Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:ooooo
dlaczego tak jest ze jak ludzie nie chca to maja a jak chcą to nie .. ale tekstem rzuciło ostro ..
Wczoraj w radiu slyszalam ze znalezli na mietniku w kartonie dziecko !!! No szok!!! -
santoocha wrote:Oj tam, jak się uprawia seks bez zabiezpieczeń w dni płodne w wieku 32 lat to się chyba wie, że może być z tego dziecko.
Ale swoją pierwszą ciążę poroniła, więc też ma kobita pecha.
Dziś się dowiedziałam, że moja kuzynka "wpadła".
A w poniedziałek dzwoniła moja kumpela ze studiów i opowiadala jak było na usg w 12 tyg ciąży, jakie maluch ma fajne rączki, jak się wiercił, jak zasłaniał nosek... A mi się macica kurczyła i krew się ze mnie lała... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Oj tam, jak się uprawia seks bez zabiezpieczeń w dni płodne w wieku 32 lat to się chyba wie, że może być z tego dziecko.
Ale swoją pierwszą ciążę poroniła, więc też ma kobita pecha.
Dziś się dowiedziałam, że moja kuzynka "wpadła".
A w poniedziałek dzwoniła moja kumpela ze studiów i opowiadala jak było na usg w 12 tyg ciąży, jakie maluch ma fajne rączki, jak się wiercił, jak zasłaniał nosek... A mi się macica kurczyła i krew się ze mnie lała...
Domyślam się jak się poczułaś. Wiadomo, że człowiek się cieszy ze szczęścia bliskich, ale jednak w głębi serca jest ten żal i pytanie "dlaczego wszyscy tylko nie ja?"XxMoniaXx, santoocha lubią tę wiadomość
-
Dzis u siebie zaobserwowalam typowy dla ciazy zawrot glowy, w sensie roztargnienie
Poszlam do pokoju, wyciagnelam z szafki sciereczke. Szlam z pokoju do kuchni, przy okazji zgarnelam jakies papiery ze stolika, wrocilam do drugiego pokoju zeby wrzucic do kosza i twardo ide do kuchni poscieracprzy okazji zahaczajac o lazienke,bo chcialam zamknac okno. Nagle...sciereczki nie ma. Szukam w kuchni, w lazience, w jendym pokoju, w drugim, niiiima.
Hm wrzucilam ja do kosza razem z papieramiXxMoniaXx, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:ok dziewczyny ja lece spać bo chce żeby juz jak najszybciej było jutro bo jestem ciekawa temp. jutro trudny dzień .. może być @. Dobranoc . Stosunkowo owocnej życze
jutro o 7 melduje sie z temp.
Pełen luz Kochana! ;*
Dobranoc i kolorowychdo jutra