Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty87 wrote:Tak! Noo i ze wspaniala nowina! Nie bylismy juz 4mc. Nie bedzie to odpocznek, bo przed weselem mnostwo zalatwien od zaproszen zaczynajac.
Fajnie:) też już bym chciała taką nowinę przekazaćW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Misty87 wrote:O matko... dopiero w lipcu biedaku :*
My nie mozemy dlugo bez naszych rodzin wytrzymacte 4mc to rekord
:D:D
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Zazdroszczę!
Ja to myślałam, że też chociaż sama się przejadę/przelecę, ale raczej nie prędko to się zdarzy.... Być może dopiero w lipcu...
ofiara padla Zabka:D
Sama sie przeleciLittle Frog lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Magdas wrote:A to zapraszam:D mam biała czekoladę z chrupkami ryżowymi i mleczną z migdałami
ja też się odchudzam
widać
Magdas lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Misty87 wrote:Haha jakie lasuchy z Was
Ale ja tez uwielbiam slodycze! Zazdroszcze ludziom, ktorzy nie lubia! Chociaz... nie wiedza co traca
oj ja też zazdroszczę :)ja to niestety jak mam ochotę to nie ma przeproś będę wciągać co mi stanie na drodzew sumie ja to lubię wszystko i słodkie i słone przekąski niestety
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Misty87 wrote:Haha jakie lasuchy z Was
Ale ja tez uwielbiam slodycze! Zazdroszcze ludziom, ktorzy nie lubia! Chociaz... nie wiedza co tracajak mozna nie lubic...masakra nie rozumiem
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:a tak apropo pogody u nas piekna wiosna troszke mrozna ale slonko tak mnie wola no chodz no chodz....a ja nie moge....chorobowe...W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Slone tez lubie, zwlaszcza zdrowiutkie chipsy
Ale wczoraj bylam w szoku! Maz wyciagnal pake, a ja wcale nie rzucilam sie na nie, zjadlam troche, ale bez szalu
Kaska racja, dziwni ci ludzieKaśka28 lubi tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Juz myslalam ze chcesz mi chorobsko zabrac a ty mi sloneczko??? nie nie nie oddam
eee szkoda:D sorry ale chorobę to nie za bardzo chcęKaśka28 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Misty87 wrote:Slone tez lubie, zwlaszcza zdrowiutkie chipsy
Ale wczoraj bylam w szoku! Maz wyciagnal pake, a ja wcale nie rzucilam sie na nie, zjadlam troche, ale bez szalu
Kaska racja, dziwni ci ludzieW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Laura wrote:Kochane własnie zarejestrowałam się do gina na 27.02 i mam byc z małżem
Cieszę się bo długo czekalismy na tę wizytę i pocieszyla mnie babka że nam pomogą. Moja sąsiadka holenderka byla u niego i w 1,5 m-ca pomógł jej zajść w ciąże za pomocą monitoringu.
Ona dała nam namiar i teraz jestem pełna optymizmu.
Teraz lece na zakupki.
Miłego popoludnia. Nanananana
Super:) będzie dobrze napewnoLaura lubi tę wiadomość
nick nieaktualny