Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:kurde mam dzis dużo wodnistego , kremowego śluzu i mnie to myli bo sały czas myśle ze to @ i chodzi i sprawdzam. Miała tak któraś przed @Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Ja tak mialam w tym moim tasiemcu wczesniejszym jak ci sie @ duzo spoznia i 2 kresek nie widdzisz idz do lekarza wszytsko sie wyjasni i jak nie bedziesz w ciazy to szybciej zaczniesz nastepny cykl..bedzie dobrze
-
Wskakuje na chwilke do was z jednym pytanim:)
Pisalyscie o witaminach. Ja przedwczoraj kupilam w aptece femibion natal classic- taki ogolny zestaw wit dla starajacych jak i dla tych w ciazy. No i patrze jest tam jod i wlasnie wit D. No to wit D ok ale ten jod?? Zastanawiam sie czy moge to brac przy mojej nadczynnosci, przeciez to sie mija z celem bo biore tabletki na zbicie tarczycy (czyli nadmiar jodu) a tutaj taka dawka dosc duza... chyba jednak to nie dla mnie, a nawet nie zwrocilam na to uwagiMisty87 lubi tę wiadomość
-
Karmela, przykro mi, ale teraz tylko wyczekuj konca i dzialajcie :*
Malinowa, nie ze az tak nonstop bez przerwy, ale jak porownam przed a teraz to praktycznie nonstop
Bursztynko, wiem, ze nie moge. Dobrze, ze nie jestem zwolennikiem tatarow itp.
Ja jestem salatkowo-owocowo-slodka dupka
Monia nadal 3mam kciuki za Ciebie -
XxMoniaXx wrote:kurde mam dzis dużo wodnistego , kremowego śluzu i mnie to myli bo sały czas myśle ze to @ i chodzi i sprawdzam. Miała tak któraś przed @[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Wlasnie widzialam zabko u ciebie ze tempka sadla no ale nie martwimy sie co??nie smutamy...przyjdzie @ to zaraz pojdzie i znowu odetchniesz na chwile bez nakrecania i myslenia czy to juz tylko staranka
a jak tam twoj? zmienil moze zdanie?
kejti91 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyHeeeej
U mnie dziś piękna pogoda, słonko świeci więc pewnie pójdziemy na spacer. Mężuś póki co zbiera siły, bo zmęczony.
Był tu temat o anty. Ja brałam regulon na unormowanie cykli. Brałam 5 miesięcy, było ok, ale stwierdziłam, że nie będę się tym faszerować. Po odstawieniu moje cykle były tragiczne. Dwa miesiące potrafiłam nie mieć @, śluz strasznie się pogorszył, masakra. Luteinę też kiedyś brałam, pięknie wywoływała okres.
Jak tam nasze przyszłe mamusie się czują?
Monia przytulam mocno, ale mam nadzieję, że @ jednak się rozmyśli i nie przyjdzie.
Goskos gratuluję zdania egzaminu
Kasia28 jak zdrówko?
Nie mogę wszystkiego ogarnąćlecicie z postami, a ja mam codziennie do czytania po jakieś 15-20 stron
Życzę wszystkim miłego dnia. Zajrzę wieczorkiem do Was ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 13:43
-
Misty87 wrote:Karmela, przykro mi, ale teraz tylko wyczekuj konca i dzialajcie :*
Malinowa, nie ze az tak nonstop bez przerwy, ale jak porownam przed a teraz to praktycznie nonstop
Bursztynko, wiem, ze nie moge. Dobrze, ze nie jestem zwolennikiem tatarow itp.
Ja jestem salatkowo-owocowo-slodka dupka
Monia nadal 3mam kciuki za Ciebie -
kejti91 wrote:Wskakuje na chwilke do was z jednym pytanim:)
Pisalyscie o witaminach. Ja przedwczoraj kupilam w aptece femibion natal classic- taki ogolny zestaw wit dla starajacych jak i dla tych w ciazy. No i patrze jest tam jod i wlasnie wit D. No to wit D ok ale ten jod?? Zastanawiam sie czy moge to brac przy mojej nadczynnosci, przeciez to sie mija z celem bo biore tabletki na zbicie tarczycy (czyli nadmiar jodu) a tutaj taka dawka dosc duza... chyba jednak to nie dla mnie, a nawet nie zwrocilam na to uwagi[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Laura wrote:Nie jesteś sama żabko, też mam przeczucie że @ przyjdzie do mnie niebawem.Kaśka28 wrote:Wlasnie widzialam zabko u ciebie ze tempka sadla no ale nie martwimy sie co??nie smutamy...przyjdzie @ to zaraz pojdzie i znowu odetchniesz na chwile bez nakrecania i myslenia czy to juz tylko staranka
a jak tam twoj? zmienil moze zdanie?
Malutkie sprostowanie - u mnie wszystko odbywa się dynamicznieWłaśnie wróciłyśmy z łazienki (oczywiście ja z moją nie-przyjaciółką @)
-
nick nieaktualny
-
Hej Aniu!
U mnie dobrze, u pozostalych mamusiek chyba tez, bo udzielaja sie tu od ranaale niech sie same wypowiedza.
Monia, prosze usmiechnij sie troszke! :*
Jak ja bym chciala, zebyscie wszystkie byly szczesliwe!
Oby jutro byly jakies zielone wiesci, bo podnosi to na duchu
Hej Zabahej Kejti
-
nick nieaktualny