Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś lepiejLaura wrote:Jak dzisiaj kochana sie masz?

Najlepsze jest to, że dla rodziców udało mi się zanleźć świetnych lekarzy, a gina nadal nie mam.
Ja dzisiaj jeszcze jedna kawka i do mężusia wracam
Lena87, Nati89 lubią tę wiadomość
-
super, fajnie że dziś kolejne dobre wiadomościMacierzanka:) wrote:Ja dziś lepiej

Najlepsze jest to, że dla rodziców udało mi się zanleźć świetnych lekarzy, a gina nadal nie mam.
Ja dzisiaj jeszcze jedna kawka i do mężusia wracam
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny drzemki sobe ucinają, wszystkie mamusie

Ja miałam plan, ze jak zajdę to powiem po 12 tyg. taaaa
na pewno bym nie wytrzymała. Ale mamie chciałabym powiedzieć osobiście
XxMoniaXx, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny! Cieszę się, że większość w dobrych humorach

Ewelinka przepiękne zdjęcie usg
aż mi się łezka w oku zakręciła
Monia, do terminu @ jeszcze trochę czasu więc nic straconego. Mocno przytulam :*
Macierzanka, bardzo się cieszę, że znalazłaś dobrych lekarzy dla rodziców. Jestem pewna, że niebawem znajdziesz sobie porządnego ginekologa
A jak tam czarna?
Ja dopiero w domu. Jestem tak zmęczona, że muszę odespać chociaż z godzinę. Zajrzę do Was wieczorem. Póki co życzę wszystkim miłego dnia
i proszę mi się nie dołować!
Nati89, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
Hej AniaAnia07 wrote:Hej dziewczyny! Cieszę się, że większość w dobrych humorach

Ewelinka przepiękne zdjęcie usg
aż mi się łezka w oku zakręciła
Monia, do terminu @ jeszcze trochę czasu więc nic straconego. Mocno przytulam :*
Macierzanka, bardzo się cieszę, że znalazłaś dobrych lekarzy dla rodziców. Jestem pewna, że niebawem znajdziesz sobie porządnego ginekologa
A jak tam czarna?
Ja dopiero w domu. Jestem tak zmęczona, że muszę odespać chociaż z godzinę. Zajrzę do Was wieczorem. Póki co życzę wszystkim miłego dnia
i proszę mi się nie dołować!