Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
LadyDi wrote:Z rana to czasu nie mamy zbytnio, bo spać lubimy i budzik tylko co 5 minut przestawiamy, żeby chociaż jeszcze chwilkę pospać
Swojego nie mogę informować o płodnych, bo on się bardziej ode mnie denerwuje i nic z tego nie wychodzi. Się stresuje chłopak, że z nim jest problem. Męskie ego.
santoocha lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LadyDi wrote:Moja znajoma tydzień po pozytywnym teście dostała krwawienia. Zadzowniła do swojego lekarza, żeby powiedzieć, że przyjedzie, a ten do niej, że ma nie przyjeżdżać, bo do 8 tygodnia to normalne. I poroniła.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
LadyDi wrote:Moja znajoma tydzień po pozytywnym teście dostała krwawienia. Zadzowniła do swojego lekarza, żeby powiedzieć, że przyjedzie, a ten do niej, że ma nie przyjeżdżać, bo do 8 tygodnia to normalne. I poroniła.
-
santoocha wrote:Kurde, no i już mnie mąż od kompa odgania. Cały dzień mieliśmy pacjentów i mówi że teraz to on siada do kompa, bo ja cały dzień siedzę. A ja tylko wizyty wpisywałam ;(
Zajrzę do Was wieczorkiemto do pozniej:D
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
czarna164 wrote:Z allegro miałam,nawet nie wiem jak sie nazywa. Teraz to nie ma się co przejmowac i działać i jeszcze raz dzialac.
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️