Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Ja czytalam, ze ten moj Femibion moge brac cala ciaze, bo sa rowniez inne wersje na kolejne mce.
Ale poki co czekam na wizyte
Ewelina Tobie nadal badania robi dopochwowo? Bo to chyba jakos do 11 tyg robia tak a potem normalne USG?ja dodatkowo biore kwas foliowy
-
alka89 wrote:pare godz mnie nie bylo i nie chce sie tyle cofac. Zapytam ponownie,dostalam skierowanie na prl,ale bez obciazenia,a poprzednie wyniki to mioalam troche podwyzszone,ale po obciazeniu 11 razy. Czy ma sens robic samo to bez obciazenia? Bo tylko na to mam skierowanie i w dodatku mam zrobic jutro,a tj moj 6 dc
Prolaktynę przede wszystkim robi się normalnie. A z obciążeniem mtc robi sie po to żeby sprawdzić, czy to jest hiperprolaktynemia czynnościowa czy organiczna. Przy czynnościowej poziom podnosi się po mtc 2-5 krotnie, niektóre źródłą podają, że ponad 10krotnie. Przy organicznej czyli gruczolak, nie podniesie się ponoć aż tyle. -
Ewelina23 wrote:Przez brzuch juz mialam probione .
ja dodatkowo biore kwas foliowy
bo to dowCIPNE jak mawia Kaska jest niezbyt przyjemne
W moich tabletkach jest 0,4mg kwasu foliowego, czyli niby tyle co mam brac. Ja to jestem jeszcze zielona...Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
Hej Monia! Gdzie znikasz??
Bursztynka wrote:Nie, no ja z niecierpliwością na to u Ciebie czekam, żebyś uwierzyłaz całej mojej życzliwości życzę ci pierwszego porannego bleee
jak zobacze pecherzyk u gin to uwierze
-
Cos tu pustawo dzis, zapracowane dziewczyny. Laura dzionek ok, u nas sie rozpadalo ale cieplo 8st. Niestety tej zimy nie widzielismy sniegu
Co to za malinki gotujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 12:17
-
Misty, a może Cię uszczypnąć?
Złoto!!! Super, ona jest normalnie prze..ze złamaną stopą!
Monia, jak tam?
A Karmela testowała może?
Nati, ładny masz cykl!
Kasiula, Ty również.
Natu, witam Cię!No faktycznie długi cykl, byłaś na jakijś wizycie?
Bursztynka, co u Ciebie?
Rudasek, jak nastrój? Nie smutać się! Na pewno sie uda. Ja też nie wiem czy sobie nie odpuścić choc jednego cyklu bez wyliczanek.
Dżona, skąd ja to znam? Ja tez mam ciągle pecha do lekarzy. Co pójdę do następnego, to nikt mi nie pomaga.Mój tez wpadł w rutynę, niby troche mnie "wyprostował", ale dalej nic nie robi. Mówi, że jestem jeszcze młoda. (dobrze, że chociaż moje imię zapamiętał) Poszukamy razemZnajdziesz nowego, a ten niech się sam dobrze bawi!
Fidelissa, widzę że dzisiaj chyba humor dopisujemix śluzu to raczej rozciągliwy jak sa nitki.
Kaśka, jak zdrówko? Dużo tam jeszcze tego antybiotyku Wam zostało?
Melula, Twoje wpisy jak się czyta, to ja mam wrażenie jakbym leciała na chmurce"słonecznie w sercu"hmmm
Kejti, owulka mogła byc wczoraj
przedszkolanka, tez masz długi cykl, ale cięzko mi cos powiedzieć bo nie wiem jak całościowo wyglądał
Laura, u mnie dziś leniwie, jak już wspomniałam. Gotowanie malinki?
Cześć Madziara, faktycznie fajny zawód, musisz mieć mocne nerwy, bo ja bym zemdlała na miejscu. Mam problemu z wyciągnięciem komuś drzazgiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 12:22
Misty87, Laura, dżona lubią tę wiadomość
-
A ja drugi dzień mam mega lenia i niedobrze mi...ale słońce świeci pięknie i na spacerek później z mężem trzeba się wybrac:)
Mamy drugie złoto!!!
Misty jak to bleee jest takie nie fajne jak moje wczorajsze "niedobrze" to ja nie życzętylko brzucha ogromnego
gratuluję!
Macierzanka:), Misty87, Laura lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Misty, a może Cię uszczypnąć?
Złoto!!! Super, ona jest normalnie prze..ze złamaną stopą!
Monia, jak tam?
A Karmela testowała może?
Nati, ładny masz cykl!
Kasiula, Ty również.
Natu, witam Cię!No faktycznie długi cykl, byłaś na jakijś wizycie?
Bursztynka, co u Ciebie?
Rudasek, jak nastrój? Nie smutać się! Na pewno sie uda. Ja też nie wiem czy sobie nie odpuścić choc jednego cyklu bez wyliczanek.
Dżona, skąd ja to znam? Ja tez mam ciągle pecha do lekarzy. Co pójdę do następnego, to nikt mi nie pomaga.Mój tez wpadł w rutynę, niby troche mnie "wyprostował", ale dalej nic nie robi. Mówi, że jestem jeszcze młoda. (dobrze, że chociaż moje imię zapamiętał) Poszukamy razemZnajdziesz nowego, a ten niech się sam dobrze bawi!
Fidelissa, widzę że dzisiaj chyba humor dopisujemix śluzu to raczej rozciągliwy jak sa nitki.
Kaśka, jak zdrówko? Dużo tam jeszcze tego antybiotyku Wam zostało?
Melula, Twoje wpisy jak się czyta, to ja mam wrażenie jakbym leciała na chmurce"słonecznie w sercu"hmmm
Kejti, owulka mogła byc wczoraj
przedszkolanka, tez masz długi cykl, ale cięzko mi cos powiedzieć bo nie wiem jak całościowo wyglądał
Laura, u mnie dziś leniwie, jak już wspomniałam. Gotowanie malinki?
Cześć Madziara, faktycznie fajny zawód, musisz mieć mocne nerwy, bo ja bym zemdlała na miejscu. Mam problemu z wyciągnięciem komuś drzazgi
Kochana nastrój taki sobie..jakas rozdrażniona jetem, brzuch mnie dziwnie pobolewa, a mam owulke, ani to na okres ani na nicno i oczka leca bo przez ból nóg nie spałam pół nocy
to tak w skrócie
-
Rudasek wrote:Kochana nastrój taki sobie..jakas rozdrażniona jetem, brzuch mnie dziwnie pobolewa, a mam owulke, ani to na okres ani na nic
no i oczka leca bo przez ból nóg nie spałam pół nocy
to tak w skrócie
Mnie też przy owulce czasem pobolewa -
Dziekuje przedszkolanko!
Macierzanko, jak zapamietujesz to wszystko? Wyobrazam sobie Ciebie z wielkim zeszytem, gdzie wpisujesz ktora co napisala, ktorej co odpowiedziecMacierzanka:), przedszkolanka:), santoocha lubią tę wiadomość