Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
JA pieprze! Normalnie jak mnie coś nie trafi, to ja kogoś trafię!!! Ogólnie miałam dziś iść do pracy, ale w piątek jak pracowałam, to już źle się czułam i rozmawiałam z babką, czy jakbym dziś nie dała rady, to czy by mnie zastąpiła. No i powiedziała, że oczywiście, nie ma żadnego problemu, wiadomo jak to przy chorobie itp... (ja zastępowałam ją w zeszłą sobotę). Dziś mój mąż jej mówi, że ja nie dam jednak rady iść i czy by poszła tak jak mówiła. A ona na to, że to za długo (10h) i że ona może iść, ale na krócej, a nie na cały dzień. Jak mąż mi zadzwonił i to powiedział, to autentycznie ze złości się rozpłakałam, bo ja głupia jej się bez problemu zamieniłam tydzień temu, bo szła na jakąś imprezę, a tu jak ja jestem chora i nie mam zbytnio wyjścia, to nagle mówi, że nie da rady!! Szczególnie, że mi powiedziała, że pójdzie. No to ja już wściekła ubrałam się, nawaliłam na twarz tonę tapety, żebym przypominała chociaż troszkę człowieka (bo, po 15 minutach płaczu to mi pełno czerwonych plamek na twarz wyszło, a do tego choroba też robi swoje) i byłam gotowa do wyjścia, na co zadzwonił mi mąż, że ona coś rozmawiała z szefem i jednak pójdzie. Mąż jej powiedział, że nie musi, że ja już jestem gotowa i pójdę, ale ona, że idzie... No co za ludzie!!! To jest tak chamskie, że aż ciężko opisać. Jak to dobrze, że we wtorek jadę już do Polski. Tu to można oszaleć.
-
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:Dzień dobry dziewczynki wszystkie i dinozaury
Milcia, ostatni będą pierwszymi
aaaaga, a co to znaczy, że bardziej do dinozaurów?
Czytam te Wasze historie z mamami, no to moja też mnie urodziła już prawie mając 40 ale jako szóste dziecko. Najmłodsze właśnie, ale raczej nie jestem najbardziej wychuchana. Na pewno byłam najbardziej "niedobra"
Życzę Wam wszystkim miłej niedzieli! Wpadnę póżniej!
bo ja tez jestem prawie 30 letnia babeczką a tu dziewczyny pisza 21 , 23 lata -
Czesc dziewczyny, jestem tu nowa. To mój 3 cykl próby. Mam na imie Magda i mam prawie 25 lat. Mam tez nowego meza od wrzesnia 2013 ale tak naprawde jestesmy ze soba od 6 lat. Mieszkam w Jordanii. Wlasnie ok roku temu mezus zgodzil sie spelnic moje male marzenie. Moze to glupie ale skompletowalam czesciowo wyprawke mieszkajac 4 lata w UK bo oni maja tam takie piekne ubranka ladniejsze niz w Polsce, a tutaj w Jordanii wszystko jest ale nie takie piekne a w dodatku za absurdfalna cene. Zaczelismy 3 cykle temu i mam nadzieje ze niedlugo sie uda, bo nie moge sie juz doczekac. Fajnie ze do was dolaczylam na forum. Pozdrawiam
-
nick nieaktualnyrybeczka89 wrote:Czesc dziewczyny, jestem tu nowa. To mój 3 cykl próby. Mam na imie Magda i mam prawie 25 lat. Mam tez nowego meza od wrzesnia 2013 ale tak naprawde jestesmy ze soba od 6 lat. Mieszkam w Jordanii. Wlasnie ok roku temu mezus zgodzil sie spelnic moje male marzenie. Moze to glupie ale skompletowalam czesciowo wyprawke mieszkajac 4 lata w UK bo oni maja tam takie piekne ubranka ladniejsze niz w Polsce, a tutaj w Jordanii wszystko jest ale nie takie piekne a w dodatku za absurdfalna cene. Zaczelismy 3 cykle temu i mam nadzieje ze niedlugo sie uda, bo nie moge sie juz doczekac. Fajnie ze do was dolaczylam na forum. Pozdrawiam
Trzymam kciuki Zeby sie udalo
-
Witam dinozaurzyce i te młodsze koleżanki:)
Quendi gratulacje:)
Żabko współczuję, mnie tak w piątek koleżanka z pracy wystawiła, a chciałam żeby przyszła tylko na 3 godz. Ja zawsze jej idę na rękę i widocznie to jest błąd, im jestem starsza tym więcej we mnie przekonania, że niektórym ludziom nie warto pomagać i że jak podasz dłoń to ci urwą rękę. Na szczęście nie wszyscy są tacy, przynajmniej mam taką nadzieję.
Little Frog lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:A tak w ogóle to się nie czuję na 30+ ale zauważyłam, że jak się wspomina dzieciństwo to dzisiejsza młodzież już za nami nie nadąża
chcialabym aby moje dziecko tez mialo takie dziecinstwo jakie ja mialam
ze kara bylo to ze nie moglam wyjsc na dwor i byla to tragedia
ehh pokolenie lat 80 -
Cześć dziewczyny. My z mężem staramy się o pierwsze dziecko 6 cykli, na ovuf 1cykl. Mam 28lat, niby wszystkie wyniki ok, ale jakoś puki co nie wychodzi. Jak tracę nadzieje myślę o mojej szwagierce, która ma 35 lat i półtorej roku temu wycieli jajnika z ogromnym guzem, a teraz jest w 6 miesiącu ciąży. Bardziej pozytywnie nastawionej osoby nie znam. Pozdrawiam i slę pozytywne fluidy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2013, 14:18
-
rybeczka89 wrote:Czesc dziewczyny, jestem tu nowa. To mój 3 cykl próby. Mam na imie Magda i mam prawie 25 lat. Mam tez nowego meza od wrzesnia 2013 ale tak naprawde jestesmy ze soba od 6 lat. Mieszkam w Jordanii. Wlasnie ok roku temu mezus zgodzil sie spelnic moje male marzenie. Moze to glupie ale skompletowalam czesciowo wyprawke mieszkajac 4 lata w UK bo oni maja tam takie piekne ubranka ladniejsze niz w Polsce, a tutaj w Jordanii wszystko jest ale nie takie piekne a w dodatku za absurdfalna cene. Zaczelismy 3 cykle temu i mam nadzieje ze niedlugo sie uda, bo nie moge sie juz doczekac. Fajnie ze do was dolaczylam na forum. Pozdrawiam
Życzę Ci powodzenia! Uda się, uda. -
paprotka wrote:Cześć dziewczyny. My z mężem staramy się o pierwsze dziecko 6 cykli, na ovuf 1cykl. Mam 28lat, niby wszystkie wyniki ok, ale jakoś puki co nie wychodzi. Jak tracę nadzieje myślę o mojej szwagierce, która ma 35 lat i półtorej roku temu wycieli jajnika z ogromnym guzem, a teraz jest w 6 miesiącu ciąży. Bardziej pozytywnie nastawionej osoby nie znam. Pozdrawiam i slę pozytywne fluidy
Przydadzą się pozytywne fluidy! Nie trać nadziei! Nie wolno, jak to się mówi, nie poddawaj się, nigdy w życiu! -
Little Frog, ja też współczuję, znam to dobrze, ale jak się nad nami nikt nie rozczula, to my też musimy być twarde! Ja już teraz takie omijam szerokim łukiem.
aaaaga, Olka macie 100% racji. Mieliśmy pod wieloma względami świetne dzieciństwo! Dzieci PRLu Nic nie było, ale człowiek się zadowolił byle czym i to było fajne A najważniejsze, jak mówicie było wspólne towarzystwo - na żywoaaaaga, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Miałam tremę wręcz przed jutrem... że ja następna testuję, ale już po teście. Poleży kolejny miesiąc w szufladzie...
Quendi - 12.12.2013 +
_cleo_ (12.12.2013) +
Little Frog - 13.12.2013 (-)
Macierzanka:)- (16.12.2013) (-)
aaaaga - (18.12.2013)
Ewelina23 -(19.12.2013)
olka25 - (20.12.2013)
Melula - 22.12.2013 (ze względu na duphaston)
Saramago - (23.12.2013)
Olka30 - (25.12.2013 )
misiaa -(29.12.2013
Lucy (29.12.2013)
Anka10222 - (30.12.2013)
Nusia1989 - (30.12.2013)
Ania1986-(30.12.2013)
pysia - (31.12.2013)
justysia90 - 31.12.2013
Czarna94 - 02.01.2014
Milcia-(7.01.2014) -
Ewelina23 wrote:ah ta ciekawosc ja jutro zrobie jak wyjdzie minus poczekam do 19 na @
Nie kochana... poleży w szufladzie, bo małpa zawitała dzisiaj do mnie i już niestety nie będę jutro testować. Ale mam wielką nadzieję, że Wam się uda! A ty Ewelinko czekaj cieroliwie do 19 -
Macierzanka @ znaczy, że sobie masz sprawić prezent noworoczny, a nie świąteczny:) Proponuję gorącego Sylwestra i może w końcu zaskoczy:)
Co do pokolenia podwórkowo-trzepakowego to właśnie wczoraj z siostrą wspominałyśmy, że jak nas rodzice w wakacje o 10 wypuścili na pole (dwór dla reszty świata) to ciężko było o 22 zapędzić nas z powrotem do domu. To były czasy. Mieszkając na wsi wszystkie dzieciaki bawiły się razem - od lat 6 do lat 16 i było ok. Teraz tylko komputer, dzieciaki nawet jak się spotykają, to żeby sobie pograć na komputerze. Naprawdę czasem mi ich mocno szkoda.
Jak mnie dziś boli podbrzusze to masakra. Może w końcu coś się tam dzieje.. Boziu plissss!Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość