Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie z tym bromkiem może być jak widać różnie. Ja na początku miałam w miarę ok, brałam na noc i przesypiałam. Ale coś mi się potem zaczęło chrzanić i się przestraszyłam. Raz w nocy to już myślałam, że nie złapię oddechu i umrę! Prawie pogotowie wzywaliśmy, ale mówiłam jeszcze chwilę i może przejdzie. Minimalny ruch głowa czy ręką znów przywoływał duszności i kołatanie serducha. Całą noc przeleżałam jak na szpilkach żeby się nie ruszać. Na drugi dzień uderzyłam od razu do mojego gina a on się zdziwił an takie objawy. Powiedział zebym jeden dzień zmniejszyła dawkę na pół a potem znów całą. Po połówce było jako tako a po całej znowu umierałam. A on się upierał znów, że to nie możliwe że od bromka.
Zmieniłam gina. -
nick nieaktualnyDobry wieczór wszystkim :*
przepraszam że się tak w trącam w rozmowę ale mam pytanie .
Dziewczyny czy któraś z was pije siemię lniane w taki sposób że zaparza sb aż ziarenka spęcznieją i pije samą tą wodę ?
Bo ja robie tak że wsypuje do kubka dwie łyżki siemia i zalewam wodą zaparzam potem jak już ziarenka spęcznieją to wypijam tą wodę ale nie wiem czy wtedy to pomaga coś -
Alka ja już mam cały skoroszyt założony na badania
Zazwyczaj co jakiś czas morfologia, biochemia, mocz i z hormonów to tsh kontroluję. A teraz od niedawna kłuję się w różnych dniach cyklu na FSH i LH oraz estradiol. Miałam tez robiony progesteron i testosteron.
Do każdego z hormon się u mnie można przyczepić.
Na szczęście pocieszam się - glukozę i cholesterol mam w normie -
Landryneczka wrote:Dobry wieczór wszystkim :*
Dziewczyny czy któraś z was pije siemię lniane w taki sposób że zaparza sb aż ziarenka spęcznieją i pije samą tą wodę ?
Bo ja robie tak że wsypuje do kubka dwie łyżki siemia i zalewam wodą zaparzam potem jak już ziarenka spęcznieją to wypijam tą wodę ale nie wiem czy wtedy to pomaga coś
nie pomoge bo nie wiemTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Dobry wieczór wszystkim :*
Bo ja robie tak że wsypuje do kubka dwie łyżki siemia i zalewam wodą zaparzam potem jak już ziarenka spęcznieją to wypijam tą wodę ale nie wiem czy wtedy to pomaga coś
Ja piję len mielony. Zaparzam, czekam, aż się zrobi glutek i opadnie i piję tylko tą "wodę". Jest też len w tabletkach do ssaniaidentyczny skład
dżona lubi tę wiadomość
-
Landryneczka, no co ty przepraszasz? że niby za co?
gadamy we trzy i myślałam że inne polazły spać :p
Ja piję mielone siemię, wsypuję dwie łyżeczki, zalewam pół kubka gorącej wody. Czekam aż przestygnie i mieszam. Wciągam powietrze, nie patrzę na gluty i jednym duszkiem piję, bo jak się zatrzymam to już dalej nie dam rady.Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia tylko mi chodzi właśnie o siemię bo nie wiem czy tak można robić jak ja
a ten len to na co jest ?
bursztynka nie chciałąm wam przerywać rozmowy
ja mam takie http://sklep.sante.pl/pl/p/Siemie-lniane-400g/28
kochana nie wypiłabym tak jak ty pijesz ja miałam problem zeby z jogurtem naturalnym zjesc bo mnie cofałoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 23:15
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:Landryneczka, no co ty przepraszasz? że niby za co?
gadamy we trzy i myślałam że inne polazły spać :p
Ja piję mielone siemię, wsypuję dwie łyżeczki, zalewam pół kubka gorącej wody. Czekam aż przestygnie i mieszam. Wciągam powietrze, nie patrzę na gluty i jednym duszkiem piję, bo jak się zatrzymam to już dalej nie dam rady.
Witaj w klubie -
ja w moczu mam ciagle krwiomocz i wlasnie mam skierowani na usg brzucha,podejrzenie ,ze cos z nerkami.
Tez myslalam,ze nikogo tu nie ma juz. To dosyc prolaktyny,nie ma co sie nakrecac.Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny