Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Nie ma szans żeby się udało . Ovu mi przesunęło owulkę na 9dc a my wtedy się nie kochaliśmy . Jak by owulka była w 11dc to była by mała szansa a tak dupa
nie smutaj się
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Landryneczka wrote:Nie ma szans żeby się udało . Ovu mi przesunęło owulkę na 9dc a my wtedy się nie kochaliśmy . Jak by owulka była w 11dc to była by mała szansa a tak dupa
-
Ewelina23 wrote:Zrobilam te spagetti z tym tuncykiem ale wyslo takie geste takie dziwne ale mi smakuje[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNati różne mam czasami 27 czasami 30 . Nieregularne mam .
Monia też mi się nie wydaje że była by w dc . Ale coś czuje ze @ się zbliża . Mam mieć 19 ten cykl niby ma być 23 dni ale też ovu tak wyliczyło ze ja nie wiem taki krótki an pewno nie no ale w sumie ten śluz dzis -
Hej dziewczyny byłam dzisiaj u ginekologa beta wyszla na 290 mlU czyli jest ciaza 4 tydzień robiła usg do pochwowe i nic tam nie widziala jeszcze.Powiedziała ze jest wszystko powiekszone. Boje sie ze cos jest nie tak kazala przyjsc za tydzien i zrobic kolejne wyniki bety
Misty87, LadyDi, Laura lubią tę wiadomość
kasia -
nick nieaktualnykasia22 wrote:Hej dziewczyny byłam dzisiaj u ginekologa beta wyszla na 290 mlU czyli jest ciaza 4 tydzień robiła usg do pochwowe i nic tam nie widziala jeszcze.Powiedziała ze jest wszystko powiekszone. Boje sie ze cos jest nie tak kazala przyjsc za tydzien i zrobic kolejne wyniki bety
Gratulujekasia22 lubi tę wiadomość
-
kasia22 wrote:Hej dziewczyny byłam dzisiaj u ginekologa beta wyszla na 290 mlU czyli jest ciaza 4 tydzień robiła usg do pochwowe i nic tam nie widziala jeszcze.Powiedziała ze jest wszystko powiekszone. Boje sie ze cos jest nie tak kazala przyjsc za tydzien i zrobic kolejne wyniki bety
-
nick nieaktualnyMisty zapodaj tym przepisem na schab i krokieciki ziemniaczane mhmmm.... pycha:D
ja mam dzis klopskiki w sosie pomidorowym, ziemniaczki i sałatke z ogóreczków
Kasia 22 !!!!!!!! gratulacje !!!!!!!!!!!to usg kontrolne jest i badania tez, spokojnie... musza Cię sprawdzic i Dzidzie tez
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny