Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hmmm biore telefon dzwonie do taty i prosze go bardzo bardzo o kurwetki albo jakies inne owoce mozaRudasek wrote:a jakie kupujesz kurwetki i jak robisz ???

dostaje liste zakupow (przewaznie kupuje w biedronce) a reszte robi tatus potem tylko jade odebrac albo juz w domku rodzinnym zjadamy bo moj maz raczej za tym nie rzepada
Takiego mam kochanego tatusia o
Nati89, dżona lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
Misty87 wrote:Ja znow uwielbiam probowac mieso na kotleciki mielone, ale nie lubie samych kotletow
wiec problem odpada 
no to już nie będziesz próbować
teraz na czuja doprawiać będziesz
Misty87 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:hmmm biore telefon dzwonie do taty i prosze go bardzo bardzo o kurwetki albo jakies inne owoce moza
dostaje liste zakupow (przewaznie kupuje w biedronce) a reszte robi tatus potem tylko jade odebrac albo juz w domku rodzinnym zjadamy bo moj maz raczej za tym nie rzepada
Takiego mam kochanego tatusia o
a kojarzysz co Tatus tam daje
ak tradycyjnie na oliwie i czosnku czy cosik jeszcze 
Ja tez mam strasznego smacora, jadłam kilka razy tak dobrze zrobione ale sama nie robiłam...chyba musze zakupić i zrobic
-
Nati89 wrote:Co slychać? Ja właśnie jestem u rodziców, po zakupach i idę za niedługo na spacerek
a ja w pracy, na zakupy wybieram sie po, czyli po 17

lece do Romana < rossmana> po bio-oil bo promocja
-
Nati89 wrote:No ja mam 2,4 wynik na jesien miałam 3,8 tez w normie, ale samoistnie mi spadlo i gin powiedział, ze mam dobry wynik.
ale przy zajściu w ciążę też ważny jest poziom wit. d i jodu - nawet gin mnie o to pytał i kazał brać i powiedział, że endokrynolog super skoro przy staraniach kazała wit. d brać.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
no napewno czosnek i oliwe a co dalej to kurcze nie mam pojecia pewnie jakies rzyprawy on bardzo lubi chili wiec mysle ze to tez tam ladujeRudasek wrote:a kojarzysz co Tatus tam daje
ak tradycyjnie na oliwie i czosnku czy cosik jeszcze 
Ja tez mam strasznego smacora, jadłam kilka razy tak dobrze zrobione ale sama nie robiłam...chyba musze zakupić i zrobic
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
a to można kupic jod w tabletkach ? Co Ty brałas?Malinowa Panienka wrote:ale przy zajściu w ciążę też ważny jest poziom wit. d i jodu - nawet gin mnie o to pytał i kazał brać i powiedział, że endokrynolog super skoro przy staraniach kazała wit. d brać.
-
Haha, miałam to samo odpisaćMisty87 wrote:Dziekuje przedszkolanko!

Macierzanko, jak zapamietujesz to wszystko? Wyobrazam sobie Ciebie z wielkim zeszytem, gdzie wpisujesz ktora co napisala, ktorej co odpowiedziec

U mnie tyle że staram się nie dolowac i nie stresować żeby hormonków nie denerwować. Czekam z niecierpliwością na ovulke. Po pracy jadę kupić ekwipunek na walentynki czyli składniki na sałatkę grecką, mogen davida albo martini i ubranko pokojówki albo sprzątaczki
muszę jakoś staranka urozmaicić.
Misty87, Kaśka28, Little Frog, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
non stop może nieMisty87 wrote:Ewelina i Malinowa, czy Wam tez ciagle stercza suty?
mi od jakiegos tyg nonstop!
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
O zesszzzzz sie bedzie dzialoBursztynka wrote:Haha, miałam to samo odpisać

U mnie tyle że staram się nie dolowac i nie stresować żeby hormonków nie denerwować. Czekam z niecierpliwością na ovulke. Po pracy jadę kupić ekwipunek na walentynki czyli składniki na sałatkę grecką, mogen davida albo martini i ubranko pokojówki albo sprzątaczki
muszę jakoś staranka urozmaicić.
-
ja biorę Matruellę Pharmaton.Nati89 wrote:a to można kupic jod w tabletkach ? Co Ty brałas?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150