Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty87 wrote:Dziekuje przedszkolanko!
Macierzanko, jak zapamietujesz to wszystko? Wyobrazam sobie Ciebie z wielkim zeszytem, gdzie wpisujesz ktora co napisala, ktorej co odpowiedziechaha- notatki, to by było dobre!
Zrobić zakładkę o każdej użytkowniczce i notować
Po prostu mam otwartą drugą kartę w przeglądarce i jak coś zauważę, to coś tam naskrobięa nie chcę wszystkiego po kolei cytować bo przeskoczy wtedy z 10 stron
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Mi też dziś wyleciało dziś z rak parę rzeczy (czytaj skalpel podczas zabiegu prosto na moją stopę
), a w ciąży nie jestem.
Misty, po prostu jesteś roztrzepana, już nie wrabiaj w to fasoli!
Ja skalpela to używam tylko, do wycinania, jak robię jakieś cudawianki z papieruWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 12:44
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Ewelina, grunt żeby smakowało... choc mówi się, że je się najpierw oczami
Wczoraj robilam mielone ale ze nie moglam sprobowac to wogole ich nie zjedlismy hehehehe byly bez smaku za malo doprawioneMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Nie, jeszcze nie zwariowałam
haha- notatki, to by było dobre!
Zrobić zakładkę o każdej użytkowniczce i notować
Po prostu mam otwartą drugą kartę w przeglądarce i jak coś zauważę, to coś tam naskrobięa nie chcę wszystkiego po kolei cytować bo przeskoczy wtedy z 10 stron
Ewelina bedzie pyszne, niewazne jak wygladaMacierzanka:), Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Wczoraj robilam mielone ale ze nie moglam sprobowac to wogole ich nie zjedlismy hehehehe byly bez smaku za malo doprawione
Ja na przykład gotuję pysznie, ale jak mam @ to mi nic nie wychodzi
może w pierwszym trymestrze jest tak samo
Dziewczyny tymczasem życzę miłego dnia! Idę wygonić leniaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 12:48
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
wpadlam tak na chwilke do was pomiedzy gotowaniem obiadku
Macierzanko ze zdrowiem lepiej juz sie dobrze czuje ale antybiotyk niestety trzeba wyjesc caly wiec jeszcze kilka dni...mam nadzieje ze owu bedzie po sluzie widze ze sie zbizaMacierzanka:) lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Może to przez ciążę
Ja na przykład gotuję pysznie, ale jak mam @ to mi nic nie wychodzi
może w pierwszym trymestrze jest tak samo
Dziewczyny tymczasem życzę miłego dnia! Idę wygonić leniaMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Kasiu to świetnie! Teraz tylko same przyjemne rzeczy Cię czekają!
Ja też wpadnę potem, jest słońce, jest impreza czyt. spacerLaura lubi tę wiadomość
-
ja jak robie mielone to nigdy nie probuje miesa zawsze doprawiam na oko i jakos mi dosyc smaczne wychodza
nie lubie surowego miesa no chyba ze tatar z lososia wykonania mojego taty
mniam ale teraz sobie pomyslalam o specjalach taty mmmm zjadlabym kurwetki hmmm a moze jutro? tak jako afrodyzjak...kuszace
Ewelina23 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Nati89 wrote:ginekolog powiedział mi, ze jest dobry wynik, ja slyszałam, ze między 1-2 a słyszałam, ze do 2,5 też[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Kaśka28 wrote:ja jak robie mielone to nigdy nie probuje miesa zawsze doprawiam na oko i jakos mi dosyc smaczne wychodza
nie lubie surowego miesa no chyba ze tatar z lososia wykonania mojego taty
mniam ale teraz sobie pomyslalam o specjalach taty mmmm zjadlabym kurwetki hmmm a moze jutro? tak jako afrodyzjak...kuszace
a jakie kupujesz kurwetki i jak robisz ???
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Malinowa Panienka wrote:tsh do 2 powinno być ale ja mam 2,4 chyba i udało się, z tymże ja miałam x razy większe... idź do dobrego endokrynologa bo może trzeba żebyś brała jod i wit d. mi pomogła wit. d.
-
Kaśka28 wrote:Hej dziewczynki
wpadlam tak na chwilke do was pomiedzy gotowaniem obiadku
Macierzanko ze zdrowiem lepiej juz sie dobrze czuje ale antybiotyk niestety trzeba wyjesc caly wiec jeszcze kilka dni...mam nadzieje ze owu bedzie po sluzie widze ze sie zbizawiec problem odpada