Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLadyDi wrote:Moja znajoma tydzień po pozytywnym teście dostała krwawienia. Zadzowniła do swojego lekarza, żeby powiedzieć, że przyjedzie, a ten do niej, że ma nie przyjeżdżać, bo do 8 tygodnia to normalne. I poroniła.
Zaje.isty lekarznie ma co .. idiota..
-
XxMoniaXx wrote:ja tez mam z allegro takie gratisy do owulac . ale szczerze sie zastanawiam na ile one są warte.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:hmmm a mnie sie zdaje ze test to test i tylko czuloascia sie roznia kazdy ma przeciez na celuwykrycie hormonu....to nie wiem czym one sie roznia ale obeznana w tym temacie za bardzo nie jestem
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Lece na paznokietki bede pozniej
tez juz chetnie bym sobie zrobila jak przyjdzie wyplata to chyba sie skusze
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
LadyDi wrote:Moja znajoma tydzień po pozytywnym teście dostała krwawienia. Zadzowniła do swojego lekarza, żeby powiedzieć, że przyjedzie, a ten do niej, że ma nie przyjeżdżać, bo do 8 tygodnia to normalne. I poroniła.
no super lekarz kolejny który nie powinien zajmować takiego stanowiska masakra -
Ten artykuł pokazuje jak przedmiotowo się ludzi traktuje, bez żadnego współczucia. Ktoś przeżywa wewnętrzny dramat, a nie ma zapewnionej nawet intymności i jakiegoś delikatniejszego doboru słów i traktowania. To jest chore!
http://wyborcza.pl/1,95892,11003296,Nie_ma_plodzika_.html
-
Kaśka28 wrote:Monia ja narazie uzywalam i tych i tych i wodocznie dobre bo w ciazy nie bylam i nie jestem i wszytkie to potwierdaly
ja do tych testów nic przeciwko nie mam pierwsza ciąze mi wykryły i teraz tez sobie kupiłamwedług mnie test to test tylko czułością sie róznią i jak mają wykryć ciąże to wykryją
-
Ewelinko dobrze sie czuje :* na razie jest ok, oby tak caly czas
Lec, zrelaksuj sie
Jak czytam te historie o ginekologach to az sie noz w kieszeni otwiera! Dramat dramat! Ludzkie zycie, a oni tak bagatelizuja, z reszta nie tylko ginekolodzy! Strach byc pacjentem w Polsce
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Ewelinko dobrze sie czuje :* na razie jest ok, oby tak caly czas
Lec, zrelaksuj sie
Jak czytam te historie o ginekologach to az sie noz w kieszeni otwiera! Dramat dramat! Ludzkie zycie, a oni tak bagatelizuja, z reszta nie tylko ginekolodzy! Strach byc pacjentem w PolsceDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Wiecie a ja się czasem zastanawiam czy natura nie wie lepiej? nie wiem sama co myśleć o tym wszystkim
w sensie doktora nie usprawiedliwiam bo zaj...bym go chyba!!![*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Na pewno natura macza w tym swoje palce, ale to człowiek powoduje, że osoba w takiej sytuacji czuje się jeszcze gorzej i jest bardziej upokorzona. Ja to bym tak nie mogła, jak ja ryczę jak tylko coś smutnego usłyszę/zobaczę, a nawet jak się zdenerwuję, a w skrajnych przypadkach nawet z radości. Taka ze mnie beksa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 18:39