Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoj tabletza Wami nie nadaza ;-(
fakt nak ktos chce miec dziecko bardzo to ma pod gorke a jak nie chce miec to dziecko pojawia sie w zyciu od razu...
czasem tez mama w ciazy dba o siebie a dziecko rodzi sie chore... a inne panie robiace rozne rzeczy, zazywajace alkohol papierosy narkotyki.. maja zdrowe dzieci.. jak na przekorAnia07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Dzis u siebie zaobserwowalam typowy dla ciazy zawrot glowy, w sensie roztargnienie
Poszlam do pokoju, wyciagnelam z szafki sciereczke. Szlam z pokoju do kuchni, przy okazji zgarnelam jakies papiery ze stolika, wrocilam do drugiego pokoju zeby wrzucic do kosza i twardo ide do kuchni poscieracprzy okazji zahaczajac o lazienke,bo chcialam zamknac okno. Nagle...sciereczki nie ma. Szukam w kuchni, w lazience, w jendym pokoju, w drugim, niiiima.
Hm wrzucilam ja do kosza razem z papieramihehe
XxMoniaXx, Ania07, Misty87 lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:ok dziewczyny ja lece spać bo chce żeby juz jak najszybciej było jutro bo jestem ciekawa temp. jutro trudny dzień .. może być @. Dobranoc . Stosunkowo owocnej życze
jutro o 7 melduje sie z temp.
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:Ale jak zrobisz z obciążeniem, to on będzie miał też podstawową wartość, tak jak Ci zlecił.
Jo,ale nie mam kasy narazie zbytnio. Ostatnio w grudniu wynik bez obciazenia 549,3 ,a norma do 530,a po obciazeniu 11 razy wyzsza,a moze byc do max 6 razy wyzszaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Mi też dziś wyleciało dziś z rak parę rzeczy (czytaj skalpel podczas zabiegu prosto na moją stopę
), a w ciąży nie jestem.
Misty, po prostu jesteś roztrzepana, już nie wrabiaj w to fasoli!kejti91, Ania07, Little Frog, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa badalam na poczatku dal mi skierowanie na normalna prolaktyne kilka mies temu i byla wysoka bo 680 a teraz kazal mi zrobic tez ale ja spytalam w labolatorium czy moge z obciazeniem metoclopramidem zrobic za kase pow ze tak i kosztowalo mnie to 20 zl ... A wyglada tak ...rano naczczo pobiera sie prolaktyne potem dostaje sie tabletke metoclopramid i po godz znow pobiera ja wynik po obciazeniu 7600 ...co chcesz jeszcze wiedziec ....lekarze odchodza juz od robienia z obciazeniem bo jesli jest wysoka sama w sobie to normalne ze obciazenie nie bedzie 10 krotne jak w normie tylko wiecej...ja biore bromergon....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 21:51
-
nick nieaktualnyhihi roztargnione te nasze kobietki
pozytywnie
Monia spij dobrze, trzymaj sie
a z ta prolaktyna tez nie wiem, musi ktos temat rozeznac.. moze ktoras tez miala podobnie? ktos sie odezwie, poczekaj troszke....
moje pazury sa kruche, nie mialam nigdy hybrydow:-/ ewentualnie zele ale po tygodniu juz mega odrosty a pozniej szybko zniszczone paznokcie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 21:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Ja badalam na poczatku dal mi skierowanie na normalna prolaktyne kilka mies temu i byla wysoka bo 680 a teraz kazal mi zrobic tez ale ja spytalam w labolatorium czy moge z obciazeniem metoclopramidem zrobic za kase pow ze tak i kosztowalo mnie to 20 zl ... A wyglada tak ...rano naczczo pobiera sie prolaktyne potem dostaje sie tabletke metoclopramid i po godz znow pobiera ja wynik po obciazeniu 7600 ...co chcesz jeszcze wiedziec ....lekarze odchodza juz od robienia z obciazeniem bo jesli jest wysoka sama w sobie to normalne ze obciazenie nie bedzie 10 krotne jak w normie tylko wiecej...ja biore bromergon....
Ja podalam wyniki wyzej,a bromek biore pol tabl na noc,ciekawe czy cos spadlo bo nie badalam,a jak u Ciebie? Tabl pomogly?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualnydziewczyny!!!! co mi sie dzieje???? dwie godziny temu mialam sluz przezroczysty kurze bialko.... duuuzo go
a bylam teraz... to juz lepki i mleczny.....tez go duzo
juz po owu????
z gory przepraszam za panike !!! wybaczycie????Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 21:53