Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Nati różne mam czasami 27 czasami 30 . Nieregularne mam .
Monia też mi się nie wydaje że była by w dc . Ale coś czuje ze @ się zbliża . Mam mieć 19 ten cykl niby ma być 23 dni ale też ovu tak wyliczyło ze ja nie wiem taki krótki an pewno nie no ale w sumie ten śluz dzis -
Ewelina23 wrote:http://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-10-pomyslow-na-szybki-obiad,nId,408903,nPack,7
Ewelina23 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Gratuluje Kasia!
Emcia wczesniej pisalam, jak robic ta marynate, oczywiscie najlepiej marynowac miesko kilka godz lub przez noc.
Mozna do tego zrobic jakis delikatny sos, zeby zrownowazyc ostrosc marynaty, ale ja malo sosow robie. Za duzo kalorii
Uciekam kochane na zakuoy, mezus wrocil dzis wczesniej!
Buziaki!emcia lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:ja bylam w 4 tyg 6dniu i bylo widacx pechherzyk spokojnie
Ewelina23 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualnyale mam humor... płakać mi się chce... byłam dziś z M. w sklepie z rzeczami dla dzieciaczków, idziemy jutro odwiedzić Maluszka naszych znajomych- ma 2 miesiace....
wyszłam ze sklepu, jakoś płakać mi się zachciało gdy patrzyłam na te wszystkie rzeczy... takie maleńkie
a później mój M zadał mi pytanie "Kochanie, a nas w ogóle stać na Dzidzie?"
wybuchnełam płaczem. Nie wiem co sie dzieje, chyba moje hormony zwariowały. Dziś prawdopodobnie owulacja....
Misty, dziekuje Cimusze poszukać tego na stronach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 15:49
-
kasia22 wrote:Za tydzien wszystko sie okaze i mam nadzieje ze pozytywnie
i mam nadzieje ze kazda z was bedzie tez miala niedlugo swoje kochane fasolki
-
emcia wrote:ale mam humor... płakać mi się chce... byłam dziś z M. w sklepie z rzeczami dla dzieciaczków, idziemy jutro odwiedzić Maluszka naszych znajomych- ma 2 miesiace....
wyszłam ze sklepu, jakoś płakać mi się zachciało gdy patrzyłam na te wszystkie rzeczy... takie maleńkie
wybuchnełam płaczem. Nie wiem co sie dzieje, chyba moje hormony zwariowały. Dziś prawdopodobnie owulacja....[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
emcia wrote:ale mam humor... płakać mi się chce... byłam dziś z M. w sklepie z rzeczami dla dzieciaczków, idziemy jutro odwiedzić Maluszka naszych znajomych- ma 2 miesiace....
wybuchnełam płaczem. Nie wiem co sie dzieje, chyba moje hormony zwariowały. Dziś prawdopodobnie owulacja....
Misty, dziekuje Cimusze poszukać tego na stronach
Głowa do góry . Napewno kiedyś nam sie uda. -
nick nieaktualnyI wiecie co? Jajniki moje się chyba puszczają !!!!!!!!
raz smiech, raz płacz
Coś Wam powiem, dziecko znajomych ma 2 miesiące a mój M pyta się " ej, kupujemy jakieś cukierki albo gumy dla Małej?"rozwaliło mnie to
LadyDi, Macierzanka:), Laura, Misty87 lubią tę wiadomość
-
emcia wrote:I wiecie co? Jajniki moje się chyba puszczają !!!!!!!!
raz smiech, raz płacz
Coś Wam powiem, dziecko znajomych ma 2 miesiące a mój M pyta się " ej, kupujemy jakieś cukierki albo gumy dla Małej?"rozwaliło mnie to
-
kasia22 wrote:a za tydzien moze znowu robic usg ? czy to jest bezpieczne robic tak co tydzien
Kasia zostaw to lekarzowi - sam podejmie decyzję[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
kasia22 wrote:a za tydzien moze znowu robic usg ? czy to jest bezpieczne robic tak co tydzien
-
nick nieaktualnyKurcze, trzeba się zebrać jakoś w sobie, no nie można się łamać, wczoraj o tym pisałam... ale jak zobaczyłam tez ceny w sklepach np. stanik do karmienia piersią
w ogóle te gadżety, to jakoś mnie ścisneło
Monia, musimy sobie chyba razem popłakać, to naprawde pomaga...:*
wczoraj tez taka akcje odwaliłam przedi w trakcie....<beczy> albo mi palma odbija albo coś się chrzani w gospodarce hormonalnej
wstyd miWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 15:57