Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Strasznie mnie krzyż boli, a w dodatku obudziłam się z bóle kolana, nie umiem zginać, wcześniej miałam problem z kolanem, zakaz chodzenia na szpilkach, tylko miekkie obuwie, tylko basen, bez silowni siatkówki itp, dostałam antybiotyki i cos na odbuowe chrząstki, a jakby nie pomogło to operacja, ale chyba ze starchu puscil mnei ten ból, a dzisiaj znowu
Rudasek lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Natu93 wrote:Hej dziewczyny jestem tu nowa.
Mam pytanie czy ktoras z Was tez tak miala. Po odstawieniu tabletek anty.
64dc a tu ani owulki ani miesieczki;/
zaczyna mnie to delikatnie wkurzac;/Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
dżona wrote:Nasiona lnu prawidłowo przygotowuje się w formie maceratu tzn
5 - 10 gramów nasion lnu zalewamy zimną przegotowaną wodą ( 3/4 szklanki ) i odstawiamy na 30 min. Lek ten jest w zasadzie nieszkodliwy ale musi być stosowany jak napęcznieje. Wydzielony śluzowaty płyn należy podgrzać przed użyciem - pije się tylko glutowaty płyn.
Witam Was dziewczyny, Wszystkie
Dziś znowu mnóstwo do nadrobienia
Wpadłam na chwilę, ale już idę spać, padnięta dziś jestem i wkurzona - byłam dziś na kontroli u gina - muszę szukać nowego doktorka, ten już wpadł w rutynę, dziś moja wizyta trwała 50 sek! Wg niego wyniki badań w porządku (tsh 2,64- stwierdził ze jak się udało to jest w normie) ogólnie to nic mi nie jest, mrukną tylko pod nosem że ciąża była niewidoczna i zapytał czy nadal myślę o dziecku -wmurowało mnie- miałam wrażenie Ze już nie jest w stanie mi pomóc i że to tak jakby mi się miało już odwidzieć po tych wszystkich przejsciach- jedna wielka masakra:( a na koniec dodał ze mamy dobrze się bawić
Ja to zawsze miałam pod górkę i zawsze 'na kolanach' - bo jak juz uporam się z jednym problem, a zawsze sama, nawet teraz oprócz męża nie wie nikt o naszych problemach- to za chwilę bach w łeb i znowu coś
Dziś przez cały dzień chodzi za mną taka myśl, że ja już raz dostałam szansę, ale jej nie wykorzystałam i już nie trafi się taki drugi raz, że kiedykolwiek będę mieć fasolkę ... eh
"Tylko życie tak kruche jest
Dużo daje i dużo odbiera
Ja nie mówię, że to ma sens
Ja nie twierdzę też, że to na nic
Tylko życie tak trudne jest
Potrzeba siły, by sobie z nim radzić"
http://www.youtube.com/watch?v=7nOqCRbPHQs
Dżona
Trzymaj sie
Konwał. jeden
Zmieniaj lekarza
I daleko od takich myśli...
Ściskam
dżona lubi tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Hej dziewczyny
Ja co prawda nie bylam po odstaiweniu anty a i tak zdazryl mi sie ostatnio cykl 63dniowy byla tragedia...bylam u gin dostalam luteine na wywolanie i juz w koncu zaczelam nastepny cykl takze idz do lekarza i dowiedz sie co sie dzieje? slyszalam ze w pierwszym cyklu po odstawieniu anty mozna szybko zajsc? w ciazy nie jestes? -
Dzona poszukaj takiego co przy okazji jest endokrynologiem albo specjalista od nieplodnosci wtedy mysle ze pomoze ci w zajsciu w ciaze trzymam kciuki za Ciebie
Monia nie zalamywac sie ja sie staram juz 20 cykl i konca nie widac nie mozesz sie tak alamywac za kazdym razem jak @ przyjdzie musisz myslec przylezie to i pojdzie i zaczynasz od nowa...ja nabralam takiego wewnetrznego spokoju po tym moim tasiemcu...Jak @ ma przyjsc niech przychodzi w terminie i ucieka jak najszybciej bo szybciej nowy cykl i mozna starac sie od nowaGlowa do gory
Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️