Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Jest jeszcze Bursztynka bo pisała ostatnio o śluzie ...?
Nie wiem jak mój określić. Budzę sie rano uczucie wilgoci, sprawdzam taki wodnisty...
Potem papierem i takie sa w nim kremowe rozciagliwego paski....
I to jest wg ovu wodnisty czy rozciagliwy?
Bo mi jakiś mix wyszedł?)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u nas swieci slonko ale wco z tego jak wiatr wieje 160km/h
Huragan byl w leterkeny i w corku lotnisko zamkniete bo samolot sie przewrocil na bok
http://www.irlandiainfo.pl/irlandia/huragan-w-irlandii/Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 09:57
-
Ewelina23 wrote:A u nas swieci slonko ale wco z tego jak wiatr wieje 160km/h
Huragan byl w leterkeny i w corku lotnisko zamkniete bo samolot sie przewrocil na bok
http://www.irlandiainfo.pl/irlandia/huragan-w-irlandii/Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 09:58
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Dobrze dziekuje :*
Jak u Ciebie ??
Ja tak średnio..brzuch mnie cos pobolewa i nie spałam pół nocy tak mnie nogi strasznie bolałuy, nie wiem o co chodzi, CZy to zmiana pogody czy co...ledwo zyje a tu jeszcze 10 nie ma
-
nick nieaktualny
-
Melula wrote:a ja dziś obudziłam się z bólem w plecach i pulsującymi jajnikami... hm... i co ja mam myśleć? jak podobno pęcherzyka nie ma... zniknął... ech... co za dzień
Ja Wam powiem, że ja mam dośc tych wyliczanek, wykresów, pęcherzyków, śluzów itp
Kontroluje cykl itd ale odpuszczam chyba te techniczne rzeczy. Kochamy sie kiedy mamy ochote ( tak na prawde zawsze mamy) i zobaczymy co bedzie. To trzeci cykl, mam nadzieje, ze kiedyś sie uda...
-
Dzień dobry !
Monia , nie załamuj się :* mi też tempka spadła dzisiaj, detektor chyba juz mnie nie ogarnia,bo sam się połapać nie może i chyba ta @ wstrętna też przyjdzie, bo znowu mi niedobrze i brzuch już boli mocniej...
Dobrze doczytałam że masz długie cykle? Ja mam 6 tyg. więc chyba też jestem rekordzistka pechowa jakaś...
Kejti, oby jutro też taka była wysoka , to idealnieby były
-
nick nieaktualny