem sie uda. A zobaczysz w piatek 2 krechymoze nawet piatek to za wczesnie?
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Ewelinko super! Juz sie doczekac nie moge, az ja takie male zobacze!
Ja murzynka tez poprosze
Uff dzwonilam do mamy i przez 2h mocno sie gryzlam po jezorze, zeby nie wygadac! Najlepsze, moja mama mowi, ze cos slabo robilismy, ze nie zrobilismy dzidziusia (wiedziala,ze zaczynamy sie starac)
Monia nakrecasz sie kochana! To nic nie daje! Uwierz, lepiej sobie myslec, ze nie wyszlo to nast razem sie uda. A zobaczysz w piatek 2 krechymoze nawet piatek to za wczesnie?
No pewnie było ciężko z mama się nie podzielić, ale powiedz na zywo jak ją zobaczysz to będzie ejszcze wiecej emocji, rzuci Ci się na szyje i będzie zszokowana)
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Nati89 wrote:No pewnie było ciężko z mama się nie podzielić, ale powiedz na zywo jak ją zobaczysz to będzie ejszcze wiecej emocji, rzuci Ci się na szyje i będzie zszokowana
)
Kurcze, ale pieknie swieci! Dzis jeszcze nie wychodze, ale jutro zamierzam porwac kolezanke z malym na spacer
Nati, jak u Ciebie? -
Nati89 wrote:Pogoda okropna, deszcz ze sniegiem na zmianę, @ jeszcze ma, pomimo wczorajszej kropli krwi na papierze. Poczekam do piątku może soboty, jak nie przyjdzie @ to zrobię test, a jak nie to zacznę nowy cykl
-
U mnie tez pogoda kiepska pada od samego rana masakra a pijąc kawe myslałam ze tu usne
pierwszy raz mi sie tak zdarzyło.
Nati trzymam kciuki zeby jednak @ nie przyszła
Misty wytrzymaj lepiej jest powiedziec osobiścieNati89, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Ewelinko super! Juz sie doczekac nie moge, az ja takie male zobacze!
Ja murzynka tez poprosze
-
a ja wróciłam z psami ze spaceru - zmokłyśmy wszystkie
teraz psy suszą się u siebie, Pani sprząta w domu a ja zaszyłam się w sypialni z lapem co by pogadać z Wami
zjadłam całe opakowanie pasty jajecznej... normalnie szokMisty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150