X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emcia wrote:
    Ania 07- ja mojego zawsze strasze "bo bedziesz spal w drugim pokoju".... :-p pomaga. Choc jedna sytuacja mnie rozwalila. poklocilismy sie, wzielam bety i poszlam do drugiego pokoju..w miedzyczasie wyszlam do toalety a on juz lezal pod moim lozkiem i mowi"ja cie nie zostawie" jakie to bylo slodkie <3 nie potrafie sie dlugo na Niego gniewac ;-)

O jaaaa :D
    Mój to twardo śpi, nawet do mnie nie przyjdzie.

Lena87, Misty87 lubią tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanka, nie wiem jak to u wiekszosci dziewczyn, ale ja mdlosci nie mialam jeszcze zadnych, ani zawrotow glowy, nic. Ale za to jestem tak wydeta jak balon... czuje sie jakbym byla w 9 mc :D

Manius, oby sie ta @ skonczyla albo niech beda 2 kreski!
    Mc czekac na gin... Boze widzisz a nie grzmisz! Kiedy nastapi jakis cud w tej PL? :( milion lat za murzynami!

Mowicie, ze smaka narobilam. Aaa no bylo milo hehe

Aniu, to norma w malzenstwie, ja zawsze myslalam ze tylko u nas czasami jakas mala burza z piorunami, ale to sie zdarza w najlepszych zwiazkach :)

Ania07 lubi tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    No lecą dziewczyny z postami :D ja też dużo miałam do nadrabiania.
    U Ciebie śnieg a u mnie słoneczko dzisiaj świeciło i +7 :)

kurcze jaka roznica temperatur, mam nadzieje ze wszystko stopnieje i w naszych serduchach tez bedzie plusowa tempka ;-))

Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W każdym związku występują ciche dni, kłótnie, sprzeczki ..
    Nie ma ludzi idealnych i związków. Chyba, że ktoś taki związek wykreuje sobie pod publiczkę aby dowartościować się a w życiu codziennym ma całkowicie inaczej.

Ania07, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agrafka wrote:
    miała być jakoś 2 dni temu, ale czekam do 14 dni od ovu.
    Gratuluje wytrwalosci i podziwiam ale moze wtedy bedzie wyrazniejszy chociaz nawet na testach pisze zeby testowac kiedy sie juz @ nie pojawi a tobie sie spoznia juz 2 dni a owiedz mi regularne masz cykle? hmmm bede trzymala kciuki a i nie zapomnij nam powiedziec jak juz bedziesz po tescie bede czekala z niecierpliwoscia :D

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Maniuś Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny:)Misty ja mieszkam w Austrii i tez taki termin dostalam...czekam do pt i zobacze co bedzie...ok lece bede pozniej:)

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Przedszkolanka, nie wiem jak to u wiekszosci dziewczyn, ale ja mdlosci nie mialam jeszcze zadnych, ani zawrotow glowy, nic. Ale za to jestem tak wydeta jak balon... czuje sie jakbym byla w 9 mc :D

Manius, oby sie ta @ skonczyla albo niech beda 2 kreski!
    Mc czekac na gin... Boze widzisz a nie grzmisz! Kiedy nastapi jakis cud w tej PL? :( milion lat za murzynami!

Mowicie, ze smaka narobilam. Aaa no bylo milo hehe

Aniu, to norma w malzenstwie, ja zawsze myslalam ze tylko u nas czasami jakas mala burza z piorunami, ale to sie zdarza w najlepszych zwiazkach :)

Ja bym wszystko oddała za ten "balon" :D
    Co do polskiej służby zdrowia to raczej nigdy nie będzie lepiej.
    Po kłótni przynajmniej jest dziki seks na zgodę więc wcale na tej kłótni nikt nie ucierpi :D po prostu mamy identyczne charaktery i to daje się we znaki. Jeszcze długo będziemy się docierać. Póki co nie przejmuję się tym bo szkoda nerwów. Nie chce pogadać to nie, sam w końcu przyjdzie ;) ja się nie będę produkować, bo to jak grochem o ścianę :D

Kaśka28, Misty87, emcia lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    W każdym związku występują ciche dni, kłótnie, sprzeczki ..
    Nie ma ludzi idealnych i związków. Chyba, że ktoś taki związek wykreuje sobie pod publiczkę aby dowartościować się a w życiu codziennym ma całkowicie inaczej.
    Tez tak mysle zawsze sa jakies zgrzyty jakby ich nie bylo to nudno by bylo :D

Ania07, emcia lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie, musi byc burza z piorunami raz za jakis czas bo byloby zbyt kolorowo ;-);a tak to pozniej godzenie jest mile ;-)) no sa czasem uparciuchami Ci nasi mezczyzni.. ale ktos musi byc madrzejszy ;-)

Agrafka- to moze..... ;-) ;-) trzymam kciuki....
    Przedszkolanka, kazda z nas jest inna...trzeba poczekac na objawy.. na spokojnie (wiem ze latwo mowic) a testowalas juz????

Ania07, Agrafka lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha dziki seks po klótni taki lubie najbardziej :D hmmm az kusisz zeby sie posprzeczac hehe zeby pozniej bylo tak wiesz na zgode :D

Misty87, Ania07, emcia, sara_nar, Little Frog, santoocha, Driada0102, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manius, wiem ze w Austrii, ale myslalam ze moze do Polski sie umawiasz :)
    Czyli tam to samo?? Az dziwne... ja do mojej umawiam sie na kilka dni przed, mimo to ludzi zawsze w poczekalni jest pelno, ale idzie na biezaco :)
    Ania, do do dzikiego godzenia po klotniach, to swieta racja :)

Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Agrafka Ekspertka

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 15:10

Misty87, Ania07, emcia, Driada0102, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny,musze tu opisac swoje odczucia... nie wiem co sie dzieje... ostatnia miesiaczke mialam 30 stycznia, cykle 28 dniowe.... teraz jest 14 dzien cyklu...okres owulacyjny... od 7 dnia cyklu boli mnie podbrzusze. uczucie wbijania szpilki mam, teraz jajniki mnie nawalaja i czuje jakby mi ktos parasolke w macicy otworzyl;-/ czasem pokluje,czasem przestanie...
    nie wiemm co jest grane.... sluz plodny raczej, bo taki ciagnacy jest.... przytulamy sie od samego zakonczenia okresu....
    jakas infekcja mnie dopadla czy co? nigdy wczesniej tak nie mialam ;-( help!
    moze cos doradzicie????

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 20:16

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    hahaha dziki seks po klótni taki lubie najbardziej :D hmmm az kusisz zeby sie posprzeczac hehe zeby pozniej bylo tak wiesz na zgode :D

Kaśka Ty to masz pomysły :D

Kaśka28, emcia lubią tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agrafka! Lap wiruski <3 <3 <3
    3mam kciuki! Pamietaj, nadzieja umiera ostatnia! :)

Agrafka, emcia lubią tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agrafka wrote:
    Cykle wahają mi się 1-2 dni. No cóż, chyba podświadomie się nie nastawiam, dlatego czekam z testowaniem.
    Oczywiście gdyby wyszły II będę tu krzyczeć!!! :D
    Jak wyjdzie jedna to tez krzycz postaramy sie wesprzec kochana

Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emcia wrote:
    dziewczyny,musze tu opisac swoje odczucia... nie wiem co sie dzieje... ostatnia miesiaczke mialam 30 stycznia, cykle 28 dniowe.... teraz jest 14 dzien cyklu...okres owulacyjny... od 7 dnia cyklu boli mnie podbrzusze. uczucie wbijania szpilki mam, teraz jajniki mnie nawalaja i czuje jakby mi ktos parasolke w macicy otworzyl;-/ czasem pokluje,czasem przestanie...
    nie wiemm co jest grane.... sluz plodny raczej, bo taki ciagnacy jest.... przytulamy sie od samego zakonczenia okresu....
    moze cos doradzicie????

Mi to wygląda na bóle związane ze zbliżającą się owulacją. Pierwszy raz tak masz?

emcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bedziemy czekac na okrzyki radosci i dzikiego seksu ;-) teraz sama sie napalilam <3 ahhh...jakas zaczepna jestem a zarazem potrzebuje dzis przytulenia i dotyku, duuuuzo milosci ;-D

pierwszy raz tak mam ;-( pochwa mnie kluje, objawy do dupy ;-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 20:22

Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emcia wrote:
    moze cos doradzicie????

hmmm a moze to po prostu owulacja? nie wiem co ci napisac nigdy tak nie mialam

emcia lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze.... w sumie podobne objawy do czasu przed miesiaczka... no ale przeciez dopiero spodziewam sie 27....zawsze regularnie....

‹‹ 767 768 769 770 771 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ