X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    Może to zagnieżdżenie?
    to samo pomyślałam

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma szans żeby się udało . Ovu mi przesunęło owulkę na 9dc a my wtedy się nie kochaliśmy . Jak by owulka była w 11dc to była by mała szansa a tak dupa :(

• Magdas Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Nie ma szans żeby się udało . Ovu mi przesunęło owulkę na 9dc a my wtedy się nie kochaliśmy . Jak by owulka była w 11dc to była by mała szansa a tak dupa :(
    różne są przypdaki :) nie smutaj się:)

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Kochana nie sugeruj się kompueterem, jak wydawało Ci się, ze 11 była to może tak było. Spokojnie. Moja koleżanka też myślała, że nic nie wyszło, bo wyliczyła,ze owulacje miała wcześniej, a okazało się ze zaszła, tydzień po domniemanej owulacji.

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka a jakie masz cykle? Długie, krótkie?

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Zrobilam te spagetti z tym tuncykiem ale wyslo takie geste takie dziwne ale mi smakuje
    oo daj przepis plissss!!!

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    szczerze to mi jakkoś cięzko uwierzyć że owulke miałabyś tak szybko w 9 dniu cyklu. Może jeszcze wcale owulki nie było.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    oo daj przepis plissss!!!
    http://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-10-pomyslow-na-szybki-obiad,nId,408903,nPack,7

emcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Wam Kochane :-) dzisiaj wpadam z hukiem....
    co slychać? poczytujac ostatki stron, widze ze małpy za wszytskimi biegają....

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati różne mam czasami 27 czasami 30 . Nieregularne mam .
    Monia też mi się nie wydaje że była by w dc . Ale coś czuje ze @ się zbliża . Mam mieć 19 ten cykl niby ma być 23 dni ale też ovu tak wyliczyło ze ja nie wiem taki krótki an pewno nie no ale w sumie ten śluz dzis

• kasia22 Koleżanka

Wysłany: 13 lutego 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny byłam dzisiaj u ginekologa beta wyszla na 290 mlU czyli jest ciaza 4 tydzień robiła usg do pochwowe i nic tam nie widziala jeszcze.Powiedziała ze jest wszystko powiekszone. Boje sie ze cos jest nie tak kazala przyjsc za tydzien i zrobic kolejne wyniki bety

Misty87, LadyDi, Laura lubią tę wiadomość

kasia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia22 wrote:
    Hej dziewczyny byłam dzisiaj u ginekologa beta wyszla na 290 mlU czyli jest ciaza 4 tydzień robiła usg do pochwowe i nic tam nie widziala jeszcze.Powiedziała ze jest wszystko powiekszone. Boje sie ze cos jest nie tak kazala przyjsc za tydzien i zrobic kolejne wyniki bety
    noooooooooo i coooooo ??? Klapsaaaaa chceszzz :D
    Gratuluje

kasia22 lubi tę wiadomość

• kasia22 Koleżanka

Wysłany: 13 lutego 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale dlaczego jeszcze sie nie zagniezdziło ? to dobrze czy zle? dostalam tez tabletki na podtrzymanie

kasia
  • Nati89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia22 wrote:
    Gratulacje, widocznie za wczas zeby cos bylo widac

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty zapodaj tym przepisem na schab i krokieciki ziemniaczane mhmmm.... pycha:D

ja mam dzis klopskiki w sosie pomidorowym, ziemniaczki i sałatke z ogóreczków :D

Kasia 22 !!!!!!!! gratulacje !!!!!!!!!!! :-) to usg kontrolne jest i badania tez, spokojnie... musza Cię sprawdzic i Dzidzie tez ;-)

• kasia22 Koleżanka

Wysłany: 13 lutego 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje ;) tylko wszedzie gdzie nie czytam to juz w czwartym tygodniu powinna dzidzia juz sie zagniezdzic a tu nic

kasia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a na zagniezdzenie trzeba poczekać... spokojnie, dostałaś te tabletki by dodatkowo Was zabezpieczyły... te poczatki czasem bywaja ciezkie.....

trzymam kciuki, bedzie dobrze :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia22 wrote:
    No ale dlaczego jeszcze sie nie zagniezdziło ? to dobrze czy zle? dostalam tez tabletki na podtrzymanie
    ja bylam w 4 tyg 6dniu i bylo widacx pechherzyk spokojnie

• kasia22 Koleżanka

Wysłany: 13 lutego 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam nadzieje ze bedzie wszystko ok bo troche sie boje. No i bylo troche starania ;/

kasia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez zalezy jakie usg maja :)

‹‹ 793 794 795 796 797 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ