Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kejti91 wrote:No wlasnie tak chyba zrobie bo bez sensu. Na poczatku marca mam wizyte to o wszystko zapytam. A co myslisz o samej wit D?
-
kejti91 wrote:No wlasnie tak chyba zrobie bo bez sensu. Na poczatku marca mam wizyte to o wszystko zapytam. A co myslisz o samej wit D?
mi dała od razu i gin też kazał brać
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
cześć
Co za dzień dzisiaj nie dość,że pogody nie ma to ja dzisiaj jakieś siroctwo uprawiam;/ wylałam wodę z czajnika na kuchenkę i cała pływała w niej potem kroiłam cebule a wraz z nią palca i paznokcia a na koniec zbiłam butelkę z octemwali octem,że hej aż mi nie dobrze z tego zapachu....
Widzę,że mamuśki dobrze się czująoby tak dalej:) i czekam na jakieś IIkreseczki:)
Misty87 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMagdas wrote:cześć
Co za dzień dzisiaj nie dość,że pogody nie ma to ja dzisiaj jakieś siroctwo uprawiam;/ wylałam wodę z czajnika na kuchenkę i cała pływała w niej potem kroiłam cebule a wraz z nią palca i paznokcia a na koniec zbiłam butelkę z octemwali octem,że hej aż mi nie dobrze z tego zapachu....
Widzę,że mamuśki dobrze się czująoby tak dalej:) i czekam na jakieś IIkreseczki:)
Hehe ja tez nieraz mam takie dni dobrze ze nie oblalas sie wrzątkiem -
Ewelina23 wrote:Czesc sierotko
Hehe ja tez nieraz mam takie dni dobrze ze nie oblalas sie wrzątkiemEwelina23 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:cześć
A ja jestem taka happy, bo maz dzwonil ze dostal wolne i jedziemy do PL na 2 tyg od 1 marca!Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Uwazaj na siebie kochana, chociaz to czasami z nadmiaru uwagi tak wychodzi
A ja jestem taka happy, bo maz dzwonil ze dostal wolne i jedziemy do PL na 2 tyg od 1 marca!W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:oblać się nie oblałam na szczęście:D kurcze jakby tego było mało przypaliłam sos ;/ i zapomniałam,że zalałam kibelek domestosem i jeszcze teraz mi w wc wali:/ ja sie już dzisiaj niczego nie tykam zasiadłam z kawką i czekoladą ktoś chętny:)?
Tylko skoncze nalesniki piec heheWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 14:26
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Misty87 wrote:Uwazaj na siebie kochana, chociaz to czasami z nadmiaru uwagi tak wychodzi
A ja jestem taka happy, bo maz dzwonil ze dostal wolne i jedziemy do PL na 2 tyg od 1 marca!Ja to myślałam, że też chociaż sama się przejadę/przelecę, ale raczej nie prędko to się zdarzy.... Być może dopiero w lipcu...
-
Kaśka28 wrote:Ja sie chetnie przylacze nawet nie wiesz jak mnie do slodyczy ciagnie tylko niestety nie mam nic w domu...niby sie odchudzamy...taaaa
Tylko skoncze nalesniki piec heheJA właśnie zabrałam się za Michałki. Ojjjj...jak ja kocham słodycze!!
Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Ja sie chetnie przylacze nawet nie wiesz jak mnie do slodyczy ciagnie tylko niestety nie mam nic w domu...niby sie odchudzamy...taaaa
Tylko skoncze nalesniki piec hehe
A to zapraszam:D mam biała czekoladę z chrupkami ryżowymi i mleczną z migdałamija też się odchudzam
widać
Misty87 lubi tę wiadomość
Little Frog wrote:Zazdroszczę!
Ja to myślałam, że też chociaż sama się przejadę/przelecę, ale raczej nie prędko to się zdarzy.... Być może dopiero w lipcu...
My nie mozemy dlugo bez naszych rodzin wytrzymacte 4mc to rekord