Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:Kochana ale ja mam ziarenka nie mielony
Nasiona lnu prawidłowo przygotowuje się w formie maceratu tzn
5 - 10 gramów nasion lnu zalewamy zimną przegotowaną wodą ( 3/4 szklanki ) i odstawiamy na 30 min. Lek ten jest w zasadzie nieszkodliwy ale musi być stosowany jak napęcznieje. Wydzielony śluzowaty płyn należy podgrzać przed użyciem - pije się tylko glutowaty płyn.
Witam Was dziewczyny, Wszystkie
Dziś znowu mnóstwo do nadrobienia
Wpadłam na chwilę, ale już idę spać, padnięta dziś jestem i wkurzona - byłam dziś na kontroli u gina - muszę szukać nowego doktorka, ten już wpadł w rutynę, dziś moja wizyta trwała 50 sek! Wg niego wyniki badań w porządku (tsh 2,64- stwierdził ze jak się udało to jest w normie) ogólnie to nic mi nie jest, mrukną tylko pod nosem że ciąża była niewidoczna i zapytał czy nadal myślę o dziecku -wmurowało mnie- miałam wrażenie Ze już nie jest w stanie mi pomóc i że to tak jakby mi się miało już odwidzieć po tych wszystkich przejsciach- jedna wielka masakra:( a na koniec dodał ze mamy dobrze się bawić
Ja to zawsze miałam pod górkę i zawsze 'na kolanach' - bo jak juz uporam się z jednym problem, a zawsze sama, nawet teraz oprócz męża nie wie nikt o naszych problemach- to za chwilę bach w łeb i znowu coś
Dziś przez cały dzień chodzi za mną taka myśl, że ja już raz dostałam szansę, ale jej nie wykorzystałam i już nie trafi się taki drugi raz, że kiedykolwiek będę mieć fasolkę ... eh
"Tylko życie tak kruche jest
Dużo daje i dużo odbiera
Ja nie mówię, że to ma sens
Ja nie twierdzę też, że to na nic
Tylko życie tak trudne jest
Potrzeba siły, by sobie z nim radzić"
http://www.youtube.com/watch?v=7nOqCRbPHQs
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 00:27
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Dżona, to widzę że ja źle to siemię piję
bo wogole to ja mam mielone i piję napecznialego całego gluta.
A tak wogole to dzień dobry. Po wczorajszym odkryciu wodnistego śluzu efekt "wow" już mi po przebudzeniu minął. Tempka spadła :'(
I do tego mało senna noc za mną. -
Hej z rana. Temp świetna .. nie mam już nadziei
dlaczego ja wiecznie musze mieć pod góre
tak sie już cieszyłam
płacze
niech przyjdzie juz ta @ bo szkoda dnia
(((( święta były do dupy, Nowy Rok tez, moje urodz też i Walentynki też będą.. no cóż.. płacze
-
Nie jesteś beznadziejna, nie wolno Ci tak mysleć!!!!!!!!!!!!! Może wystarczy badania zrobić i coś ewentualnie podleczyć??? Doczekasz się upragnionej fasolki. A poza tym na razie chyba jeszcze nie masz @?
Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
karmela85 wrote:Nie jesteś beznadziejna, nie wolno Ci tak mysleć!!!!!!!!!!!!! Może wystarczy badania zrobić i coś ewentualnie podleczyć??? Doczekasz się upragnionej fasolki. A poza tym na razie chyba jeszcze nie masz @?
-
Wczoraj się podłamałam, ale co mi da pesymizm, niech przylezie @ i znowu zaczniemy:) Jest mi też przykro, że nie wychodzi, zastanawiam się czy to może jakaś kara na mnie spadła czy coś, że nie wychodzi. Ale ciągle mam nadzieje, że się uda.
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
karmela85 wrote:Wczoraj się podłamałam, ale co mi da pesymizm, niech przylezie @ i znowu zaczniemy:) Jest mi też przykro, że nie wychodzi, zastanawiam się czy to może jakaś kara na mnie spadła czy coś, że nie wychodzi. Ale ciągle mam nadzieje, że się uda.
-
karmela85 wrote:Ale robiłaś badania???
Badań nie robiłam . Teraz sobie powiedziałam ze jak sie nie uda to pójde do gina. Ciekawe co poradzi. Mam nadzieje ze mi nie powie ze poł roku starań to nie rok i mamy czekać bo go zabije chyba.Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Powie Ci tak, ale przecież możesz zawsze powiedzieć, że się rok już staracie:) I wtedy się Tobą zajmie:) I spokojnie Monia, idź do lekarza, zleci Ci badania, da tabletki jak będzie trzeba i się uda! Proszę się tu nie załamywać bo będzie dobrze;)
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
karmela85 wrote:Powie Ci tak, ale przecież możesz zawsze powiedzieć, że się rok już staracie:) I wtedy się Tobą zajmie:) I spokojnie Monia, idź do lekarza, zleci Ci badania, da tabletki jak będzie trzeba i się uda! Proszę się tu nie załamywać bo będzie dobrze;)