Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPowiem tak bralam kilka mies temu pomogly ale musialam odstawic ze wzgledu skutkow ubocznych ....nie moglam do pracy chodzic zawroty glowy stojac przy stole operacyjnym ....ale obnizyl sie poziom teraz znow biore ale jest lepiej...i narazie kazal pobrac i dopiero badanka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 21:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Emcia, nie wiem, trochę gwałtowna zmiana tego śluzu. Korzystaj póki czas, Zobaczysz jak będzie rano.
nie wiem o co biega ale lece do mojego plemniczkanajpierw sie wykapiemy a potem poprzytulamy
rano zobacze ten moj sluz jeszcze raz.....
tez mi sie wydaje ze bardzo szybko sie zmienil.....
dobranoc Kochane, wpadne jutro popoludniu bo kilka spraw tez mam ;-*Misty87, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Powiem tak bralam kilka mies temu pomogly ale musialam odstawic ze wzgledu skutkow ubocznych ....nie moglam do pracy chodzic zawroty glowy stojac przy stole operacyjnym ....ale obnizyl sie poziom teraz znow biore ale jest lepiej...i narazie kazal pobrac i dopiero badanka...
Bo ogolnie jak bym jutro zrobila to bede miala koncowke @,jakies plamienia.To ma znaczenie?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
To zazdroszczę. Ja mam paznokcie miękkie, mogę je wyginać w każdą stronę. Suplementy diety nie pomagają. Przy tym mam mocne i gęste włosy, więc jakoś nie idzie to w parze.
Ostatnio klientka mówił mi o metodzie porcelanowej, rzekomo lepszej od hybrydy i żelu.
Może się skuszę, bo łamią mi się okrutnie, lakier się nie trzyma. -
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:To zazdroszczę. Ja mam paznokcie miękkie, mogę je wyginać w każdą stronę. Suplementy diety nie pomagają. Przy tym mam mocne i gęste włosy, więc jakoś nie idzie to w parze.
Ostatnio klientka mówił mi o metodzie porcelanowej, rzekomo lepszej od hybrydy i żelu.
Może się skuszę, bo łamią mi się okrutnie, lakier się nie trzyma. -
alka89 wrote:Bo ogolnie jak bym jutro zrobila to bede miala koncowke @,jakies plamienia.To ma znaczenie?
Ciekawe czy przy takim wyniku komus sie udalo? mam jeszcze tsh 4,2Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.