X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    napewno ciągnął :) tylko to cięzko opisać a przynajmniej ja nie potrafie :P dla mnie ciągnięcie to ciągnięcie i tyle :P
    hahahahahah wyrwalam z kontekstu normalnie sie usmialam ale sorki...nie wiecie jak wyglada ciagniecie?? :D :D :D :D

Ania07, Misty87, santoocha, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kejti91 wrote:
    Aha! Cos takiego :-).
    A ja wczoraj mialam takie uczucie jakby mi cos tam plywalo w jednym miejscu :D dziwne to bylo, nigdy jeszcze czegos takiego nie czulam :-) ale co miesiac to nowsze doswiadczenia...
    Wyobrazcie sobie ze na poczatku staran ja nawet nie wiedzialam ze istnieje cos takiego jak testy owulacyjne!

Ja przypadkiem zobaczyłam w rossmannie. Też nie wiedziałam, że jest coś takiego :D

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• alka89 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pare godz mnie nie bylo i nie chce sie tyle cofac. Zapytam ponownie,dostalam skierowanie na prl,ale bez obciazenia,a poprzednie wyniki to mioalam troche podwyzszone,ale po obciazeniu 11 razy. Czy ma sens robic samo to bez obciazenia? Bo tylko na to mam skierowanie i w dodatku mam zrobic jutro,a tj moj 6 dc

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santoocha, tez bym sobie chlapnela ale po jednym jestem gotowa a pozniej to nie najlepsze samopoczucie na drugi dzien.... ;-p nawet po malej ilosci....

Bursztynka, tylko ja to tlumaczylam mu na spokojnie a On strasznie wzial to do siebie i przejal sie rola.... i efekt byl tego widziany w sypialni a raczej jego brak :-( nie chcialam na sile ale kazde zblizenie bylo tak odbierane przez niego.....

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    hahahahahah wyrwalam z kontekstu normalnie sie usmialam ale sorki...nie wiecie jak wyglada ciagniecie?? :D :D :D :D
    oszzzz Ty !!!! Ej noooo i to ja musiałam paść ofiarą :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:

Głodnemu chleb na myśli :D oj Kasia Kasia..chociaż raz mogłabyś nie myśleć o ... no :D

kejti91 lubi tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Was podgladam, ogladalam na dobre i na zle :)
    Ciagniecie jajnika...hm dokladnie tak jak napisala emcia, jakby byl przyczepiony ciezarek :)

kejti91 lubi tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos walentynkowych fasolin, to moja była szefowa, z którą mam bardzo koleżeńskie stosunki, zaciążyła "niechcący" i właśnie w walentynki robiła test. Nie planowali w tym momencie dziecka, ale stało się. Bardzo to przeżywała, była zła, ze wpadli, w Walentynki rzuciła meżowi w twarz pozytywnym testem i krzyknęła: "Tu masz kurwa swoje walentynki!" ;)
    Oczywiście teraz są szczęśliwymi rodzicami dwójki dzieci, ale był ogień. Płakała 2 miesiace jak zaszła w ciażę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 21:32

Misty87, Ania07, Agrafka, Driada0102, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczaczek, właśnie zajrzałam na swój wykres żeby serducho dodać i zauważyłam że zapomniałam zrobić testa owu :/ wzięłam go specjalnie do pracy ze sobą żeby zrobić w południe i zapomniałam.
    Myślicie że o tej porze jest sens go robić ?

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kłucie to tak jak kolka, a ciągnięcie jak skurcz - prościej się nie da :D

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    A propos walentynkowych fasolin, to moja była szefowa, z którą mam bardzo koleżeńskie stosunki, zaciążyła "niechcący" i właśnie w walentynki robiła test. Nie planowali w tym momencie dziecka, ale stało się. Bardzo to przeżywała, była zła, ze wpadli, w Walentynki rzuciła meżowi w twarz pozytywnym testem i krzyknęła: "Tu masz kurwa swoje walentynki!" ;)
    Oczywiście teraz są szczęśliwymi rodzicami dwójki dzieci, ale był ogień. Płakała 2 miesiace jak zaszła w ciażę.
    ooooo :( dlaczego tak jest ze jak ludzie nie chca to maja a jak chcą to nie .. ale tekstem rzuciło ostro ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • kejti91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Hehehe :D

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • Misty87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Hahaha dobra akcja! Kipi romantyzmem :D

santoocha, Ania07 lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    kurczaczek, właśnie zajrzałam na swój wykres żeby serducho dodać i zauważyłam że zapomniałam zrobić testa owu :/ wzięłam go specjalnie do pracy ze sobą żeby zrobić w południe i zapomniałam.
    ja zawsze robiłam o tej porze :) rób :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:

Mi wieczorem wyszedł pozytywny :)

• kejti91 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Kłucie to tak jak kolka, a ciągnięcie jak skurcz - prościej się nie da :D
    Juz wszystko wiem i stwierdzam ze nie mialam jeszcze uczucia ciagnacego jajnika :D

Ania07, Misty87 lubią tę wiadomość

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • kejti91 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Mi wieczorem wyszedł pozytywny :)
    Ja wczesniej zawsze robilam wieczorem bo tak gdzies przeczytalam. Dopiero w tym mies robie w poludnie :-)

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie oni sa w glebi siebie wrazliwi ale nic nie powiedza.. dlatego tez mojego czasem ciagne za jezyk, rozmawiam wlasnie jak ta przedszkolanka z dzieckiem. prowaze rozmowy terapeutyczne....

powiem Wam ze okropne te jajniki sa, pierwszy raz tak czuje... jakies to obrzydliwe dla mnie ze tak one pracuja;-/

ja tez pierwszy raz testy owul w rossmanie zobaczylam, nie wiedzialam ze takie cos istnieje! zastanawialam sie jak to dziala

Ania07 lubi tę wiadomość

• santoocha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam, jak się uprawia seks bez zabiezpieczeń w dni płodne w wieku 32 lat to się chyba wie, że może być z tego dziecko.
    Ale swoją pierwszą ciążę poroniła, więc też ma kobita pecha.

Dziś się dowiedziałam, że moja kuzynka "wpadła".

A w poniedziałek dzwoniła moja kumpela ze studiów i opowiadala jak było na usg w 12 tyg ciąży, jakie maluch ma fajne rączki, jak się wiercił, jak zasłaniał nosek... A mi się macica kurczyła i krew się ze mnie lała...

Misty87 lubi tę wiadomość

• Laura Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 12:18

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

‹‹ 770 771 772 773 774 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ