Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Laura wrote:Jak dzisiaj kochana sie masz?
Najlepsze jest to, że dla rodziców udało mi się zanleźć świetnych lekarzy, a gina nadal nie mam.
Ja dzisiaj jeszcze jedna kawka i do mężusia wracamLena87, Nati89 lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Ja dziś lepiej
Najlepsze jest to, że dla rodziców udało mi się zanleźć świetnych lekarzy, a gina nadal nie mam.
Ja dzisiaj jeszcze jedna kawka i do mężusia wracamMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny drzemki sobe ucinają, wszystkie mamusie
Ja miałam plan, ze jak zajdę to powiem po 12 tyg. taaaa
na pewno bym nie wytrzymała. Ale mamie chciałabym powiedzieć osobiście
XxMoniaXx, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny! Cieszę się, że większość w dobrych humorach
Ewelinka przepiękne zdjęcie usgaż mi się łezka w oku zakręciła
Monia, do terminu @ jeszcze trochę czasu więc nic straconego. Mocno przytulam :*
Macierzanka, bardzo się cieszę, że znalazłaś dobrych lekarzy dla rodziców. Jestem pewna, że niebawem znajdziesz sobie porządnego ginekologa
A jak tam czarna?
Ja dopiero w domu. Jestem tak zmęczona, że muszę odespać chociaż z godzinę. Zajrzę do Was wieczorem. Póki co życzę wszystkim miłego dniai proszę mi się nie dołować!
Nati89, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Hej dziewczyny! Cieszę się, że większość w dobrych humorach
Ewelinka przepiękne zdjęcie usgaż mi się łezka w oku zakręciła
Monia, do terminu @ jeszcze trochę czasu więc nic straconego. Mocno przytulam :*
Macierzanka, bardzo się cieszę, że znalazłaś dobrych lekarzy dla rodziców. Jestem pewna, że niebawem znajdziesz sobie porządnego ginekologa
A jak tam czarna?
Ja dopiero w domu. Jestem tak zmęczona, że muszę odespać chociaż z godzinę. Zajrzę do Was wieczorem. Póki co życzę wszystkim miłego dniai proszę mi się nie dołować!