X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w kazdym badz razie nie bede doszukiwac sie zadnych objawow, wmawiac sobie czegos.. nie chce sie rozczarowac. nastawie sie negatywnie;-p moze milo sie rozczaruje... albo i nie...

zaraz wracam. Lece jakas kolacje W(M)ezowi zarzucic :-D

czekajcie na mnie !!!! :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 20:30

Misty87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytałyście co z Beatą ..
    tutaj macie odpowiedź .. https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/dziewczyny-z-rocznika-86-starajace-sie-o-pierwsze-dziecko,2117,7.html

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też ja lekarz potraktował nie fair :( tak przedmiotowo.. jakby to było jakieś tam powstające życie :( dla niego jakieś tam kolejne a dla pacjentki cały świat :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde dziwnie sie czuje.. i zaczyna sie ból w dole kręgosłupa.. czyżby jutro @ ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest tu ktoś ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem... juz wrocilam ;-)

przykre takie traktowanie... niestety w tym zawodzie trzeba byc mocnym i niec silny charakter a przede wszystkim byc soba... nie wypalic sie zawodowo... dla lekarza to kolejny przypadek a dla pacjentki koniec swiata w tym monencie....

Monia, oby to nie byla @ wredna, precz... a kysz! czaruje a Misty wysyla pewnie wiruski ;-) taka porzadna pake ;-D

gdzie wywialo wszystkich?

Misty87 lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie nie wiem . zawsze tu tak głośno a teraz jakaś cisza i to grobowa :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miejmy nadzieje, że z Beatą będzie wszystko dobrze.
    Monia nie myśl tyle o tej @ ;)

• przedszkolanka:) Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emcia wrote:
    wlasnie, musi byc burza z piorunami raz za jakis czas bo byloby zbyt kolorowo ;-);a tak to pozniej godzenie jest mile ;-)) no sa czasem uparciuchami Ci nasi mezczyzni.. ale ktos musi byc madrzejszy ;-)

Agrafka- to moze..... ;-) ;-) trzymam kciuki....
    Przedszkolanka, kazda z nas jest inna...trzeba poczekac na objawy.. na spokojnie (wiem ze latwo mowic) a testowalas juz????

Tak,ale to zdecydowanie za szybko i wyszła 1 kreska,będę w piątek chociaż teraz mi niedobrze i przed chwilą strasznie mnie jajnik bolał i w ogóle dziwnie się czuję...ale musze wytrzymać :)
    Monia widzę też jakaś niewyraźna :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boje sie że @ przyjdzie :( wiem ze teraz juz nic nie zrobie ale ja juz poprostu mam ochote sie poddać :( i przestać to wszystko mierzyć , przestać sie starać. Prosze tylko nie @ bo mam taki a raczej miałam do dziś cudny, wzorowy wykres.
    Przepraszam ze znow to samo i pewnie macie mnie juz dosyc ale mam takie chwile załamania i musze sie wyżalić komuś.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 21:01

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze reszta sie <3 ? tak po prostu....
    no to beda fasolki na Walentynki??
    ja za niedlugo tez spadam do wyrka ;-) czuje sie nie najlepiej ale spelnie obowiazek malzenski, nie chce przegapic ovu po prostu... choc nie wiem czy <3 co dzien to dobry pomysl... za duzo nasienia sie chyba nie wydziela....

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Mam nockę do 7 rano, więc jeszcze długa noc przede mną. Brzuch boli :/ rano nie pośpię, bo muszę posiedzieć nad testami. W piątek sądny dzień.

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emcia wrote:
    ja za niedlugo tez spadam do wyrka ;-) czuje sie nie najlepiej ale spelnie obowiazek malzenski, nie chce przegapic ovu po prostu... choc nie wiem czy <3 co dzien to dobry pomysl... za duzo nasienia sie chyba nie wydziela....[/QUOT

słyszałam ze co drugi dzień wystarcza niby ale nie wiem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 21:04

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Witajcie. Mam nockę do 7 rano, więc jeszcze długa noc przede mną. Brzuch boli :/ rano nie pośpię, bo muszę posiedzieć nad testami. W piątek sądny dzień.
    a gdzie pracujesz ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monius, nie poddawaj sie.... zrob to dla swojej przyszlej fasolki ;-) przyszla mama musi byc silna ;-) damy rde, wszystkie pomozemy i wesprzemy.... doczekasz sie swojego Kochanego Skarba i... zabraniam Ci sie poddawac, stanowczo !

zal sie ile sie da, jesli masz taka potrzebe... (boje sie ze to Wy tutaj bedziecie miec mnie dosc bo czasem to panikuje i przezywam jak malo kto ;-( ) czasem wydaje mi sie ze jestem za bardzo wrazliwa i nie pasuje do tego swiata.....

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emcia wrote:
    Monius, nie poddawaj sie.... zrob to dla swojej przyszlej fasolki ;-) przyszla mama musi byc silna ;-) damy rde, wszystkie pomozemy i wesprzemy.... doczekasz sie swojego Kochanego Skarba i... zabraniam Ci sie poddawac, stanowczo !

zal sie ile sie da, jesli masz taka potrzebe... (boje sie ze to Wy tutaj bedziecie miec mnie dosc bo czasem to panikuje i przezywam jak malo kto ;-( ) czasem wydaje mi sie ze jestem za bardzo wrazliwa i nie pasuje do tego swiata.....
    hehehe to dokładnie tak jak ja :P
    Dziękuje :*

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja ostatnio też tak miałam jak zobaczyłam na swój wykres. Jajniki dalej na wakacjach więc cykl stracony. Nie robię sobie już nadziei i czekam na nowy. Też miałam chwile słabości. Co druga moja koleżanka w ciąży, większość już swoje maleństwa ma, a mi dalej nie wychodzi. Wykresy zaczęłam prowadzić zanim tu trafiłam. Chciałam mniej więcej sprawdzić jak to wygląda. Teraz wychodzę z założenia, że bardziej się tym stresuję, nakręcam i doszukuję objawów. Wcześniej współżyliśmy na luzie i nikt nie myślał wykresach, temperaturach itd. Też mam ochotę zostawić to wszystko w pi.du, ale dzięki Wam nie tracę nadziei i wierzę, że w końcu kiedyś się uda.
    Nie poddawaj się tylko dlatego, że cel do którego dążysz wymaga więcej czasu, cierpliwości, wiary, nadziei i siły. Może spróbuj troszkę odpuścić, idźcie na żywioł :)
    A teraz póki @ nie ma, proszę mi się nie dołować ;*

emcia, Little Frog, Misty87 lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Monia ja ostatnio też tak miałam jak zobaczyłam na swój wykres. Jajniki dalej na wakacjach więc cykl stracony. Nie robię sobie już nadziei i czekam na nowy. Też miałam chwile słabości. Co druga moja koleżanka w ciąży, większość już swoje maleństwa ma, a mi dalej nie wychodzi. Wykresy zaczęłam prowadzić zanim tu trafiłam. Chciałam mniej więcej sprawdzić jak to wygląda. Teraz wychodzę z założenia, że bardziej się tym stresuję, nakręcam i doszukuję objawów. Wcześniej współżyliśmy na luzie i nikt nie myślał wykresach, temperaturach itd. Też mam ochotę zostawić to wszystko w pi.du, ale dzięki Wam nie tracę nadziei i wierzę, że w końcu kiedyś się uda.
    Nie poddawaj się tylko dlatego, że cel do którego dążysz wymaga więcej czasu, cierpliwości, wiary, nadziei i siły. Może spróbuj troszkę odpuścić, idźcie na żywioł :)
    A teraz póki @ nie ma, proszę mi się nie dołować ;*
    Naprawde Wam dziękuje :)
    jak teraz sie nie uda to mam 2 cele. Iść do gina. Bo w sumie pół roku nie byłam (ale to przeleciało) niech mi da na jakieś badania czy coś w końcu od sierpnia sie staramy to juz pół roku. i drugi cel : olać to wszystko... niech sie dzieje co chce...
    ale nie wiem czy cel drugi mi sie uda .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 21:12

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emcia wrote:
    ja za niedlugo tez spadam do wyrka ;-) czuje sie nie najlepiej ale spelnie obowiazek malzenski, nie chce przegapic ovu po prostu... choc nie wiem czy <3 co dzien to dobry pomysl... za duzo nasienia sie chyba nie wydziela....

Najlepiej co drugi dzień :) nasienia może jest mniej, ale jest dobrej jakości. Tak mi lekarz mówił :) na necie też o tym czytałam.

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby sie staram olewać i wychodzi mi to do owulki ale potem to juz niezbyt.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 768 769 770 771 772 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ