Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:To zazdroszczę. Ja mam paznokcie miękkie, mogę je wyginać w każdą stronę. Suplementy diety nie pomagają. Przy tym mam mocne i gęste włosy, więc jakoś nie idzie to w parze.
Ostatnio klientka mówił mi o metodzie porcelanowej, rzekomo lepszej od hybrydy i żelu.
Może się skuszę, bo łamią mi się okrutnie, lakier się nie trzyma. -
Madziara wrote:Wiesz co mi kazal zrobic w 22 dc ale mysle ze prolaktyna jest stala ...chodz jest to hormon stresu wiec ja bym poczekala az nerwy po @ opadna...
Wlasnie nie jestem nerwowa w tym cyklu az takTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Aaaa przypomniało mi się - pisałyście o testach. Moim zdaniem, nie ma znaczenia czy test kupiony w drogerii za 8 zł czy na allegro za 1 zł, bo obydwa raczej na pewno były robione w Chinach. Tylko że ten z drogerii jest zapakowany w kolorowy kartonik, ma ulotkę, do tego musiał przejść przez dystrybutora. Zapłacić trzeba za transporty i za miejsce na półce w drogerii.
Test polega na tym samym i ma wykryć stężenie hormonu o wartości wyższej niż podaje producent. Niestety to tylko papierek chromatograficzny, który ma wejść w reakcję i może się pomylić, bo wiarygodność jest zazwyczaj zawsze 99% ale nie 100%. Oznacza to że 1 test na 100 może dać wynik fałszywie dodatni lub fałszywie ujemny. Niestety albo może i stety tylko wynik ilościowy na betę zrobiony w labo na analizatorze daje nam pewność ile mamy hormonu.
U mnie w firmie sprzedajemy testy, m.in. ciążowe które są o wiele tańsze niż 8 zł i sprzedawane są do laboratoriów prywatnych jak i zarówno szpitali. Także moim zdaniem cena tu nie ma znaczenia.Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:To zazdroszczę. Ja mam paznokcie miękkie, mogę je wyginać w każdą stronę. Suplementy diety nie pomagają. Przy tym mam mocne i gęste włosy, więc jakoś nie idzie to w parze.
Ostatnio klientka mówił mi o metodzie porcelanowej, rzekomo lepszej od hybrydy i żelu.
Może się skuszę, bo łamią mi się okrutnie, lakier się nie trzyma.
a ja moge doradzic moje paznokcie po hybrydzie zelu itp byly okropne i kolezanka mi polecila odzywke 8 w 1 eveline biala i malowac przez 3 dni po razie i zmyc i znow ...po mies mam paznokcie twardsze a teraz po 2 dlugie... -
Może się skuszę, bo łamią mi się okrutnie, lakier się nie trzyma.
Mam identycznie. Włosy gęste, a paznokcie liche -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
emcia wrote:Bursztynka, tylko ja to tlumaczylam mu na spokojnie a On strasznie wzial to do siebie i przejal sie rola.... i efekt byl tego widziany w sypialni a raczej jego brak
nie chcialam na sile ale kazde zblizenie bylo tak odbierane przez niego.....
No właśnie, bo jak na siłę, bo to ten dzień i trzeba, nawet jeśli padasz na pysk, albo masz humor do dupy to potem ciężko o efekt a jeśli go brak, to humor jest jeszcze bardziej do dupy. Więc my postanowiliśmy się nie zmuszać. Wiem, że może to dziwnie brzmi zmuszać się do sexu, ale wiadomo że najfajniej jest jak jest spontan.Ania07 lubi tę wiadomość
-
Madziara wrote:Ja mowie taka odzywka...co mi pomoze ale jak sie nie przekonam...
co do pracy fajna praca ,..szczegolnie jak sie znieczula cesarke i takie maluszki rodza....
Wiesz czy komus sie udalo przy tej prl wysokiej?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
kasia_czarna wrote:misty czy ja przegapilam ta wazna chwile??? czy ty jestes w ciazy??? boze nie ogarniam tych wpisow juz tyle tego...
Za tydz wizyta u gin, wiec sie potwierdzi, albo nie -
Macierzanka:) wrote:Ja od 1,5 roku leczę hiperprolaktynemię, ale nie mam siły dzisiaj
przepraszam. Jakby co służę informacją jutro
Powiedz chociaz jakie wyniki,co bralas?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.