Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczyli to w miare normalne jest?? bo ja szlochałam jakby sie stało coś przeokropnego...
tez jestem przy okazji, jak nie płacząca to wredna, zaczepna i dokuczliwa a @ dokładnie za 2 tygodnie się na mnie rzuci pewniebo napewno nie uda nam sie za pierwszym razem....to jak trafienie szóstki w totolotka...
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
emcia wrote:czyli to w miare normalne jest?? bo ja szlochałam jakby sie stało coś przeokropnego...
tez jestem przy okazji, jak nie płacząca to wredna, zaczepna i dokuczliwa a @ dokładnie za 2 tygodnie się na mnie rzuci pewniebo napewno nie uda nam sie za pierwszym razem....to jak trafienie szóstki w totolotka...
może sie uda
dlaczego mówisz że nie
lepiej sie zajmijcie
, żeby tej szansy nie zaprzepaścić
-
nick nieaktualny
-
Hej Wam,
ja dopiero siadłam na tyłku, tyle roboty w pracy.
Trzymajcie się dzielnie "zamałpione" staraczki. Jestem z Wami!
Mi się już dziś kończy, ale wczoraj miałam taką mega ochotę na Męża, że normalnie ślinotoku dostałam
U nas dobre wieści co do samochodu, jutro dostaniemy kilka ofert i trzeba będzie tylko wybrać. Będzie nowe autko
Lena87, Kaśka28, Macierzanka:), Ania07, Laura lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Hej Wam,
ja dopiero siadłam na tyłku, tyle roboty w pracy.
Trzymajcie się dzielnie "zamałpione" staraczki. Jestem z Wami!
Mi się już dziś kończy, ale wczoraj miałam taką mega ochotę na Męża, że normalnie ślinotoku dostałam
U nas dobre wieści co do samochodu, jutro dostaniemy kilka ofert i trzeba będzie tylko wybrać. Będzie nowe autko