Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Możesz wszystko, nie otrujesz się
mi po prostu przez gardło nie przechodzi i piję tylko tą wodę
alka nie wiem no mój bierze razem ze mną możesz kupić swojemu jakieś witaminki teraz reklamują VITOTAL zastanawiam się czy nie kupić mojemuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 23:25
Ania07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Ania tylko mi chodzi właśnie o siemię bo nie wiem czy tak można robić jak ja
a ten len to na co jest ?
bursztynka nie chciałąm wam przerywać rozmowy
ja mam takie http://sklep.sante.pl/pl/p/Siemie-lniane-400g/28
kochana nie wypiłabym tak jak ty pijesz ja miałam problem zeby z jogurtem naturalnym zjesc bo mnie cofało
Siemię lniane a len mielony to to samopoprawia jakość śluzu, ogólnie jest też dobry na trawienie, osłania żołądek itp
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:no ja daaaawno u siebie nie miałam rozciągliwego, wodnisty już jest sukcesem. I jak to teraz leciało? Znaczy że mogę być parę dni przed ovu czy to już jest ovu albo będzie jutro?
Jak masz taki śluz toile wlezie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 23:37
-
Hej.
Niestety,a le nie wyrabiam z czytaniem ;/
Co do objawów bólu jajników itd padło takie pytanie
to ja zawsze tak mam na owulację. jajnik daje czadu czsami na zmianę, śluz rozciągliwy lub wodnisty. Po owulscji bolą mnie piersi, aż do @.
Niestety ten cykl jest inny. Jajnik bolał jeden dzień, ale bardziej, śluzu był bardziej widoczny. Teraz nie mam żadnych objawów i nie wiem co się dzieję bo nic mnie nie boli. Ovu wyznaczyło @ na 15, a powinno na 21.
Nie wiem co o tym mam myśleć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny