Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Też bym tak chciala, dzisiaj mam 32 dc, ostatnio @ dostałam w 34XxMoniaXx wrote:wiec wiesz jak ma ta @ do mnie przyjśc to niech przychodzi jak najszybciej bo mi zalezy żeby sie skracał jak najbardziej. Przed tabsami miałam ok 30 dniowe. Marzą mi sie 28
-
Hejka . No bardzo trudne.. juz sie tak cieszyłam bo jeszcze nie miałam takiego wykresu fajnego nigdy.Kasiula09 wrote:Hejka
Monia nie płacz właśnie dlatego nie należy sie tak nastawiać że na pewno sie udało bo później tylko jest płacz i rozczarowanie a lepiej sie miło zaskoczyć no ale wiem niestety ze to jest bardzo trudne 
-
ja miałam cykl 50 dni. Idż do lekarza najlepiej.Natu93 wrote:Hej dziewczyny jestem tu nowa.
Mam pytanie czy ktoras z Was tez tak miala. Po odstawieniu tabletek anty.
64dc a tu ani owulki ani miesieczki;/
zaczyna mnie to delikatnie wkurzac;/ -
Witaj natu, ja po odstawieniu tabletek nie przygladałam się sobie, ale wiem, ze pierwsze dw cykle po tabletkach były ksiażkowe poxniej jeden trwał tyle co półtora cyklu, a potem przystało na okolo 34,35 dniachNatu93 wrote:Hej dziewczyny jestem tu nowa.
Mam pytanie czy ktoras z Was tez tak miala. Po odstawieniu tabletek anty.
64dc a tu ani owulki ani miesieczki;/
zaczyna mnie to delikatnie wkurzac;/ -
Monia to widzę że obydwie z rana dołki przez tempki. U mnie raz w górę raz w dół i owulka się że mną bawi w kotka i myszkę. Idź do lekarza po badania na hormony. Ja chodzę prywatnie i już pierwszy cykl starań po tabletkach badamy hormony.
Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nie smutaj się @ nie ma jest nadzieja, nawe ja ja mam skoro przesłanki mówią jedno, taki spadek to nei spadek, widziałam wykrecy ciążowe różne wiec nie ma co si etym sugerowac, nie spadła Ci temp pod linieXxMoniaXx wrote:ok dziewczyny musze leciec
bede później -
Oj Kasiu chciałabym, ale tak jak juz pisałam przed wczoraj zobaczyłam krople krwi na papierze w śluzie, a własnie dwa ostatnie cykle zwiastowały @, tyle, ze właśnie, miałam ten śluz, dzień przerwy i @, a tu dzisiaj nie dostałam, mam sucho i temp się podniosła takze nie wiem, mam nadzieje