X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj tabletza Wami nie nadaza ;-(
    fakt nak ktos chce miec dziecko bardzo to ma pod gorke a jak nie chce miec to dziecko pojawia sie w zyciu od razu...
    czasem tez mama w ciazy dba o siebie a dziecko rodzi sie chore... a inne panie robiace rozne rzeczy, zazywajace alkohol papierosy narkotyki.. maja zdrowe dzieci.. jak na przekor :-(

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Dobry wieczór :)
    jak wam mija wieczorek ??
    Ja wrocilam z paznokci taka glodna ze glowa mnie rozbolala :/

Wrzucaj zdjęcie :D pochwal się

• Misty87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alka, ja tez nie mam bladego pojecia, musisz poczekac na nasze specjalistki :)
    Monia trzymaj sie i nie daj! :*
    Hej Ewela :)

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • kejti91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Dzis u siebie zaobserwowalam typowy dla ciazy zawrot glowy, w sensie roztargnienie :D
    Poszlam do pokoju, wyciagnelam z szafki sciereczke. Szlam z pokoju do kuchni, przy okazji zgarnelam jakies papiery ze stolika, wrocilam do drugiego pokoju zeby wrzucic do kosza i twardo ide do kuchni poscierac :D przy okazji zahaczajac o lazienke,bo chcialam zamknac okno. Nagle...sciereczki nie ma. Szukam w kuchni, w lazience, w jendym pokoju, w drugim, niiiima.
    Hm wrzucilam ja do kosza razem z papierami :D
    Hehe ja w ciazy nie jestem a dzis wrocilam ze sklepu gzie kupilam jogurty. Zjadlam jeden i wyzucilam do kosza opakowanie. Za chwile chcialam ogarnac w kuchni i wrzucilam pozostale jogurty tez do kosza :D hehe

XxMoniaXx, nick nieaktualny, Misty87 lubią tę wiadomość

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • kejti91 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ok dziewczyny ja lece spać bo chce żeby juz jak najszybciej było jutro bo jestem ciekawa temp. jutro trudny dzień .. może być @. Dobranoc . Stosunkowo owocnej życze :D jutro o 7 melduje sie z temp.
    Dobranoc Monia <3 :-)

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Ale jak zrobisz z obciążeniem, to on będzie miał też podstawową wartość, tak jak Ci zlecił.

Jo,ale nie mam kasy narazie zbytnio. Ostatnio w grudniu wynik bez obciazenia 549,3 ,a norma do 530,a po obciazeniu 11 razy wyzsza,a moze byc do max 6 razy wyzsza

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też dziś wyleciało dziś z rak parę rzeczy (czytaj skalpel podczas zabiegu prosto na moją stopę :P), a w ciąży nie jestem.
    Misty, po prostu jesteś roztrzepana, już nie wrabiaj w to fasoli! ;D

kejti91, nick nieaktualny, Little Frog, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja skarpetki zamiast do kosza na pranie to wrzuciłam do kibla :D a z jogurtami to miałam tak, że kubeczek wrzucałam do zlewu, a łyżeczkę do kosza na śmieci :D

kejti91, XxMoniaXx, nick nieaktualny, Little Frog, Misty87 lubią tę wiadomość

• kejti91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Ja skarpetki zamiast do kosza na pranie to wrzuciłam do kibla :D a z jogurtami to miałam tak, że kubeczek wrzucałam do zlewu, a łyżeczkę do kosza na śmieci :D
    Haha tez tak czesto mam :D

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • santoocha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żeby to był objaw ciążowy, to rodziłabym dzieci od 12 roku życia! ;D

kejti91, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Agrafka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja badalam na poczatku dal mi skierowanie na normalna prolaktyne kilka mies temu i byla wysoka bo 680 a teraz kazal mi zrobic tez ale ja spytalam w labolatorium czy moge z obciazeniem metoclopramidem zrobic za kase pow ze tak i kosztowalo mnie to 20 zl ... A wyglada tak ...rano naczczo pobiera sie prolaktyne potem dostaje sie tabletke metoclopramid i po godz znow pobiera ja wynik po obciazeniu 7600 ...co chcesz jeszcze wiedziec ....lekarze odchodza juz od robienia z obciazeniem bo jesli jest wysoka sama w sobie to normalne ze obciazenie nie bedzie 10 krotne jak w normie tylko wiecej...ja biore bromergon....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 21:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi roztargnione te nasze kobietki ;-) pozytywnie ;-) Monia spij dobrze, trzymaj sie ;-)

a z ta prolaktyna tez nie wiem, musi ktos temat rozeznac.. moze ktoras tez miala podobnie? ktos sie odezwie, poczekaj troszke....

moje pazury sa kruche, nie mialam nigdy hybrydow:-/ ewentualnie zele ale po tygodniu juz mega odrosty a pozniej szybko zniszczone paznokcie....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 21:54

• kejti91 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczyny ja tez juz lece bo mam jeszcze cos do ogarniecia :-)
    Milej nocki zycze kazdej z Was <3

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe mi strzykawki wypadaja a ciazy brak...

santoocha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzajemnie Kejti :) do jutra

• alka89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Ja badalam na poczatku dal mi skierowanie na normalna prolaktyne kilka mies temu i byla wysoka bo 680 a teraz kazal mi zrobic tez ale ja spytalam w labolatorium czy moge z obciazeniem metoclopramidem zrobic za kase pow ze tak i kosztowalo mnie to 20 zl ... A wyglada tak ...rano naczczo pobiera sie prolaktyne potem dostaje sie tabletke metoclopramid i po godz znow pobiera ja wynik po obciazeniu 7600 ...co chcesz jeszcze wiedziec ....lekarze odchodza juz od robienia z obciazeniem bo jesli jest wysoka sama w sobie to normalne ze obciazenie nie bedzie 10 krotne jak w normie tylko wiecej...ja biore bromergon....

Ja podalam wyniki wyzej,a bromek biore pol tabl na noc,ciekawe czy cos spadlo bo nie badalam,a jak u Ciebie? Tabl pomogly?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny!!!! co mi sie dzieje???? dwie godziny temu mialam sluz przezroczysty kurze bialko.... duuuzo go
    a bylam teraz... to juz lepki i mleczny.....tez go duzo
    juz po owu????

z gory przepraszam za panike !!! wybaczycie????

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 21:53

• santoocha Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kejti91 wrote:
    Dobra dziewczyny ja tez juz lece bo mam jeszcze cos do ogarniecia :-)
    Milej nocki zycze kazdej z Was <3
    Coś albo kogoś ;)
    Dobranoc!

• alka89 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio w grudniu wynik bez obciazenia 549,3 ,a norma do 530,a po obciazeniu 11 razy wyzsza,a moze byc do max 6 razy wyzsza

• santoocha Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emcia, nie wiem, trochę gwałtowna zmiana tego śluzu. Korzystaj póki czas, Zobaczysz jak będzie rano.

‹‹ 772 773 774 775 776 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ