Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudasek wrote:a jakie kupujesz kurwetki i jak robisz ???
dostaje liste zakupow (przewaznie kupuje w biedronce) a reszte robi tatus potem tylko jade odebrac albo juz w domku rodzinnym zjadamy bo moj maz raczej za tym nie rzepada
Takiego mam kochanego tatusia oNati89, dżona lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Misty87 wrote:Ja znow uwielbiam probowac mieso na kotleciki mielone, ale nie lubie samych kotletow
wiec problem odpada
no to już nie będziesz próbowaćteraz na czuja doprawiać będziesz
Misty87 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:hmmm biore telefon dzwonie do taty i prosze go bardzo bardzo o kurwetki albo jakies inne owoce moza
dostaje liste zakupow (przewaznie kupuje w biedronce) a reszte robi tatus potem tylko jade odebrac albo juz w domku rodzinnym zjadamy bo moj maz raczej za tym nie rzepada
Takiego mam kochanego tatusia o
a kojarzysz co Tatus tam dajeak tradycyjnie na oliwie i czosnku czy cosik jeszcze
Ja tez mam strasznego smacora, jadłam kilka razy tak dobrze zrobione ale sama nie robiłam...chyba musze zakupić i zrobic
-
Nati89 wrote:Co slychać? Ja właśnie jestem u rodziców, po zakupach i idę za niedługo na spacerek
a ja w pracy, na zakupy wybieram sie po, czyli po 17
lece do Romana < rossmana> po bio-oil bo promocja -
Nati89 wrote:No ja mam 2,4 wynik na jesien miałam 3,8 tez w normie, ale samoistnie mi spadlo i gin powiedział, ze mam dobry wynik.
ale przy zajściu w ciążę też ważny jest poziom wit. d i jodu - nawet gin mnie o to pytał i kazał brać i powiedział, że endokrynolog super skoro przy staraniach kazała wit. d brać.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Rudasek wrote:a kojarzysz co Tatus tam daje
ak tradycyjnie na oliwie i czosnku czy cosik jeszcze
Ja tez mam strasznego smacora, jadłam kilka razy tak dobrze zrobione ale sama nie robiłam...chyba musze zakupić i zrobicDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Malinowa Panienka wrote:ale przy zajściu w ciążę też ważny jest poziom wit. d i jodu - nawet gin mnie o to pytał i kazał brać i powiedział, że endokrynolog super skoro przy staraniach kazała wit. d brać.
-
Misty87 wrote:Dziekuje przedszkolanko!
Macierzanko, jak zapamietujesz to wszystko? Wyobrazam sobie Ciebie z wielkim zeszytem, gdzie wpisujesz ktora co napisala, ktorej co odpowiedziec
U mnie tyle że staram się nie dolowac i nie stresować żeby hormonków nie denerwować. Czekam z niecierpliwością na ovulke. Po pracy jadę kupić ekwipunek na walentynki czyli składniki na sałatkę grecką, mogen davida albo martini i ubranko pokojówki albo sprzątaczkimuszę jakoś staranka urozmaicić.
Misty87, Kaśka28, Little Frog, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Ewelina i Malinowa, czy Wam tez ciagle stercza suty?
mi od jakiegos tyg nonstop!
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Bursztynka wrote:Haha, miałam to samo odpisać
U mnie tyle że staram się nie dolowac i nie stresować żeby hormonków nie denerwować. Czekam z niecierpliwością na ovulke. Po pracy jadę kupić ekwipunek na walentynki czyli składniki na sałatkę grecką, mogen davida albo martini i ubranko pokojówki albo sprzątaczkimuszę jakoś staranka urozmaicić.
-
Nati89 wrote:a to można kupic jod w tabletkach ? Co Ty brałas?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150