Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyemcia wrote:Ania 07- ja mojego zawsze strasze "bo bedziesz spal w drugim pokoju".... :-p pomaga. Choc jedna sytuacja mnie rozwalila. poklocilismy sie, wzielam bety i poszlam do drugiego pokoju..w miedzyczasie wyszlam do toalety a on juz lezal pod moim lozkiem i mowi"ja cie nie zostawie" jakie to bylo slodkie
nie potrafie sie dlugo na Niego gniewac
O jaaaa
Mój to twardo śpi, nawet do mnie nie przyjdzie.Lena87, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanka, nie wiem jak to u wiekszosci dziewczyn, ale ja mdlosci nie mialam jeszcze zadnych, ani zawrotow glowy, nic. Ale za to jestem tak wydeta jak balon... czuje sie jakbym byla w 9 mc
Manius, oby sie ta @ skonczyla albo niech beda 2 kreski!
Mc czekac na gin... Boze widzisz a nie grzmisz! Kiedy nastapi jakis cud w tej PL?milion lat za murzynami!
Mowicie, ze smaka narobilam. Aaa no bylo milo hehe
Aniu, to norma w malzenstwie, ja zawsze myslalam ze tylko u nas czasami jakas mala burza z piorunami, ale to sie zdarza w najlepszych zwiazkach
Ania07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:No lecą dziewczyny z postami
ja też dużo miałam do nadrabiania.
U Ciebie śnieg a u mnie słoneczko dzisiaj świeciło i +7
kurcze jaka roznica temperatur, mam nadzieje ze wszystko stopnieje i w naszych serduchach tez bedzie plusowa tempka)
Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW każdym związku występują ciche dni, kłótnie, sprzeczki ..
Nie ma ludzi idealnych i związków. Chyba, że ktoś taki związek wykreuje sobie pod publiczkę aby dowartościować się a w życiu codziennym ma całkowicie inaczej.Ania07, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Agrafka wrote:miała być jakoś 2 dni temu, ale czekam do 14 dni od ovu.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Przedszkolanka, nie wiem jak to u wiekszosci dziewczyn, ale ja mdlosci nie mialam jeszcze zadnych, ani zawrotow glowy, nic. Ale za to jestem tak wydeta jak balon... czuje sie jakbym byla w 9 mc
Manius, oby sie ta @ skonczyla albo niech beda 2 kreski!
Mc czekac na gin... Boze widzisz a nie grzmisz! Kiedy nastapi jakis cud w tej PL?milion lat za murzynami!
Mowicie, ze smaka narobilam. Aaa no bylo milo hehe
Aniu, to norma w malzenstwie, ja zawsze myslalam ze tylko u nas czasami jakas mala burza z piorunami, ale to sie zdarza w najlepszych zwiazkach
Ja bym wszystko oddała za ten "balon"
Co do polskiej służby zdrowia to raczej nigdy nie będzie lepiej.
Po kłótni przynajmniej jest dziki seks na zgodę więc wcale na tej kłótni nikt nie ucierpipo prostu mamy identyczne charaktery i to daje się we znaki. Jeszcze długo będziemy się docierać. Póki co nie przejmuję się tym bo szkoda nerwów. Nie chce pogadać to nie, sam w końcu przyjdzie
ja się nie będę produkować, bo to jak grochem o ścianę
Kaśka28, Misty87, emcia lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:W każdym związku występują ciche dni, kłótnie, sprzeczki ..
Nie ma ludzi idealnych i związków. Chyba, że ktoś taki związek wykreuje sobie pod publiczkę aby dowartościować się a w życiu codziennym ma całkowicie inaczej.Ania07, emcia lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnywlasnie, musi byc burza z piorunami raz za jakis czas bo byloby zbyt kolorowo
;a tak to pozniej godzenie jest mile
) no sa czasem uparciuchami Ci nasi mezczyzni.. ale ktos musi byc madrzejszy
Agrafka- to moze.....trzymam kciuki....
Przedszkolanka, kazda z nas jest inna...trzeba poczekac na objawy.. na spokojnie (wiem ze latwo mowic) a testowalas juz????Ania07, Agrafka lubią tę wiadomość
-
hahaha dziki seks po klótni taki lubie najbardziej
hmmm az kusisz zeby sie posprzeczac hehe zeby pozniej bylo tak wiesz na zgode
Misty87, Ania07, emcia, sara_nar, Little Frog, santoocha, Driada0102, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Manius, wiem ze w Austrii, ale myslalam ze moze do Polski sie umawiasz
Czyli tam to samo?? Az dziwne... ja do mojej umawiam sie na kilka dni przed, mimo to ludzi zawsze w poczekalni jest pelno, ale idzie na biezaco
Ania, do do dzikiego godzenia po klotniach, to swieta racjaKaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny,musze tu opisac swoje odczucia... nie wiem co sie dzieje... ostatnia miesiaczke mialam 30 stycznia, cykle 28 dniowe.... teraz jest 14 dzien cyklu...okres owulacyjny... od 7 dnia cyklu boli mnie podbrzusze. uczucie wbijania szpilki mam, teraz jajniki mnie nawalaja i czuje jakby mi ktos parasolke w macicy otworzyl;-/ czasem pokluje,czasem przestanie...
nie wiemm co jest grane.... sluz plodny raczej, bo taki ciagnacy jest.... przytulamy sie od samego zakonczenia okresu....
jakas infekcja mnie dopadla czy co? nigdy wczesniej tak nie mialam ;-( help!
moze cos doradzicie????Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 20:16
-
nick nieaktualny
-
Agrafka wrote:Cykle wahają mi się 1-2 dni. No cóż, chyba podświadomie się nie nastawiam, dlatego czekam z testowaniem.
Oczywiście gdyby wyszły II będę tu krzyczeć!!!Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyemcia wrote:dziewczyny,musze tu opisac swoje odczucia... nie wiem co sie dzieje... ostatnia miesiaczke mialam 30 stycznia, cykle 28 dniowe.... teraz jest 14 dzien cyklu...okres owulacyjny... od 7 dnia cyklu boli mnie podbrzusze. uczucie wbijania szpilki mam, teraz jajniki mnie nawalaja i czuje jakby mi ktos parasolke w macicy otworzyl;-/ czasem pokluje,czasem przestanie...
nie wiemm co jest grane.... sluz plodny raczej, bo taki ciagnacy jest.... przytulamy sie od samego zakonczenia okresu....
moze cos doradzicie????
Mi to wygląda na bóle związane ze zbliżającą się owulacją. Pierwszy raz tak masz?emcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybedziemy czekac na okrzyki radosci i dzikiego seksu
teraz sama sie napalilam
ahhh...jakas zaczepna jestem a zarazem potrzebuje dzis przytulenia i dotyku, duuuuzo milosci
pierwszy raz tak mam ;-( pochwa mnie kluje, objawy do dupy ;-(Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 20:22
Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
emcia wrote:dziewczyny,musze tu opisac swoje odczucia... nie wiem co sie dzieje... ostatnia miesiaczke mialam 30 stycznia, cykle 28 dniowe.... teraz jest 14 dzien cyklu...okres owulacyjny... od 7 dnia cyklu boli mnie podbrzusze. uczucie wbijania szpilki mam, teraz jajniki mnie nawalaja i czuje jakby mi ktos parasolke w macicy otworzyl;-/ czasem pokluje,czasem przestanie...
moze cos doradzicie????
hmmm a moze to po prostu owulacja? nie wiem co ci napisac nigdy tak nie mialamemcia lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny