Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maniuś wrote:A wizyte mam dopero za msc...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Maniuś wrote:A myslisz zeby jeszcze zatestowac?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:Kochana wszytko jest mozliwe a jesli jestes 8dpo to moze to byc implantacja ale wcale nie musi...nie chce cie nakrecac:) a powiedz mi ty zawsze masz tak dlugie cykle?
Implantacja? To może być taki "objaw"?
niestety tak, miałam tylko czerwiec/lipiec mniej -koło 36 ,ale to zmiana klimatu i chyba dlatego a tak to zawsze te 6 tyg... -
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:Nie nie wiem kochana tak tylko glosno mysle i co ja bym robila na twoim miejscu ale ja to taka juz jestem i mi nawet jak gin poszperal dal tabsy juz na wywolanie @ i jak bylam pewna ze nie ejstem mimo wszystko testowalam...ale ciebie nie chce nakrecac..tak sie tylko zastanawiam bo skoro @ skapa i tak dlugo...a slysalam o plamieniu w ciazy...to tak mi sie skojarzylo...a jak dlugo po owulacji bylas jak testowalas?
-
nick nieaktualnyemcia wrote:witam wszystkie dziewczynki, odespalam i wrocilam
) ale sniegu za oknem nasypalooo.... ;O co tam u Was slychac? nie nadrobie w zyciu 40 stron ;-(
No lecą dziewczyny z postamija też dużo miałam do nadrabiania.
U Ciebie śnieg a u mnie słoneczko dzisiaj świeciło i +7 -
przedszkolanka:) wrote:Implantacja? To może być taki "objaw"?
niestety tak, miałam tylko czerwiec/lipiec mniej -koło 36 ,ale to zmiana klimatu i chyba dlatego a tak to zawsze te 6 tyg...przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
emcia wrote:witam wszystkie dziewczynki, odespalam i wrocilam
) ale sniegu za oknem nasypalooo.... ;O co tam u Was slychac? nie nadrobie w zyciu 40 stron ;-(
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Maniuś wrote:12 dni i ta @ w ogole przyszla za wczesnie i nie chce sie skonczyc...zrobie tak,jutro kupie test,zatestuje w pt,a jesli dalej bede plamic to wepcham sie na chama do ginaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyAgrafka wrote:Cześć Dziewczyny,
Dziwnie się dzisiaj czuję, tzn jest za dobrze
Próbuję dopatrzyć się choćby najmniejszego objawu, czegokolwiek, a tu nic!
Nic nie wskazuje na @ i nic na II kreski… no chyba że temp.
Niech w końcu zacznie się coś dziać.
Jak ja nie cierpię nudy!!
niestety to czekanie jest najgorsze ale trzeba sie troche poswiecic...
rozumiem, to takie zawieszenie w prozni... miejmy nadzieje ze beda jednak te dwie wyczekiwane II -
Agrafka wrote:Cześć Dziewczyny,
Dziwnie się dzisiaj czuję, tzn jest za dobrze
Próbuję dopatrzyć się choćby najmniejszego objawu, czegokolwiek, a tu nic!
Nic nie wskazuje na @ i nic na II kreski… no chyba że temp.
Niech w końcu zacznie się coś dziać.
Jak ja nie cierpię nudy!!
No temke masz ladna ale spokojnie a kiedy masz miec @?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyAnia 07- ja mojego zawsze strasze "bo bedziesz spal w drugim pokoju".... :-p pomaga. Choc jedna sytuacja mnie rozwalila. poklocilismy sie, wzielam bety i poszlam do drugiego pokoju..w miedzyczasie wyszlam do toalety a on juz lezal pod moim lozkiem i mowi"ja cie nie zostawie" jakie to bylo slodkie
nie potrafie sie dlugo na Niego gniewac
Ania07, Misty87, Kaśka28, Little Frog lubią tę wiadomość