Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyolka25 wrote:ojejej... jakie tu wspomnienia a ja też to wszystko (no, może prawie wszystko) pamiętam i chyba jestem jednym z ostatnich roczników, które spędzały czas na zewnątrz...
Chyba jednak nie, bo ja też większość z tych wspomnień pamiętam I nie zamieniłabym swojego dzieciństwa na nic innego Kiedyś to w ogóle miało się wyobraźnię samemu się gry i zabawy wymyślało, a jak popatrzę na swojego młodszego brata, który od dziecka na komputerze to aż mi go szkoda trochę ;PSaramago, olka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja Wam powiem, że moja bratanica 10-letnia uwielbia zabawy na podwórku, taplać się w błocie (czyli piec placki) i budować szałasy za domem Jest jednak coś w tym, że zależy jak rodzice do tego podchodzą!
Ale nasze dzieci z pewnością będą bawić się na świeżym powietrzu!Czarna94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatasssss wrote:u mnie na wykresie jakieś wariację, najpierw wskazał na owu w 10 dc a teraz to juz naprawdę nie wiem o co chodzi...
Pamiętaj, że ovf to tylko statystyki, różne wahania temperatur mogą powodować przesunięcie przewidywanej owulacji, a u ciebie tych wahań jest sporo. Temperatura z racji mierzenia jej o różnych porach i w nie wszystkie dni tym bardziej może generować odmienne zaznaczenie przez program. Teraz to chyba już musisz czekać na termin spodziewanej @ i testować. Takie jest moje zdanie :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 08:40
-
nick nieaktualnytermin już minął, testowałam i był negatywny... nie chce sobie robić nadziei... wiem, że tym razem nic z tegoMelula wrote:Pamiętaj, że ovf to tylko statystyki, różne wahania temperatur mogą powodować przesunięcie przewidywanej owulacji, a u ciebie tych wahań jest sporo. Temperatura z racji mierzenia jej o różnych porach i w nie wszystkie dni tym bardziej może generować odmienne zaznaczenie przez program. Teraz to chyba już musisz czekać na termin spodziewanej @ i testować. Takie jest moje zdanie :]