Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
LadyDi wrote:Cześć dziewuchy!
Wiecie jaka niespodziankę mi facet przygotował na dziś? Jedziemy kupić auto! W końcu!
Hej, my tez planujemy kupić nowy samochód, bo nasz 18-letni samochód wraz z osiągnięciem pełnoletności postanowił umrzeć. Ledwie zipie.
I czekamy na wiadomość od człowieka, który ma nam sprowadzić autko z niemiec i już nas szlag trafia, bo się nie możemy doczekać.
Hej Lenka, jak tam samopoczucie?
-
My się jeszcze auta nie dorobiliśmy, to będzie nasze pierwsze. Stwierdziliśmy, że skoro staramy się o dzieciątko to bez auta ani rusz. Jednak plany się zmieniły i dziś nie kupujemy, bo chłopak, od którego mamy kupić wyjechał. No nic, trzeba cierpliwie czekać...
Patrzcie jaki artykuł znalazłam. Straszne! http://wyborcza.pl/1,95892,11003296,Nie_ma_plodzika_.html
alka89 wrote:Hej.Wrocilam od lekarza,jest tu ktos?
Witaj! Ja jestem. I co tam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 17:50
-
Wrocilam od lekarza,u rodzinnego zalatwilam skierowanie na tsh,bo chce zobaczyc czy cos spada bo mialam 4,2 i biore euthyrox,a u gina zalatwilam skierowanie na prolaktyne,ale bez obciazenia? Czy to ma sens? Ostatni wynik byl troche zly ,a po obciazeniu dopiero pokazalo 11 razy wiekszy...masakraTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejo wstałam
zrobiłam chińszczyznę ciut porządków w szafie - trochę oddałam Pani sprzątającej - zabierze dla swoich na Ukrainę
bardzo się cieszę, że komuś przydadzą się moje ciuchy - a oddałam fajne rzeczy bluzy levisa, spodnie alladynki, bezrękawnik no i multum innych - a teraz pakuje jej kolejną torbę
i zmęczyłam się
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
alka89 niestety Ci nie powiem, czy to ma sens, bo kompletnie się nie znam na tym, ale dobrze, że udało Ci się załatwić to skierowanie. Zrobisz wyniki, konsultacja z lekarzem i będzie wszystko wiadomo. Uszy do góry. Pamiętaj wszystko siedzi w psychice.
Czarna szkoda. Ale działajcie, działajcie - aż do skutku!Ja też dziś będę sie starać, bo jestem przed owu. Wczoraj się nie udało, bo jak zaszłam do sypialni to mój facet spał jak dziecko i się go dobudzić nie dało. Coś nam nie idzie
w tym cyklu.
-
nick nieaktualnyLadyDi wrote:alka89 niestety Ci nie powiem, czy to ma sens, bo kompletnie się nie znam na tym, ale dobrze, że udało Ci się załatwić to skierowanie. Zrobisz wyniki, konsultacja z lekarzem i będzie wszystko wiadomo. Uszy do góry. Pamiętaj wszystko siedzi w psychice.
Czarna szkoda. Ale działajcie, działajcie - aż do skutku!Ja też dziś będę sie starać, bo jestem przed owu. Wczoraj się nie udało, bo jak zaszłam do sypialni to mój facet spał jak dziecko i się go dobudzić nie dało. Coś nam nie idzie
w tym cyklu.
nie poddaje sie
Misty87 lubi tę wiadomość
-
A u mnie smutnawo, ale zbieram się.
Przybiła mnie pierwsza porażka.
Piję wino, łykam wiesiołek i czekam na płodne. I próbuje się nie stresować.
Damy radę kochana.
Czerna nie smutaj. Chociaż wiem, że łatwo nie jest. Najgorzej to się nakręcić. Ja byłam pewna, że jestem w ciąży pod koniec poprzedniego cyklu. I zabolało jak przyszła małpa.
Tule Cie mocno! Uszy do góry! -
LadyDi wrote:alka89 niestety Ci nie powiem, czy to ma sens, bo kompletnie się nie znam na tym, ale dobrze, że udało Ci się załatwić to skierowanie. Zrobisz wyniki, konsultacja z lekarzem i będzie wszystko wiadomo. Uszy do góry. Pamiętaj wszystko siedzi w psychice.
w tym cyklu.
To z rana musisz go wziasc w obrotyTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
No hej dziewczyny
Ala ja sie nietety na tym nie znam wiec nie odpowiem Czarna ciesze sie ze tak dobrze do tego podchodzisz takze teraz duzoci zycze i zielonej kropy na koniec
AAAAAA i Ewelina Piekne zdjecie CUDOEwelina23 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
zobacze jaki wynik bedzie,moze pozniej da z obciazeniem,chociaz szkoda mi czasu,ale i tak moge z wynikiem podejsc za tydzien bez rejestracji,wiec i tak dobrze,ale dziwne bo mam zrobic wok6 dcTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Z rana to czasu nie mamy zbytnio, bo spać lubimy i budzik tylko co 5 minut przestawiamy, żeby chociaż jeszcze chwilkę pospać
Swojego nie mogę informować o płodnych, bo on się bardziej ode mnie denerwuje i nic z tego nie wychodzi. Się stresuje chłopak, że z nim jest problem. Męskie ego.
-
Ja zasnelam jak dziecko i obudzilam sie pol godz temu! Wymyslilam dzis zeberka z piekarnika, a to musi posiedziec ponad godz, maz wlasnie przyjechal wlasnie glodny
ale dobrze, ze mam rosolek z wczoraj
Czarna, przykro mi! Juz wszystkie tak mocno kciuki zaciskalysmy! Bierz sie za swojego i nie odpuszczaj mu
Hej Lena :*
W ogole hej wszystkim, ktorych nie bylo przedtem :*
Mnie ciutke jajniki ciagnachyba dobrze...
Kaśka28, Ania07, santoocha lubią tę wiadomość