Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Natu93 wrote:Kaska niestety nie:( brak jakichkolwiek ojawow no a testy pokazuja negatywny wynik=(
no musialabym pojsc ale brak czasu=/
A ty idz do lekarza
dodam ze ja zawsze mialam regularne cykle...wydluzyl mi sie bo za bardzo chcalam mam nadzieje ze ten cykl mi sie tak nie wydluzy i jak ma ta @ przyjsc to niech pojawi sie w terminieDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Fidelissa wrote:Idę zaraz do przychodniowego giną? O jakie badania mam prosić?
Fidelissa lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Natu93 wrote:ja dostalam anty na wyregulowanie bo nigdy nie mialam regularnych=(
boje sie ze wgl nie bede mogla miec tego malego Cudu:'(Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Fidelissa ja robiłam badania, które przepisał mi ginekolog LH FSH, prolaktyna, testostereon Andronstendion, te badania miałam w 3 dniu cyklu i progesteron tydzien po owulce, ale to zalezy od lekarza od czego aczyna leczenie, wiec nie wiem co Ci doradzic. Ja te badania robiłam prywatnie, wiec nie wiem czy one są na NFZ
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Natu93 wrote:21 latek rocznikowo.
A staramy hmm 9miesiecy . A 3 miechy z mierzeniem temp itd;/
Poczatki zawsze sa trudne ale nie mozna sie poddawac i zalamywac zobacz tu sa dziewczyny ktore zachodza po pierwszym cyklu ale sa tez takie co potrezbuja 3-4 cykle a sa takie co po roku dwuch dopiero widza te dwie upragnione krechy.
Sokojnie korzystaj z zycia i nie stresuj sie bo stres napewno ci nie pomoze...zajmij swoje mysli czym innym niz tylko starankami a tak nabieraj wprawy w obserwowaniu siebie a noz zaskoczysz szybciej niz myslisz:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Jest jeszcze Bursztynka bo pisała ostatnio o śluzie ...?
Nie wiem jak mój określić. Budzę sie rano uczucie wilgoci, sprawdzam taki wodnisty...
Potem papierem i takie sa w nim kremowe rozciagliwego paski....
I to jest wg ovu wodnisty czy rozciagliwy?
Bo mi jakiś mix wyszedł?)
-
Nati89 wrote:Fidelissa ja robiłam badania, które przepisał mi ginekolog LH FSH, prolaktyna, testostereon Andronstendion, te badania miałam w 3 dniu cyklu i progesteron tydzien po owulce, ale to zalezy od lekarza od czego aczyna leczenie, wiec nie wiem co Ci doradzic. Ja te badania robiłam prywatnie, wiec nie wiem czy one są na NFZ
Moze sie cos uda bez kasy:)) -
Fidelissa wrote:Jest jeszcze Bursztynka bo pisała ostatnio o śluzie ...?
Nie wiem jak mój określić. Budzę sie rano uczucie wilgoci, sprawdzam taki wodnisty...
Potem papierem i takie sa w nim kremowe rozciagliwego paski....
I to jest wg ovu wodnisty czy rozciagliwy?
Bo mi jakiś mix wyszedł?)
Kochana tam w tych poradach tez jest napisane ze sluz mierzymy kilka razy dziennie i zawsze zapisujemy ten najbardziej plodny wiec za jakis czas zbadaj go jeszcze raz i porownaj z tym co masz a jak dalej bedzie taki sam to wpisz rozciagliwy ja bym tak zrobilaFidelissa lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Fidelissa wrote:Tez nie wiem. Cały czas chodzę prywatnie i 100-200zl wychodzi miesięcznie na badanie krwi, wymazy i inne. Także stwierdziłam, ze idę na kontrole do przychodni:))
Moze sie cos uda bez kasy:))Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Tez nie wiem. Cały czas chodzę prywatnie i 100-200zl wychodzi miesięcznie na badanie krwi, wymazy i inne. Także stwierdziłam, ze idę na kontrole do przychodni:))
Moze sie cos uda bez kasy:))Fidelissa lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Natu93 wrote:Noo moze=( ale czasemaz brakuje mi sil=(
jak widze dziewczyny z brzuszkami i wgl=(
ale dobrze radzisz nie moge sie zalamywac bo sie zablokuje.
A do lekarza mam trochedaleko ale musialabympojsc.
Dzieki Kas:***Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️